- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6383 üzenetére
Szerintem azért nem akart kimenni, mert stock volt, meg valszeg sajnálta a pixeleit. Néha én is beállok campelni (nem T-44), de amikor olyan helyzet van, akkor beírom, hogy push és F2!
----------------------------------------------
Atlantis: az ST-1 is jó gép volt 7.4 test 1-en kihúztam, azért szeretett az is pattogni. Voltam már olyan csatában, ahol 8! Type volt, (1 haveromé, én meg T-43), persze el is vesztettük... Rusholtak előre magabiztosan, a 2 object 704 pedig szétszedték őket. Egyik legszarabb csata volt, a screenshot sajnos elveszett az egyik újratelepítésnél.
----------------------------------------------
Type-ről még annyit, hogy haver accountjából próbáltam, amikor alap volt a T-44-em, akkor nem sok különbséget éreztem. De mostmár bele gondolni, hogy Type 520 LE, T-44 pedig 680, akkor azért van egy kis különbség. Plusz a torony is gondolom elég nehéz, ami viszont nagy előny 200 mm fronttal. Régen úgy néztem az ilyen E-75, Type 59-ekre, mint valami istenek, amikor még csak kis A-20-szal rohangáltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest