- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Most a legénység fejlesztése 20.000 / bácsi, holnap 10.000 / bácsi lesz, igaz?
-
vhw
addikt
válasz
vJokka #49786 üzenetére
Csak nehogy visszafelé süljön el a dolog.
Ha mondjuk egyesek elköltik a tévesen kioszott díjakat, nem fogják-e addig zárolni az acc-ot míg nem egyenlíti a "tartozást".(ugye ha gift shopos ajándékot kap valaki ismeretlentől és elfogadja, az meg közben leállítja a tranzakciót, akkor az ártatlan félnek csukják a fiókját)
Szóval csak óvatosan.
-
-
Bingisz
addikt
válasz
vJokka #49781 üzenetére
"A WG ma kedvel engem. A napokban elfogyott a majd egy éve vett 2500 aranyam és milyen kedvesek, küldik az utánpótlást:
Hello Commander,
Congratulation for winning a prize (2500 Gold) in our 8.4 Release contest!
We want to thank you for your participation and we hope you enjoyed the contest!
Your World of Tanks Community Team"Arpee írta az off topicban
Szerk.: Viszont ez akkor azt jelenti, hogy nem nyertem. Mennyi volt a legtöbb xp.-d pz1c-vel?
-
vJokka
aktív tag
"Financial transaction.
Date: 2013. április 11. 18:09:07
You have received gold: 2 500"Na ezt vajon miért kaptam
Először arra gondoltam, hogy a Pz I C-s vagy Alecto-s ténykedésemért, de ezeknél csak egy ezres jár a top200-ért.
-
belaazallat
addikt
Kint a hétvégi event. Nem lesz semmi! [link]
-
Tomi0703
addikt
hat ugy tunik hiaba vartam t7 es t9-es (ebben csak remenykedtem) akciora, hat nem jott, pedig pont onnan kellenek tankok. szvsz eddig tenyleg nem nagy szam az event. olyan mintha egy dupla hetvegi akcio lenne. persze, t1-el majd farmolhatok rendesen, de kb. ennyi.
1 napos premben en is remenykedem.
-
kirjak
aktív tag
Neked ez mennyire papír? A múltkor összefutottam eggyel, én KV-3-al voltam és kb 80-100 méterről 3x sikerült sebeznem 10 lövésből. 8 találta el és 5 pattant le róla alap lőszer max löveggel.
Minden lövésem máshová esett, keresgéltem a gyenge pontjait + pontatlan volt KV-3 is. -
Dobi 562
addikt
Én most SU-122-44-el farmolgatok de lehet hogy holnap benevezek egy Super Pörsinygre is.
Ez az eddigi legnagyobb bevételt hozó köröm vele:
-
-
Enzolord
addikt
Elkezdtem a vk3001 nevezetű förmedvénnyel a harcot..
Valaki tud adni tippeket, hogy mi a turbót kellene vele csinálnom?
Az eladáson kívül??? -
Cucuska2
addikt
válasz
Cseri0058 #49762 üzenetére
Nagyon lassú. Amúgy hozza annyira a kreditet mint a többi T8 gold tank, csak éppen az ágyú penje 170, és kiba**** lassú. Én nekem tetszik, csak éppen T9 csatában a 170 pen arra elég, hogy az E75 oldalát merőlegesen belövi, ellenben már 20-30 fokról olyanokat pattan, hogy csak nézek. Hasonlóképpen a T8 heavykkel, nagyon meg kell fontolni hogy hova lősz, mert különben nem megy át.
-
Cseri0058
őstag
akarok venni prémium tankot.
főként az sp jöhet szóba mert az a legolcsóbb 8-as tank.
szóval prémium nélkül is hozza a kreditet? farmólos tanknak kéne... -
Jolet
őstag
a type-62-ről van valakinek tapasztalata? éri?
-
Angel1981
veterán
Hmmmm....
Ha jól látom, a KV-5 a szülinap keretében bekerül a gift shop-ba ideiglenesen.
Vélemény? -
Angel1981
veterán
válasz
Napfénysüti #49747 üzenetére
Szép volt!
-
Vigneau
félisten
XVM-en belül a sok eff közül melyik az, amelyik az aktuális csatában az adott tankra jellemző hatékonyságot jelzi?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #49745 üzenetére
Úgy látom le kellett szidni a játékot erre ez lett a válasz:
Victory!
Battle: Ruinberg 2013. április 11. 16:43:28
Vehicle: KV-3
Experience received: 3 914 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 54 724
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"3400 dmg-el és 5 killel mérgemben.
-
myckey
veterán
na rám jött a szófosás.
Valaki,akárki..küldött ilyen üdvözlő kártyát?
"én" most adom fel.
igazából időm volt,nyerni nem én fogok,de mondom csinálok aztán majd dobnak valamitSermi
akkor most nem zargatlak,de aztán húzni kell a gépeket majd -
Napfénysüti
nagyúr
Fasza, ma úgy szívok hogy 0dmg-es vagy minmál sebzéses köröket nyerünk... A rozsdaboglya Su-152-met persze rögtön a napi 2. lövés oneshotolja 830 hp-ról. Löwe következő körben gyullad és 50m-ről beszűkült célzókörrel ellő a holdra. Mia a rák van ma? Platoonba ma engem senki ne keressen mert kezd felmérgelni.
-
myckey
veterán
válasz
Bingisz #49742 üzenetére
ezt írtam is egy hozzászólásomban.
szerintem is lesz még egy nap prém.őszintén szólva,én abban reménykedtem,hogy mindent leáraznak.
garázs-fogyócikkTudom most voltak,DE.........
meg legbelül a többi osztályra is vártam akciót.
nem lehet mindent kérni,de hát szülinap,oszt hadd örüljön a nép,adunk nekik minden földi jót
szóval nem kellene nekem ingyen 1000 arany,meg tank....de ilyen tr5 től 70% ról induló leárazás,tr 9 ig mondjuk
mellé meg minden osztályra +kredit hozam.ezekhezez nem olyan elborult dolog lett volna,azt hiszem.
most erre az 5 napra örülhettünk volna a fejünknek.
De ezeket csak így hirtelen mint ötlet mondom,én így is szarrá farmolom magam a 3 tr5 géppemmel meg prémmelbabferi
ja hogy úgy!
nézem...erősen nézem..még erősebben,de mondom mi lehet olyan nagy dolog benne
ezeket nem is szoktam mindig sasolni,hogy melyik hogy van felszerelve. -
myckey
veterán
válasz
Bingisz #49736 üzenetére
na azért egy nap prémet adhattak volna
meg a garázs is most nem fél áras.
tudom volt mostanság,de nem vót arande komolyan egy kis ingyé prém-akár egy garázs slot-vagy valami ajándék jellegű
nem olyan ami akciós aztán csók a családnakén elégedett vagyok,mert bőven ki tudom használni ezt a szülinapi dolgot,de lehetett volna még csavarni rajta
de hogy őszinte legyek simán belefért volna hogy tr5-10 ig minden osztályra adnak valami leárazást.
persze ez nem kis dolog,de hát egyszer van egy évben szülinap,biztos nem buktak volna belebabferi
itt mi az érdekes?
a TD neve? -
Jolet
őstag
én már azzal is beértem volna, ha leveszik ezt az elk..rt garázsképet, mert rendesen leterheli a gépet
-
Dr_Syrex
senior tag
Azt hiszem senki nem esett hasra a szülinapi akciótól, de ismerve a WG nagylelkűségét talán várható is volt.
Ugyan vannak benne jó dolgok, de inkább olyan, mintha több kisebb akcióból ollózták volna össze. Sok mindenre van egy kisebb kedvezvmény, meg jók 100% plusz kredites tankok, de semmi nagyobb szám.
-
.mf
veterán
válasz
RAiN91 #49731 üzenetére
Szerintem jól (mármint a nem-prémiumok között).
Ha van hozzá jó legénységed, szerencsére fejleszteni sem kell sokat, mert a kezdő ágyúja a talán legjobb (pontosabb és nagyobb pen, valamint nagyobb DPM, mint a legnagyobb ágyú - az csak egyszerűen lövésenként többet sebez).
Nálam az 5-ös TD-k közül ez van már csak meg, a többit eladtam. 5-ös TD-k között viszont szerintem általánosságban továbbra is a T49 vagy M10 sokkal rugalmasabban használható: gyorsabbak, tornyosak, tehát nem csak bokorban kempelve lehet őket használni, valami jó pozícióba is előre lehet velük rohanni meglepni az ellent (csak azért nem tartottam meg őket, mert az M18 mellett már nem játszottam velük, az sokkal jobb ehhez a játékstílushoz). Az S35 eléggé bokorban kempelős tank, viszont a jó pen és sebzés miatt átlagban úgy emlékszem jobban hozott.Okos67: nekem ellenkezőleg, a magas sebzés miatt jobban hoztak a TD-k. Amiben lemaradnak, az az xp-hozam, gondolom azért, mert számításba veszi a lövések távolságát és a spotolást is, ami ezekkel elég magas ill. alacsony.
-
RAiN91
őstag
S35CA hogy hozza a kreditet?
Mert nem tudom, meg vegyem e, és fejlesszem, és kreditet gyűjtsek vele, vagy inkább T1 Heavy-vel toljam a hétvégén, mert az elég sokat hozna -
Tenken
őstag
Rakd bele őket nyugodtan. Átképzés nélkül tudják azt, mint egy friss 75%-os. Szorzót nyugodtan lenyomhatod. Annyit vesztesz, hogy a legénység csak fele xp-t kap ilyen esetben. De érted, a semminél még valaminek a fele is több. A tankon meg legalább elkezd gyűlni az xp. Én így csináltam m6->t29 esetén. Amíg nem lett meg a vezetőn az első skill teljesen, addig csak duplázgatni ültek át a következőbe.
(#49731) RAiN91:
Első sorban olyannal érdemes menni, ami már ki van spécizve szerintem. -
.mf
veterán
válasz
Linkin #49719 üzenetére
Ne keverjük a dolgokat. A kék csak figyelmeztetés. Előbb csak az adott csatában és a garázsban vagy kék. Ha fixen bekékülsz, azaz a következő csatában is eleve úgy indulsz, akkor onnan a ban (1-3-7 nap pihenő) a következő lépés. Ha tudsz még játszani, akkor nem bannoltak.
Kanyipicske: ha szakasztársat lősz ki, az nem számít (sajnos. Volt olyan meccsem, amit ezen buktunk el, hogy 3 top tier egymást lőtte csak - többiek bármennyire is próbáltuk, ennyit már nem tudtunk behozni)
-
Joe-T
tag
válasz
nyunyu #49721 üzenetére
100%-os a legénység a KV-1S ben! Egyenlőre megvárom a hétvégét szerintem, mert ha tényleg lehet spórolni az átképzéssel akkor inkább akkor lépem meg. Egyenlőre a KV-1S-ben nagyon optimálisan teljesítenek és nem akarom őket túl nagy veszteség árán tovább vinni.
Viszont bazi nehéz megállni, hogy csak nézegessem az IS-t a téren! -
nyunyu
félisten
Tegnap vettem meg az IS-t legénység mentesen. Az egyik kérdésem az lenne, hogy KV-1S-ből a legénység áttehető-e büntetés nélkül az IS-be
At lehet tenni atkepzes nelkul is, de akkor azonos tankosztaly eseten csak a tudas 75%-at fogja hasznalni, nem azonosnal 50%-ot, meg meccs vegen is kevesebb XPt kap.
Ugyan a wiki azt irja, hogy a 100% folotti skillek/perkek nem mukodnek, gyakorlatban viszont a 6th sense lampaja siman jelez, ha spotoltak.
Magyarul ha nem 1-2 korre akarod attenni, akkor jobban megeri atkepezni.
Napi duplazas idejere ide-oda pakolaszast viszont felejtsd el.Prem tankba barmikor berakhato azonos osztalyu legenyseg, ott nincs bunti.
Pl. Panther M10-hez nincs kulon legenysegem, a rendes Panther vagy a VK3002DB legenyseget szoktam benne hasznalni.Ha jól tudom, Heavyből Heavybe 25% buntetés van, és nem fejlődnk az emberek, amíg át nem képzed őket...
Fejlodnek, csak lassabban.
-> Ha meg nem volt 100%-os a KV1-S legenysege, akkor atkepzes nelkuli atultetes helyett jobban jar egy 75%-os uj legenyseggel.
Hetvegen a legenyseg atkepzes 20k helyett 10k lesz, asszem ilyenkor az uj legenyseg is felaron van. -
.mf
veterán
válasz
Linkin #49716 üzenetére
Nem csak foglalókör számít, lehetsz attól is kék, ha full hp-ról kilősz egy saját tankot. Vagy többször sebzel sajátokat.
Menj még pár kört más tankokkal anélkül, hogy sajátot sebeznél, és akkor eltűnik. Kvóta van, ha az alá esik az arányod, akkor visszavált. Ha folytatod tovább a tk-t, akkor permanensen bekékülsz (a következő csatában már eleve kékként jelensz meg) és hamarosan bannolnak vmennyi időre.
-
Linkin
senior tag
A garázsban kék a nevem ez mikor fog eltűnni?
-
SoulReaver
veterán
micsoda szülinapi event...
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #49702 üzenetére
De mostmár tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki leet ő a való életben...
Itt még valamivel visszafogottabb volt, bár úgy látom, itt a moderátorok is jobban dolgoznak...(#49704) AlexWolf Meg KV5öt meg Sima Typeot sem, de ennek ellenére néha adnak akcióban...
És azért lehet, hogy most megint eklőveszik... -
válasz
Napfénysüti #49702 üzenetére
Örülj, hogy már nem itt írja...oda meg nem megyünk és kész.
-
Enzolord
addikt
válasz
AlexWolf #49700 üzenetére
Akkor a 40% a minusz? Az remek, de ennek tényleg nincs érteleme, mehet bele az 50%os zöldfülű csapat, és jöhet az anyázás a töltésidő, a lassúság, meg a 10 cmről mellépukk miatt..
(#49695) GaburroSan Mostanság európát szívatják a jó WGsek... Se szuperteszter, se KV5 meg GyerekType....
Persze boldog szülinapot, meg minden, de azért akkor is..
Kíváncsi vagyok, hogy az Arany Typeot a kínai szerveren lehet e kapni megint...
Aktív témák
Hirdetés
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest