Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jozefgucci1 #35325 üzenetére

    "A 10.0 mikorra várható amúgy , mert a Centi 7/1 lassan megvan és lehet érdemes lenne ráfeküdni ha jó lesz a prém jármű amit kapunk ."

    2-3 hétig szokott menni a teszt szerver és utána szokott jönni a patch. Pár napja technikai teszt szerver volt, de tartalmilag ugyanaz lesz a sima 10.0 teszt szerveren is. Szerintem napokon belül elérhető lesz a teszt szerver és október utolsó hetében jön a patch.

    A prém fv4202 szerintem elég nagy csalódás lesz. SH-ra szinte kizárt, hogy alkalmas lesz. Nekem anno csak a Centurion I volt 8-as tankom és csak akkor vihettem sh-ra, ha nem volt meg a létszám és muszáj volt berakni :D
    Hozzáteszem annyira nem rossz a Centurion I, mint amennyire az irányítók utálják, ha vittem majdnem mindig lőttem vele annyit mint a heavyk. Na a prém FV egy Centi I klón lesz, de szinte mindenben picit még gyengébb, így max kredit farmolásra lehet használni vagy legénységet húzni 8-as 9-es és 10-es brit medekhez.
    A legfájóbb pont az a 35 km/h végsebesség ami nagyon lekorlátozza, jó lenne ha legalább ezt buffolnák az éles megjelenésig.

    [Forrás]

    Páncélja sem tűnik op-nak. :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés