- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem a Wot játékosai kezdik megtanulni az új játékmodokat. Értendő ez a magas tierű csatákra.
Utolsó csatában Murovankán E100-al voltam. 2 TOP tankkal + 2 meddel + 1 Tigrissel nem a capzona felé mentünk, hanem a csodaerdőn át az ellenfél kiindulási pontjához.
Ott megsemmisítettünk 1 TD-t, 2 Artyt és 2 kisebb HT-t. Máris arty előnyünk volt.
Közben az ellen TOP tankjai el kezdtek foglalni, de a kb 6-8 védőnk jól tartotta magát bár fogyatkoztak: max 50-60%-ig bírták felhúzni a zászlót..
Kb 8 percnél érték el a saját TOP tankjaink a capzóna környékét és fedezékből sikerült resetelni + arty supporttal minden ellenfelet megsemmisíteni. Az ellenfélnek csak a roncsok adhattak fedezéket.
Csak 1 IS4 szökött meg az arty poziciónk felé, de a TD-ken fennakadt és utolsó túlélőként sokáig közdött. E100@150 löveggel tiszta találatott vittem be neki oldalról.
Le volt trekkelve és is álltam, célzó kör beszükült...... és lepattant!
[9/9 találat = 3100dmg + 3 kill ]
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest