- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #8408 üzenetére
ejhh... csak most jöttem rá, hogy az új klánodnak mi is a rövídítése. Aztán meg is néztem a játékban a neved melett. Talált! Hát a dunai sztori után nem kellett csalatkozzak, elég vaskosra sikeredett ez a rövídítés...
Páncélos Igazságosztók Nekrofil AlakulataKicsit gyerekesnek tartom.... bocs. Elsőre jó poénnak tűnhet, de a neved mellett mindig minden csatában ott lesz. Lehet prüdség, de nekem nem nagyon tetszik és nehezen viselnék ilyen keresztet. Egyébként lehet más nemzetek is használnak ilyen pubertás-obszcén rövídítéseket csak csehül lengyelül nem értjük.
Az is lehet... a WoT szabályzata tiltja.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest