- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Remus389
veterán
igen erre én is gondoltam, de meg kéne kérni az árát(5000 ezüst) és csak egyszer lehet, különben az összes hülye befüstölné az egész pályát
ha túl népszerű, akkor aranyért
azonkívűl kéne egy grafikai opció, hogy ennek a füstnek a minőségét lehessen variálni, különben FPS problémák lennének
de különben jó ötlet, az akkori tankokon is volt, esetleg nem minden tank tudjon ilyet
Speedlink88 én egy TD-t és egy tankot választanék, a SU-100-122-t, tankból esetleg a T-25-öst, Panzer IVS-t, Löwe-t, T-32-est
de az a 88cm Jagdtiger se lehet rossz
mindenesetre ennyi pénzt nem költenék erre a játékra egyszerre
-
Enzolord
addikt
válasz
Timyyy #48745 üzenetére
Goldot használsz?
(#48797) patrikgtaivs Az remek... Hozott is ajándékot, meg nem is...
Pedig ráférne már némi buff a kis IS7re, azok után, hogy ilyen remek tank volt régen, most árnyéka önmagának...Ja, és köszi az infot...(#48799) Timyyy Azért, mert kicsit soknak tűnt a majd 60k lőszerre..
Grat amúgy.. ÉN a PZ 1 Cből fogytam ki legutóbb, de akkor még éltek 2en, és azzal elég nehéz is 610 lőszerből pont az utolsóval megölni a last enemyt..
-
Patrick76496
őstag
A hasát akár a Type 59 is belövi. Amúgy még próbálgatom a teszten. Eddig bejövős, remélem lesz olyan jó, mint az IS-8.
(#48702) KaLeun: Ugye? Biztos direkt így lett megcsinálva, hogy lehessen valakit copatni azzal a rondasággal.
Egyébként tényleg durván hülyék vannak fent. Nem csak az ellenség lő, hanem még a saját csapattárs is. Egyébként ha már szóba hoztad, azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha kivennék Port mapot? Ti mennyire szeretitek? Kezd egyre idegesítőbb lenni, hogy átlőnek a vasúti kocsik alatt, hiába van 3-4 db köztem és az ellenség közt.
(#48712) Enzolord: Semmit sem változott, ugyan úgy nem éri el önerőből még az 50-et sem.
De azért lejtőn poén egy heavy tankkal 70-el gurulni.
(#48723) jano_77: Én 7.5-ben vettem a Type-ot, és akkor talán kicsit jobb volt. De ez nem azt jelenti, hogy most sem lenne használható.
Más: Ezeket az április elsejei hangokat hogy tudom kitörölni a garázsból, mely fájl(ok)tól kell megszabaduljak? Kezdettől fogva idegesítőek voltak, de a 2 nappal későbbi update sajnos nem szedte ki őket. Érdekes módon nálam nem voltak angyalkák, pedig nem használok sem XVM-et, sem OTM-et.
-
Timyyy
őstag
válasz
Speedlink88 #48793 üzenetére
Mi a legnagyobb szintű tankod és hány csatád van vele?
-
Speedlink88
csendes tag
Sziasztok!
Van 14500 goldom tervezek venni premium tankot! És a tanácsotokat szeretném kérni hogy melyiket érdemes megvenni:
1; Jagdtiger 8.8 +su 100y
2; Super Pershing + PZ V/M10 vagy At-15a
Ezek közül melyik varráció lenne jó?
-
Bingisz
addikt
válasz
marked one94 #48787 üzenetére
Te!
Akkor az aláírásodba legalább valami kamu nicket írj.. -
vbbb
őstag
Remélem egyszer belerakják a játékban, hogy füstgránátot lehessen használni. Milyen buli lenne már!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94 #48787 üzenetére
De lehet csak az egó nagy és valójában nem is.
-
marked one94
őstag
tyűűű de régen volt már valami
Megyek is tankozok, de a nick nevemet nem mondom meg, mert kiderül, hogy értek valamit a játékhoz
-
Imilenni
addikt
válasz
Napfénysüti #48783 üzenetére
Én sosem értettem..hogy miért kell titkolózni..ha pedig még ezt sem képes elmondani..ne kezdjen bele ilyenbe..hogy elkéri más acc. nevét..
-
Tenken
őstag
válasz
Bingisz #48757 üzenetére
Abszolút nem értek egyet veled. Nem arra gondoltam, hogy megveszed a nálad ügyesebb stattal rendelkezőket a csapatodba. (Bár lehet a wg ebbe több fantáziát látni eladhatóság szempontjából...)
Hanem pl bizonyos eff/pr/wn6-7-8 alatti játékosokat csak később dobna be, ha túl hosszú lenne a várakozási idő. Esetleg ezt lehetne kicsit bonyolítani is, de ilyen komplexebb megoldást nem feltételeznék a fejlesztőktől.Az, hogy ilyen vérmesen véded a növényeket számomra teljesen érthetetlen. Ezek a szintek nincsenek semmihez kötve. Nem a teljes teljesítményt kellene nézni, hanem pl pár napi frissességgel, vagy pár száz csatánként nézni. Így ha romlik akkor kikerül, ha fejlődik akkor bekerül egy magasabb körbe. Ne mond már nekem, hogy egy baleknak nagyobb élmény kilövetni magát az első fél percben, mint 15 percig viaskodni a hasonló szerencsétlenekkel. Komolyan nem értelek miért lenne ez akkora katasztrófa szerinted...
-
.mf
veterán
válasz
Geza26 #48750 üzenetére
AMX F155; 50-100, 50-120, 50B. Nekem azok is TD-k
Legalábbis ahogy használom, inkább a Hellcathez hasonlít, mint más nehezekhez.
Hétvégi event: juhé, féláras garázs, pont erre vártam
RAiN91: Ac46 van, mozgékony, jót üt és sebez, de lassan tölt és céloz; hiába látszólag erős a frontpáncél, a tetején hatalmas weakspotok, oldala-hátulját a legkisebb scoutok is átütik, arty időnként már tier5-től kezdve one-shotol. Ac48-at szeretném belőle kifejleszteni, főleg a jóval kisebb weakspot miatt, valamint méretileg is kisebb, jobban rejtőzik.
-
RAiN91
őstag
AC Mle T7 és T8 TD-k ről mi a vélemény?
A páncélátütéseket néztem, egész komoly a többi T7-8 tankokhoz, ez jelent valamit? -
Cseri0058
őstag
Na kinek hogy tetszenek az új német medek?
Nekem speciel nem jönnek be... úgy hogy elkezdem a kínai med ágat inkább -
virkir
veterán
válasz
Napfénysüti #48772 üzenetére
Hát ja.
Mostanában leginkább csak vedelnek meg tépik a balalajka húrjait a tábortűz mellett.
Nekik már kitört a világbéke -
munnergep
senior tag
Ehh, semmise. Nem érdemes parttalan vitába beszállni.
Inkább megyek Az M4A3E8 derp gunnal kv-1s-t vadászni. -
Hulkhun
csendes tag
válasz
druGh1 #48765 üzenetére
Persze egy pici ügyességgel akár mind a 2 accomhoz tartozót is.
Persze hogy lehet igaza nem is állítottam hogy nem lehet.
Én elmondom az én tapasztalataimat ő meg azt amit mások tapasztaltak.
Illetve amit a tesztszerveren tapasztalt amin mint tudod lehet Tipit venni...... -
virkir
veterán
-
myckey
veterán
bazeg Vir!
a pali mintha Belmondot csokiba öntötték volnadruGh1
TopSecret -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Bingisz #48757 üzenetére
10 éve (sőt 10 évnél is régebben) szintén változtattak a paramétereken javításról javításra. A Counter-Strike 1.3 és 1.6 között akkora volt a különbség, hogy rá sem ismernél. De ott volt a Warcraft 3, Starcraft első része, azok is kapták a peccseket, de az említett Diablo is (főleg a második rész).
Nem újdonság az, hogy kiegyensúlyozzák az erőviszonyokat. Néha jól odanyúlnak a tutiba, máskor meg kicsit többet csavarnak a paramétereken a kelleténél.
-
[HUN]Dani
őstag
Ez aztán az event. Talán a x2 crew experience és 50% off consumables érhet valamit, nálam legalább is. Lehet megint előkapom a vk3601h-t és húzom vele a legényeket.
-
Hulkhun
csendes tag
válasz
virkir #48742 üzenetére
Először is mivel nem rendelkezel EGYETLENEGY prém tankal sem a fent nevezettek közül igy részemről nem lenne fair vitatkozni veled egy olyan dologról amihez érdemben csak én tudok hozzászólni.
A forumnicked nem feltétlenül ugyanaz mint a Wot nicked) mint ahogy nekem sem.
Vitatkozni szivesen vitatkozok viszont veszekedni és személyeskedni nem fogok javaslom te se tedd.
Az ellenkező hatást váltod ki vele mint amit a hozzászólásaiddal el szeretnél érni.
Angol nyelvű copy-ját meg sajnos nem frissítette a telefonom pedig rendkívül érdekfeszítő
Főleg mivel a morális részén volt a hangsúly..... -
adrian360
őstag
Tényleg elég csendes lett a hétvégi The calm before the storm event
Medal Hunt: Patrol Duty
Get out there are spot for your team! This weekend, if you earn the Patrol Duty medal by helping your team to defeat six or more vehicles by detecting them, you’ll receive an additional 25,000 credits!
This bonus will be automatically added to your account when you earn the medal.
x2 Crew Experience
Get your crew trained up and ready for all those lovely bonuses next week.
50% off Consumables
Stock up on party food and drinks! Whether spending gold or credits, they are 50% off!
50% off Skill Reset
Want your crews to learn some smooth new dance moves? Retrain them for less!
50% off Barracks Slots
Need extra space for the party guests? Get a building extension for cheap!
-
Bingisz
addikt
válasz
Tenken #48747 üzenetére
És szerinted, ha lehetne választani, akkor nálad jobbak akarnának veled játszani?
Ez a prémiumért az én csapatomba zöldek kerüljenek dolog lenne a legundorítóbb dolog, ami ezzel a játékkal történhetne. Oda kell tenni magadat minden csatába, szerezni kell egy havert (a patch után akár kettőt is), és a lehető legtöbbet kihozni mindig az adott helyzetből.Amúgy 10 éve eléggé máshogy mentek a dolgok. Ma minden multis játékban alap dolog az, hogy egy patchben változtatnak bizonyos paramétereken. Lásd akár a Battlefieldet, a Men of Wart, a Wotot, a Warthundert, Diablot...
-
SoulReaver
veterán
válasz
Timyyy #48752 üzenetére
Wiki szerint:
A T–54 a Szovjetunióban kifejlesztett és gyártott közepes harckocsi. 1946-ban rendszeresítették a Szovjet Hadseregben, sorozatgyártása 1947-től 1962-ig folyt.
facebook kérdés:
Mikortól kezdte el gyártani a T54-es tankot a Szovjetunió?
•1942
•1946
•1956
Akkor most wiki fail?próba szerencse... egy IS-t már építettem...
Köszönjük, hogy részt vett tudás alapú nyereményjátékunkban! Egy héten belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, ha Ön a szerencsés nyertes! Kérem, ne válaszoljon erre a levélre!
A World of Tanks csapat -
Veatta
aktív tag
válasz
Stauffenberg #48748 üzenetére
Ez nem új kitüntetés.
Én amikor ilyen volt mindig kaptam
(1x)
-
Timyyy
őstag
válasz
malnabokor #48751 üzenetére
A facebookon válaszolni kell egy kérdésre, ha jól emlékszem az volt, hogy melyik évben kezdték el gyártani a T54-et, és emailben elküldeni a wg megadott email címére, a T-34 makettért. Asszem 1-et sorsolnak csak.
-
malnabokor
senior tag
Felhívnám az alábbi cikkrészletre esetlegesen újonan csatlakozók figyelmét:
"A World of Tanks már megkezdte a 2. születésnapi akcióit. Az egyik napilapban megjelent egy cikk, amelyben felhívják, az érdeklődők figyelmét arra, hogy most az új regisztrálók, ha beírják a 2YEARS kódot, egy hétig tartó prémium fiókot, és 1000 aranyat biztosítanak nekik. Illetve akik már játszanak ezzel, azok egy T-34 makettet nyerhetnek, ha nyomnak egy "like"-t a World of Tanks facebook profiljára."
A második felének hitelességét nem tudom ellenőrizni, azonban az első garantáltan működik
(tapasztalat)
-
Geza26
senior tag
Hello!
Meg tudná valaki mondani, hogy melyik francia TD revolvertáras? Köszönöm!
-
bullseye
addikt
Szerintem a Type egy kicsit javult is, mert már nem olyan könnyen pukkasztható. Lehet, hogy a wet ammorack, meg a safe storage-nek köszönhetően. Az volt már akkor amikor kijött a Type?
@Tenken
Star Wars Galaxies-t két alkalommal is teljesen újraindították. És havi szinten változott, hogy mi a legerősebb karakter-összeállítás. Akkor sem nagyon tehettünk semmit. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Timyyy #48745 üzenetére
Kár, hogy visszamenőleg nem kapsz kitüntetéseket.
Ezt régebben megcsináltam már 2-3 alkalommal, igaz egyszer sem szándékosan.
(#48747) Tenken: Nekem sem a profit számít, mert egy kis gyűjtéssel bármelyik tankot meg tudom venni. De ez jó fokmérője a teljesítményednek. És ez az XP-re is igaz, ami meg ugye csak győztes kör esetén pörög igazán. Van aki olyan béna, hogy 5-6 ezer körrel a háta mögött még mindig tier 6-7 körül tart a legnagyobb tankja, másnak meg 1500-2000 kör alatt is már sorakoznak a garázsban a tier 7-8-as tankok.
-
Tenken
őstag
válasz
Stauffenberg #48744 üzenetére
Van akinek az ezüst számít. Én csak szimplán győzni akarok. Lassan kezdek tisztában lenni azzal is, hogy mennyit kell az adott helyzetekben bevállalnom ehhez.
Nekem nem a profit jelentené a prémium játékélményt, hanem a magasabb szintű kihívás választható nehézségű ellenfelekkel szemben. Szerintem ezért sokan adnának ki pénzt, akik amúgy feleslegesnek tartanak minden fizetős tartalmat.(#48743) Bingisz:
Te nyilván nem sokat játszottál még kb 10 éve multis játékokkal. Akkoriban nagyon nem így mentek a dolgok. -
SoulReaver
veterán
válasz
Stauffenberg #48744 üzenetére
Sokkal kevésbé érdekel, hogy bekapok egy-két pofont, nem érdekel a javítási költség sem (magasabb tierben) és látom az eredményét annak, hogy odateszem magam. Amikor egy körből kijövök úgy, hogy 50-60 ezer kreditet söpörtem be és ebből legalább 40 ezer a tiszta profit, akkor azért az igazolja, hogy nem volt rossz döntés elhagyni a fedezéket ahol a sok barom társam kempel és várják a halált...
Ezzel én is így vagyok és így cselekszem, de akkor is jó lenne ha a csapat többi tagja is azon lenne, h nyerjen... Csak hát káposzták... soxor jól jönne a support, mert nem mindig lehet rambózni... KV-1 el pl meg csináltam többször is, h egyedül maradtam 5-6 ellenféllel és kicsináltam őket... magasabb ter-ben már azért nehéz, mert nem 15-200 a sebzés.. :S
Timyyy Nekem 5 is van
ebből kettő direkt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tenken #48726 üzenetére
"Őszintén szólva, én már fizetni is hajlandó lennék, ha lenne olyan opció, hogy bizonyos statisztika alattiakkal nem rakna össze"
Én az utóbbi nagyjából egy évben rendszeresen prémiumozok. Én fizetek nekik, mégsem rak össze értelmesekkel és ugyan úgy megesik, hogy 10-15 körön keresztül mindegyikben egy rakás káposztát sorsol a csapatomba.
Volt is már olyan, hogy azt állították azért változott a statisztikám pozitív irányba a prémium után, mert nekem kedvezőbb a match making.
Ezen röhögnöm kell.
Inkább azért változott, mert sokkal kezdeményezőbb lettem. Sokkal kevésbé érdekel, hogy bekapok egy-két pofont, nem érdekel a javítási költség sem (magasabb tierben) és látom az eredményét annak, hogy odateszem magam. Amikor egy körből kijövök úgy, hogy 50-60 ezer kreditet söpörtem be és ebből legalább 40 ezer a tiszta profit, akkor azért az igazolja, hogy nem volt rossz döntés elhagyni a fedezéket ahol a sok barom társam kempel és várják a halált...
-
virkir
veterán
válasz
Hulkhun #48738 üzenetére
Na ez már tényleg a legalja amikor egy hsz-t nem vagy képes visszaolvasni.
A játékbeli nick-em egy picike ügyességgel magad is könnyen megtalálod de akkor azt elvárom tőled is, hogy megadd.
Prémium tankot meg nem tartok csak amiket ingyen adtak mert nincs rá szükségem viszont mindet kipróbáltam de kategórián belül majd mind hulladék számomra. -
Tenken
őstag
válasz
vJokka #48737 üzenetére
Szerinted hány százaléka olvassa el és érti meg a befizetőknek ezt?
Mellesleg ez így is simán átverés kategória ezzel a tekervényesen megszerkesztett szöveggel.
Ha tényleg tájékoztatni szeretnének akkor valami ilyesminek kellene kinéznie:"3. Virtual Goods
1 - You agree that WN reserves the right to manage, regulate, control, modify and/or eliminate its games and all aspects of including but not limited to, game characters, items, points, and Gold (collectively, "Virtual Goods") therein.
= You know we have the right to f*cking with you anytime we want in everyway?2 - All Virtual Goods remain property of WN.
= Hey dude, you wont get anything for your money!3 - You acknowledge that WN may, in its sole discretion, in any general or specific case, modify features, functions or abilities of any element of any of its games or any Virtual Goods (which may, among other things, make the Virtual Goods substantially more valuable, effective or functional, or less valuable, effective or functional, more common or less common, or eliminated entirely).
= 1.-> And of course we will!4 - You acknowledge and agree that all Virtual Goods represent a limited license right governed by the terms of this Agreement, and are not redeemable for any sum of money or monetary value from WN at any time.
= Meanwhile you can't touch us!"
-
SoulReaver
veterán
Added additional matchmaking rule to keep the balance of scouts in both teams.
Ezek szerint az MM is javítva lesz vagy csak a scout tankokat osztja szét jobban a csapatokban?
-
Hulkhun
csendes tag
válasz
virkir #48730 üzenetére
Pontossan melyik prém tankkal is rendelkezel a felsoroltak közül ill. ingame nicket ha kérhetnék.
A szerződésesdivel már befürödtél javaslom a hanyagolását a részedről.
Persze ha továbbra is blamálni akarod magad részemről rendben.
A tier besorolás nem függ össze egy tank menettulajdonságaival szvsz.
A lényeget meg már leírtam mindenki lesajnálja a kis pecsnoteszeidet mert abban nem szerepel rengeteg olyan dolog ami a játék fizikájával kapcsolatos és nem publikus info.
Egyszerű 1600 feletti csatám van csak tipivel tudom mit beszélek.
Részemről vita off. -
vJokka
aktív tag
Aki nem tette, annak nem ártana elolvasni az ÁFSZ-t. Persze nem árt megérteni is
Egy rövid idézet belőle:"3. Virtual Goods
You agree that WN reserves the right to manage, regulate, control, modify and/or eliminate its games and all aspects of including but not limited to, game characters, items, points, and Gold (collectively, "Virtual Goods") therein. All Virtual Goods remain property of WN. You acknowledge that WN may, in its sole discretion, in any general or specific case, modify features, functions or abilities of any element of any of its games or any Virtual Goods (which may, among other things, make the Virtual Goods substantially more valuable, effective or functional, or less valuable, effective or functional, more common or less common, or eliminated entirely). You acknowledge and agree that all Virtual Goods represent a limited license right governed by the terms of this Agreement, and are not redeemable for any sum of money or monetary value from WN at any time."
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #48729 üzenetére
Ha teszem azt megvenném a SU-100Y-os csomagot, akkor a tankhoz adnak legénységet is ugye!?
Jól gondolom azt, hogy ha neki állok majd az orosz TD ágnak - tervben van -, akkor jól járok ezzel a prém tankkal, mert a II-es szintű TD legényégét is bünti nélkül beletehetem a SU-100Y-ba, majd átképezve őket a nagyobbakba ez szintén működik? Persze tudom, hogy a nagyobb TD-nél már több tagból fog állni a legénység. Vagy akkor érdemesebb csak a mondjuk SU-85től a legénységet átültetni és húzni a SU-100Y-al is?
szerk: most néztem, hogy a SU-100Y-ba 6 fős legénység van, ami azt jelenti, hgy többen vannak, mint a többi alap TD-ben....vagyis akkor így megéri egyáltalán legénység húzása miatt venni SU-100Y-t? -
.mf
veterán
AMX 50 100 camo rátáját véletlenül nem tudjátok? Főleg távolból bokrokból snipe-olok vele, meg időnként közelharcos kivégzés. Azon gondolkozom, mivel elég ritkán gyulladt eddig ki, az egyik tűzoltós skillt érdemes lenne-e átképeznem camora, és esetleg toolbox helyet camo net...
-
GrooveHero
addikt
válasz
jano_77 #48725 üzenetére
A hasonlat nem egészen helytálló, mert Androidnál olyan ROM-ot rakok fel a telóra (gyári stock, vagy custom) amilyet akarok, régit vagy újat, tök mindegy. Nem kell ragaszkodnom a gyári szarhoz. A WG esetében viszont igen. Mert kb olyan, mintha a 8.6-ban azt mondanák, hogy az E75 sima AP lőszere darabja 15k credit lesz.(12.8-asé), vagy hasonló nagy felháborodást keltő dolgot. Nem tudsz ellene mit tenni, mert mindenképp alkalmazkodnod kell, anélkül nem tudsz játszani
Nem kötekedés, csak szerintem ez így van. Bocsi, hogy belevau -
Bingisz
addikt
válasz
Hulkhun #48732 üzenetére
Az IS sorozatnak is rendesen gyenge az ammorackje. Ugyan úgy mint a szovjet alapú medeknek is. Viszonylag gyakrabban pukkannak el, mint más tankok, de ez már a kezdetek óta így van, nem fű alatti nerf következménye.
Jano: A játék minden update/install után elfogadtatja veled, hogy felőled nyugodtan változtathatják a tankok adatait. Az, hogy te ezt nem olvasod el, és ilyen szempontból tudatlanul fizettél nekik, az nehogy már a WG hibája legyen...
Arról nem beszélve, hogy a lomhuláson kívül rendes buffot kapott a type.
Az iphoneos példád meg rossz. Az új Ios verziók általában lassítják a régebbi modelleket. -
virkir
veterán
válasz
Hulkhun #48717 üzenetére
Meg Sanya
Lesztek szívesek olyan tulajdonságot bizonyítani, hangsúlyozom bizonyítani ami megváltozott és nem szerepelt a patch noteszben.
Ammorack meg gyulladás dettó
A kezdetektől pont annyira volt érzékeny ezekre mint a bármelyik másik T8+ orosz med és ez azóta sem változott, a páncélja is pont ugyan olyan mint volt. Már a megjelenésekor be lehetett lőni szemből 175mm-es pen-től felfelé gond nélkül.
Az meg, hogy változott az MM besorolása, le lett írva hivatalosan. Tudom szar ügy, hogy már nem egy pedotank hanem hasonló teljesítményű tankok közé kerül de ennek örömére kapott ágyú buff-ot.
A szerződésben meg valahol benne van, most nem fogom előkeresni, hogy a WG fenntartja a jogot bárminemű változtatásokra, ha nem tetszik lehet törölni a játékot. -
jano_77
nagyúr
-
kisküzdő
tag
Hát szerintem mára ez nagyon nagy T29 top löveg 1 csatában 4- 0dmg 2 T29 hasáról
1 Churchill_1-ről (ezt én rontottam el) 1 pedig hummel -ről
Menjenek a faxba a sok szaros le pattanóval már tényleg.
-
Tenken
őstag
válasz
Stauffenberg #48714 üzenetére
Sajnos ez a WG érdeke.
Őszintén szólva, én már fizetni is hajlandó lennék, ha lenne olyan opció, hogy bizonyos statisztika alattiakkal nem rakna össze... -
jano_77
nagyúr
válasz
Bingisz #48724 üzenetére
pontosan....nem a lassított változatért fizettünk X ezer forintot!
telefonokhoz vissza kanyarodva: megvennéd a legújabb iPhone-t vagy bármelyik csúcs androidos telót kemény ezrekért, majd eltelik 3 hónap és a szolgáltató illetve gyár ráenged egy frissítést, amivel mondjuk fele annyira lesz tempós (használható) a telefon......biztosan örömmel vennéd és megveregetnéd a cég vállát, hogy mekkora ötlet volt ez Tőlük!?na ne viccelődjünk már
-
grex4
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #48701 üzenetére
Gondolom a T-29 révén találkoztál vele, anno mikor megvolt az xp megkérdeztem itt hogy érdemes-e megvenni és hát prémium nélkül nem szabad. Csak ezt elfelejtették mondani hogy 1000ropi egy skúló és ha minden lövés talál is sem jössz ki pluszban és mindez tier 7. Tigriséknél legalább tier 8ban jön elő a 1ropi skúló, és valszeg azzal már tier 9-10et sebezve tán nyereséges is lesz.
Lényeg a lényeg kezdőbb játékosnak prém nélkül T-29en meg ne vegye a nagy csövet! (18k xp minusz...)
-
jahrn
senior tag
Azt nem tudom h o mivel cafolja de: ertsetek meg, azzal h megvaltozott (az anno tul kegyes) MM-je gyengebbnek tunik. Amikor kijott a Type mar akkor is lottem el AR-el belole (pl az Su-85tel, igaz akkor azon meg a 107mm gun volt). Persze h erosnek tunt t5-t7 ellenfelek ellen, es egyertelmu h t9ekkel szemben mar nem teljesit ugy.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Stauffenberg #48714 üzenetére
Ne is mondd! Nyílt bétában M6-ig jutottam, azzal már bedobott t10-ek közé is, öröm volt nézni őket, ahogy játszanak. Most meg lyukasra lehet pingelni a minimapot, inkább mennek tovább, mint hogy fél perc alatt visszaérnének a bázist védeni, azt beállnak cap-elni, persze az ellen már 70%nál tart foglalásban
Tegnap sokat nem tudtam menni teszten (71k-ról kb másfél óra volt mire bejutottam
), így kb. 2 kört tudtam menni Leo1-el. Szerintem nem lesz rossz tank, dombok mögül jól lehet majd csipegetni vele, csak vigyázni kell nehogy fejbe kólintsanak. Kicsit olyan Wak-a-Rat fílinges
-
Sanya
nagyúr
válasz
virkir #48704 üzenetére
igen végigolvasom a kommenteket.
vagy melyikre gondolsz? ahol fikázod a másikat, nem tudod megcáfolni, akkor egyből elkezdesz személyeskedni? vagy melyik kommentet nem tudom elolvasni? van egyáltalán véleményed, s le tudod írni?
amikor kijön egy egy újabb nemzet, azon nemzet tankjai erősebbek, időközben a különbségeken faragnak kicsit. A type59 sem olyan erős, mint amikor megvettem etc.
Te mivel cáfolod ezt meg nem 1 sorban, esetleg lehülyézés nélkül?
-
Hulkhun
csendes tag
válasz
virkir #48704 üzenetére
Igaza van a nerfeléssel kapcsolatban hiába linkelgetsz ide táblázatokat ha lassabb és lomhább a Tipi ingame pont lesz@rom hogy papíron nem kéne annak lennie!
Ammorack meg gyulladás dettó, ez nem német tank az istenért.
Morálisan meg maximálisan megkérdőjelezhető.
Olyan szerződésekre meg ne hivatkozzál amit el sem olvastál és a tartalmára vonatkozólag max. elképzeléseid lehetnek..... -
jahrn
senior tag
válasz
Steelheart2 #48715 üzenetére
Jon az ellenpelda, elobb mentem T21-el egy nagyon jot. Orom volt ezeknek a sracoknak spotolni (patrol Duty jart erte), szal azert meg most is - neha - ki lehet fogni jobb csapatokat.
Igazabol egy scout szemszogebol lehet legjobban erezni h mennyire tehetseges v balfek egy csapat. Ha nem sebzik a spotolt ellenfeleket akkor semmit nem er - a gyakran izzadtsagszagu - melod.(#48717) Hulkhun A Type ammorack kezdetektol fogva erzekeny volt. Csak azert nem vettetek eszre mert a kegyes MM nonstop t5-t8 csatakba tett (ugye akkor meg t5-ot is betett t8 ellen).
-
Steelheart2
őstag
Hát én is tapasztalom mostanában,hogy csapat fele nincs tisztában a tank feladatával.Amikor top KV-4 El haluffon beáll a szikla mögé Td-zni és ugy hogy 1200 feletti effje van és a csori light tankok mennek fel a szorosra harcolni.Amikor ráirsz hogy miért nem mennek oda,akkor azt a választ kapom hogy hülye vagyok,mert 3 arty van az ellennél és ök nem lesznek öngyilkosok.Persze a vége az,hogy csunyán kikapunk.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tenken #48711 üzenetére
Igen ilyen volt. Én már a bétában is részt vettem (igaz az már az open béta fázis volt), aztán mikor kilépett az EU-ban is a béta állapotból, akkor pár hónappal később kezdtem aktívabban játszani. Sosem volt elég időm felhalmozni tízezer csatát, mert nem volt elég időm vele játszani, volt olyan, hogy hónapokat kihagytam. De láttam ahogy silányult a közösség összetétele az évek során.
Sokkal kevesebben voltunk. Megesett olyan, hogy több egymást követő csatában is találkoztam ugyan azzal a játékossal, hol a saját, hol az ellenséges oldalon. És akkoriban a játékosokat főleg a kihívás vonzotta nem egy kis casual ökörködés. Persze semmi bajom a casual játékosokkal, ha közben tisztában vannak azzal, hogy a seggvakarással csak maguknak és a csapatnak ártanak.
Főleg magasabb tierben nyafognak az idióták, hogy nem mennek támadni, mert drága a javítás. Egy dolog, hogy nem támad, de a védekezéshez is hülye. Pedig nem nehéz halál után ráállni egy jobb játékosra és ellesni tőle egy-két fogást. Na meg az idióta elhullik 99 alkalommal, mert seggel előre kiáll a mezőre, akkor sem tanul belőle... századik alkalomra is megdöglik ugyan így.
-
jahrn
senior tag
válasz
Tenken #48711 üzenetére
Jaja, betaban az esetek nagy reszeben a visszaszamlalas alatt osszedobtunk valami taktikat. Vagy legalabb megprobaltuk. Mostmar kb ertelmetlen, ha megkerdezem h hogy legyen annyi a valasz: Win. Es orul maganak h milyen szellemes valaszt adott.
Minimap felesleges, a legtobben valszeg nem is tudjak miaz a negyzet amiben ilyen kis szines izek mozognak.
Lemmingezesrol mar nem is beszelnek, de most pl az uccso csataban mindenki elindult egy iranyban, en (M5) egy Su85 meg egy ELC tartottunk fenn 6 tier 6-ot. A vicc h nem csak feltartottuk oket hanem (arty segedlettel) roflstomp volt. No comment... -
Tenken
őstag
válasz
Stauffenberg #48707 üzenetére
Ez tényleg ilyen volt anno?
-
jahrn
senior tag
No kiprobaltam a Indien-Pz-t es a Leo PT A-t.
Az elso nagyon jo (sot talan tul jo), jol mozog jo agyu neha pattog. Viszont szeret meghalni a gunner.
PT A agyu (L7A3) jo (de a RoF nem) a tank meg b@szott jol mozog. Viszont non-stop ellovik a turret ring-et. Erto kezekben (ertsd: nem az enyem) gondolom jo meszaros lessz.Annyit hozzatennek, nem tetszik h tovabbra is ezt a nemet=sniper vonalat eroltetik. Jo lenne mar egy german brawler is t7 felett.
-
jano_77
nagyúr
Tud vki bármit is a hétvégi akcióról?
A naptárban jelölt Vihar előtti csend leírásából nem sok mindenre lehet következtetni. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sequator #48705 üzenetére
"Még jó hogy nem használok XVMet."
Én is feleslegesnek érzem. Amúgy is a legtöbb esetben az első 1-2 percben eldől az egész csata. A régi szép időkben volt jó amikor sokszor azon izgultunk, hogy a 15 perces időlimit lejárta előtt sikerül-e végre eldönteni a csatát. Baromi izgalmas, szoros körök voltak amiben az sem érdekelt ha veszítünk, mert legalább iszonyú jót játszottunk. Akkoriban azt sem tudtuk mi az a(z öngyilkos) lemming vonat és a noobok is minőségibbek voltak, legalább a nagyobbak utasításaira hallgattak és legjobb tudásuk szerint próbálták megoldani a helyzetet.
A kör elején lehet tesztelni a csapatot, szóba kell elegyedni velük, ha nem képesek a kommunikációra, akkor jó eséllyel bukott kör, mert bármit mondhatsz vagy javasolhatsz nekik, csak mennek majd a saját fejük után... vagy a nyelvet nem beszélik vagy eleve leszarják a csapatjátékot. Nem kell ide XVM!
A WG-t megy egye meg a fene, hogy nem képes úgy kommunikálni a játék marketingjét, hogy ez egy csapat- és taktika orientált komplex szimulátor. A szimulátor kifejezés erős túlzás, de még mindig kisebb hazugság, mint azt állítani a reklámokban, hogy ez egy ingyenes gondolkozásmentes kacsavadászat. Sokkal sokkal kevesebb hülyét vonzana az biztos! Sokat számít a hozzáállás... akiben lenne affinitás a csapatjátékra meg a gondolkozásra az is casual alkalmi lövöldeként tekint rá és ennek megfelelően is játszik.
-
sequator
senior tag
Az utóbbi pár napban nekem is kijutott az agyhalottakból, amíg az Xpt gyűjtöttem a JgPantherhez, hogy akciósan meg tudjam venni.
JgPzIV-gyel elég sokszor kerültem T8 csatába, ami alapból is elég kellemetlen, de amikor én kapom a vesztes csatában a csapatunkban a legtöbb XPt, a T8-aink egy része sebzés nélkül hal meg az első 3 percben, na az igen gáz.
Pedig az én statjaim csak alulról közelítenek az átlagoshoz, bele sem merek gondolni, hogy milyenek lehetnek ők.
Még jó hogy nem használok XVMet.sautia
-
.mf
veterán
De szép az, amikor 8-assal én csinálom a legtöbb sebzést egy tier10-8-as csatában... és bukjuk.
Azért a normál szerón is maradtak bőven agyhalottak... -
KaLeun
senior tag
válasz
Patrick76496 #48697 üzenetére
Ne is mondd... 6 kört mentem vele, ebből 3 Port... Kapásból találkoztam eggyel /FV-215b (183)/... Mondjuk ebből a 6 körből 1 volt csak értékelhető... Biztos, hogy tipikusan nagy sebzést vagy 1 lövést jelent majd az artynak.
Aki sír az agyhalottak miatt annak javaslom menjen pár kört a teszt szerveren....
-
Kean_Sorbo
őstag
Jaj cimborák! Tegnap nagyon szíven csapott a 105-ös cső. Az átütése ugyanolyan mint a kisebbiknek, jó hogy egy százassal többet sebez, de ezek az 1000 pénzes kukoricák bele... Olyan mínuszba csaptam át, hogy maradok a kisebbnél. Főleg, hogy mint lelkes amatőr vagy ötöt a fakopácsokra lőttem a dudvába. Inkább a 16800XP-t motorra pazaroltam volna, akkor tudnék menekülni ha szorul a hurok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i5 11400f - RTX 3050 - 16GB Középkategóriás Gamer PC Garanciával!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest