- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Tegnap továbbra is teszteltem a MM-et a két szerveren.
EU-1 Szerveren én csapatom 5 csatában zsinorban zöldség. Ellenség csapat fele unikum. Kiosztottam 1500-2500 sebzéseket a stock Tiger 2-vel, nem maradt időm többre, mert 15:2-re bedaráltak.
4. ilyen után akkorát rávertem az asztalra, hogy majdnem eltört a kezem.
Érdekes módon ez olyan jót tett, hogy a következő buktát már boldogan fogadtam.
Utána szinte mindent megnyertem (kiegyenlített csapatokat adott a gép) és csak T21-gyel jött elő megint, hogy az én csapatom agyhalott, az ellen csapat meg unikum. 2 bukó után átmentem az EU-2-re.
Érdekes módon az EU2 szerveren mindig ugyanannyi jó játékost pakolt a MM mindkét oldalra a zöldségek közé, így nagyon izgalmas és igazságos (ha lehet ilyet mondani) csatákat lehetett játszani. Itt aztán volt adok kapok és rendszerint 15 perces csaták voltak, ahol az utolsó percben dőlt el minden és volt győzelem és bukó is kb 50-50%-ban.
Nap végi stat: 50%
Tiger 2: ---------16.67%
ARL V39 -------50%
Type T-34-------33%
T1 Heavy -------66.67%
KV-4--------------50% (4600 sebzés tier 9-ban kevés volt a győzelemhez stock löveggel...Köszönöm csapat...köszönöm...EU-1 szerver, én így szeretlek)
SU-100----------50%
M18 Hellcat---100%
AMX 13 75 2---100%
T25 AT-----------100%
T21----------------33.33%Lehet veszek egy állandó bérletet az EU-2-re mert ott ha egyedül vagyok van szemben velem egy hasonló játékos. Ha hárman vagyunk akkor vagy egy nagyon jó szakasz van ellenünk vagy két átlagosnál kicsit jobb szakasz.
Megerősítem: Lehet az EU-2 szerveren szakaszozni, ha a meghívott játékos lecsatlakozik EU-1-ről és átjön az EU-2-re
Aktív témák
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest