- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Érdekesség:
Star Warsból volt egy forgatókönyv, amiből film lett és akkor hype lett belőle, hogy kénytelenek voltak az eladás maximalizálása érdekében leszerződtetni világhíres írókat, hogy kiszínezzék az amúgy nagyon hiányos történetet, ami nem állt csak abból, amit a filmben 3X2 óra alatt elénk raktak.
Mechwarrior egy társasjáték volt, és mivel a készítők látták, hogy mi lett a Stat Warsból a könyvek által, maguk is leszerződtették ugyanazokat a világhíres írókat, hogy kiszínezzék az a történetet, ami önmagában már zseniális volt de túl nagy, hogy vászonra vigyék. Hollywood, nem vállalta...
Miután marha jó képzelőerővel vagyok ellátva, nekem az összes Sci-fi szép és sajnálom hogy csak a Star Wars lett akkora siker, amikor van sok jó mellette. Kb 60 darab 250-800 oldalas Battletech könyvet olvastam ki egymás után háromszor, hogy mindent megértsek (10 év volt...) Eléggé benne vagyok a témában
Maguk a Battletech univerzumban játszódó lépegetős játékok is csak a felszínét kapargatják az eredeti frencsájznak, hogy eladhatóan egyszerűek (gagyik) maradjanak.
Amikor megjelent a Wot baromi boldog voltam, hogy végre egy történelmi játék ami történelmet ír, aztán jöttek a francia tankok és Tier 4-től néztem, hogy ezt most miért kellett? Ennyi erővel csinálhatnának Mechwarrioros játékot is ezen az elven. Erre most csinálnak is
A könyvekben a lépegető robotok olyanok mint a Wotban a lassú francia tankok. Támogatás nélkül megeszik őket és ki/mi támogatja őket? Tankok és légiérő.
Ott rontják mindig el a Mechwarrior játékokat, hogy idióta fantázia Rambókat csinálnak belőlük, amit még én sem szeretek, pedig ismerem és elfogult vagyok. Akkor persze, hogy Ti akik nem ismeritek, hülyeségnek találjátok
Két dolgot szeretnék (ami szerintem megoldható)
-Wotban értelmes historical Random/Company
-Mechwarrior online-ban több ragaszkodás a könyvekben lefektetett alapokra. A régi rajongók ki fogják sírni maguknak az tuti.A jövőben megpróbálok nem ide írni ilyeneket hanem az off topicba.
Aktív témák
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest