- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
válasz
Chris0321 #5867 üzenetére
Szerintem meg annyi random dolog van a játékban, hogy azok összessége kiadhat jobb vagy rosszabb napokat. Lehet, hogy le kéne bontani, hogy hány nyert meccsed volt, hányszor voltál top vagy legalul, hány 0 dmg találat volt stb stb és akkor pl egy grafikonon jobban láthatóak lennének, hogy ezek mennyire változnak együtt.
Ehhez az összeesküvés elmélethez még egy adalék: Emlékeztek amikor a PZ4 nél elcsesződött a fordulás? Érdekes, hogy nem az volt a reakció hogy bocs
a hidden nerfnélelirtunk valamit, a kövi patch-ben javitjuk, hanem hogy áá jó az, leteszteltük semmi baja nincsen, aztán egyszercsak megjavult.Más:
Profitéhség kontra balf..ság.
Az teljesen rendben van, hogy minél több profitot akarnak. Nem a játékos két szép szeméért irták a játékot. De azért a sok kicsi sokra megy. Ok, hogy mindig lesznek újak akik megveszik a prem accot meg a prem tankot, de egyre több öreg róka hagyja abba a sok sz@r dolog miatt, amit tök simán tudnának javitani és akkor az öreg rókák is költenének egy keveset még a játékra és a sok*kevés is sok lenne. Nem hiszem el, hogy ezt nem látják be. B verzió, hogy belátják csak balfékek és nem tudnak javitani bizonyos dolgokon.Más:
A 7.4 ben már 2x nekem is volt, hogy kb 1 percig nem tudtam irányitani a tankom. Elötte sosem volt ilyen, néha volt 1-2 másodperces kiesés. A netem nem változott, más játéknál nincs ilyen. Szóval ez keményen a 7.4 hülyesége....
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Google Chromecast topic
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- POe switch, Normál switch és Telekomos router
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest