Hirdetés

Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz vhw #8920 üzenetére

Érdekesség:

Star Warsból volt egy forgatókönyv, amiből film lett és akkor hype lett belőle, hogy kénytelenek voltak az eladás maximalizálása érdekében leszerződtetni világhíres írókat, hogy kiszínezzék az amúgy nagyon hiányos történetet, ami nem állt csak abból, amit a filmben 3X2 óra alatt elénk raktak.

Mechwarrior egy társasjáték volt, és mivel a készítők látták, hogy mi lett a Stat Warsból a könyvek által, maguk is leszerződtették ugyanazokat a világhíres írókat, hogy kiszínezzék az a történetet, ami önmagában már zseniális volt de túl nagy, hogy vászonra vigyék. Hollywood, nem vállalta...

Miután marha jó képzelőerővel vagyok ellátva, nekem az összes Sci-fi szép és sajnálom hogy csak a Star Wars lett akkora siker, amikor van sok jó mellette. Kb 60 darab 250-800 oldalas Battletech könyvet olvastam ki egymás után háromszor, hogy mindent megértsek (10 év volt...) Eléggé benne vagyok a témában :D :D

Maguk a Battletech univerzumban játszódó lépegetős játékok is csak a felszínét kapargatják az eredeti frencsájznak, hogy eladhatóan egyszerűek (gagyik) maradjanak.

Amikor megjelent a Wot baromi boldog voltam, hogy végre egy történelmi játék ami történelmet ír, aztán jöttek a francia tankok és Tier 4-től néztem, hogy ezt most miért kellett? Ennyi erővel csinálhatnának Mechwarrioros játékot is ezen az elven. Erre most csinálnak is :D

A könyvekben a lépegető robotok olyanok mint a Wotban a lassú francia tankok. Támogatás nélkül megeszik őket és ki/mi támogatja őket? Tankok és légiérő.

Ott rontják mindig el a Mechwarrior játékokat, hogy idióta fantázia Rambókat csinálnak belőlük, amit még én sem szeretek, pedig ismerem és elfogult vagyok. Akkor persze, hogy Ti akik nem ismeritek, hülyeségnek találjátok :)

Két dolgot szeretnék (ami szerintem megoldható)
    -Wotban értelmes historical Random/Company
    -Mechwarrior online-ban több ragaszkodás a könyvekben lefektetett alapokra. A régi rajongók ki fogják sírni maguknak az tuti.

A jövőben megpróbálok nem ide írni ilyeneket hanem az off topicba.

Aktív témák