- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Sixkiller6 #7837 üzenetére
Oké.
------------------------------------------------------
Más: elit lett az IS-3-am.Annyira jó vele játszani, hogy úgy döntöttem meg is tartom, a német 8-as nehéztankokat pedig eladom.
Személyes tapasztalataim vele: sokkal bátrabban lehet vele menni előre mint hasonló kategóriás német társaival. Stock-ként sem éreztem szenvedésnek a vele való játékot, az IS-től örökölt 122-essel is el lehetett mókázni vele, csak szemből nem kellett piszkálgatni 7-es szint fölötti nehéztankokat.
A BL-9-el maga az álom. Bár papíron pontatlan löveg, mégis jó találati arányt lehet vele elérni, hiszen az IS-3-mal közelről jó támadni.
Szemből átüti az E-75 és E-100 haspáncélját, IS-7 "háromszögét", IS-4 "levélbedobóját". Lőttem ki vele több E-100-at is. Oldalról kb. derékszögben vitte az oldalpáncélt, toronyoldalt is, ha jobban be volt forgatva, akkor pattantam róluk. Legkellemetlenebb élményem: T-54 mindig az elejét beforgatva bújt ki a szikla mögül, én pattantam róla, ő meg átütött minden lövésével.
Ha Királytigrissel találkoztam szemtől-szemben, általában én jöttem ki győztesen az adok-kapokból.
KV-4 arctámadózásban meglepődtem milyen alacsony a tankom, illetve milyen magas a KV-4, nem láttam rá a tetején a kis toronyra.
A lőszerrekesze nagyon sérülékeny, jó párszor kaptam lőszerrekesz találatot, párszor teljes életről szálltam el lőszerrekesz robbanással.Pozitívumok:
-jó végsebesség (nehéztankok között)
-nagy sebzés (BL-9)
-kis méret (lapos tank)Negatívumok:
-sérülékeny lőszerrekesz
-az ágyú kitéríthetősége lefelé kevés (így sokszor nem tudtam kihasználni a laposságát)
-aki ismeri a gyenge pontokat az minden nehézség nélkül átlő szemből (ill. lőszerrekeszt lő)
-lassú célzásÖsszegezve: ha a manőverezőképesség-páncélozottság-tűzerő hármasát vizsgálom, akkor nálam egyértelműen ő a nyerő 8-as szinten.
Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PR-Telecom
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest