- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
válasz
Chris0321 #5867 üzenetére
Szerintem meg annyi random dolog van a játékban, hogy azok összessége kiadhat jobb vagy rosszabb napokat. Lehet, hogy le kéne bontani, hogy hány nyert meccsed volt, hányszor voltál top vagy legalul, hány 0 dmg találat volt stb stb és akkor pl egy grafikonon jobban láthatóak lennének, hogy ezek mennyire változnak együtt.
Ehhez az összeesküvés elmélethez még egy adalék: Emlékeztek amikor a PZ4 nél elcsesződött a fordulás? Érdekes, hogy nem az volt a reakció hogy bocs
a hidden nerfnélelirtunk valamit, a kövi patch-ben javitjuk, hanem hogy áá jó az, leteszteltük semmi baja nincsen, aztán egyszercsak megjavult.Más:
Profitéhség kontra balf..ság.
Az teljesen rendben van, hogy minél több profitot akarnak. Nem a játékos két szép szeméért irták a játékot. De azért a sok kicsi sokra megy. Ok, hogy mindig lesznek újak akik megveszik a prem accot meg a prem tankot, de egyre több öreg róka hagyja abba a sok sz@r dolog miatt, amit tök simán tudnának javitani és akkor az öreg rókák is költenének egy keveset még a játékra és a sok*kevés is sok lenne. Nem hiszem el, hogy ezt nem látják be. B verzió, hogy belátják csak balfékek és nem tudnak javitani bizonyos dolgokon.Más:
A 7.4 ben már 2x nekem is volt, hogy kb 1 percig nem tudtam irányitani a tankom. Elötte sosem volt ilyen, néha volt 1-2 másodperces kiesés. A netem nem változott, más játéknál nincs ilyen. Szóval ez keményen a 7.4 hülyesége....
Aktív témák
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest