Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz Sixkiller6 #7837 üzenetére

Oké.

------------------------------------------------------
    Más: elit lett az IS-3-am.

Annyira jó vele játszani, hogy úgy döntöttem meg is tartom, a német 8-as nehéztankokat pedig eladom.

Személyes tapasztalataim vele: sokkal bátrabban lehet vele menni előre mint hasonló kategóriás német társaival. Stock-ként sem éreztem szenvedésnek a vele való játékot, az IS-től örökölt 122-essel is el lehetett mókázni vele, csak szemből nem kellett piszkálgatni 7-es szint fölötti nehéztankokat.
    A BL-9-el maga az álom. Bár papíron pontatlan löveg, mégis jó találati arányt lehet vele elérni, hiszen az IS-3-mal közelről jó támadni.
    Szemből átüti az E-75 és E-100 haspáncélját, IS-7 "háromszögét", IS-4 "levélbedobóját". Lőttem ki vele több E-100-at is. Oldalról kb. derékszögben vitte az oldalpáncélt, toronyoldalt is, ha jobban be volt forgatva, akkor pattantam róluk. Legkellemetlenebb élményem: T-54 mindig az elejét beforgatva bújt ki a szikla mögül, én pattantam róla, ő meg átütött minden lövésével.
    Ha Királytigrissel találkoztam szemtől-szemben, általában én jöttem ki győztesen az adok-kapokból.
    KV-4 arctámadózásban meglepődtem milyen alacsony a tankom, illetve milyen magas a KV-4, nem láttam rá a tetején a kis toronyra.
    A lőszerrekesze nagyon sérülékeny, jó párszor kaptam lőszerrekesz találatot, párszor teljes életről szálltam el lőszerrekesz robbanással.

Pozitívumok:
    -jó végsebesség (nehéztankok között)
    -nagy sebzés (BL-9)
    -kis méret (lapos tank)

Negatívumok:
    -sérülékeny lőszerrekesz
    -az ágyú kitéríthetősége lefelé kevés (így sokszor nem tudtam kihasználni a laposságát)
    -aki ismeri a gyenge pontokat az minden nehézség nélkül átlő szemből (ill. lőszerrekeszt lő)
    -lassú célzás

Összegezve: ha a manőverezőképesség-páncélozottság-tűzerő hármasát vizsgálom, akkor nálam egyértelműen ő a nyerő 8-as szinten.

Aktív témák