- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
jimmy74 #47698 üzenetére
Ezt azért nem mondanám. Nézd meg a szintjén lévő heavy tankokat. Egyik sem olyan hűdeüberskilled.
Életpontja teljesen jó, páncélja teljesen jó, ágyúja pedig elmegy. Néha olyanokról pattanok le, hogy hihetetlen.
De persze én annak csak örülnék ha kapna egy kis buffot, mondjuk jobban lelehetne nyomni a csövét. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Djuree #47696 üzenetére
De a Löwét nézted? 10 méterről lövöldöztem rá oldalról, először azt hittem afk, potyakill. Aztán lőtt, hopp mégsem afk, megyek fedezékbe, aztán a harmadik lövésem után sem nézett rám, onnantól nyugodtan aprítottam. Nem egészen értem, hogy mit gondolt az ember
Amúgy jó volt a sok kis mazsola, a fele one-shot, a másik fele buta -
Bad Pritt
félisten
Ilyet látott már valaki?
Arty nélkül, fele light.
(fél kézzel játszottam, mert befutott egy teló)
Csak a Löwe... -
virkir
veterán
Tudom, hogy voltak felvillantva különböző helyeken "hivatalos" tech tree koncepciók de amikor többször kijelentik, hogy igazából fogalmuk nincs hova, hogyan illesszék be azt az ágat mert valami T4-6-tól akarják indítani, akkor bármi anyázás mert nem onnan fojtatódik ahonnan a felhasználók elképzelték, szerintem felesleges.
-
virkir
veterán
Az elsőről fogalmam nincs mire lenne bizonyíték. Egy fórumon elkövetett ötletelés semmi egyéb.
A második meg nem eltűnt hanem terv volt ami azóta változott.
Többször elmondták, hogy a 13 90 nem lesz lecserélve a 13 105-re viszont az utolsó infók szerint a második heavy ág nagyjából ilyen lesz. -
gy-daniel
tag
válasz
Napfénysüti #47684 üzenetére
őőő
Hát a panther, nekem nem jött be. Sebessége inkább egy gyorsabb heavyé, a top ágyúja jó, de kicsi a sebzése, viszont mindent átvisz. A pálya másik feléről lehet szedegetni az ellent. Közelharcra alkalmatlan a kicsi sebzése miatt. Szóval ha szeretsz td-t játszani, akkor jó, mednek alkalmatlan. Páncélja érzésre kevésbé pattogós, mint a DB-nek.
-
vhw
addikt
válasz
virkir #47685 üzenetére
Dehát ezen a képen nem is szerepel sehol Leo
De úgy emlékszem volt egy hivatalos is, amin szerepelt a kérdéses ág. De azt a változatot még a 8.4 előtt leváltották a fent linkelttel.
(akkoriban voltak meglepődések, mert a fa egy bizonyos változatáról eltűnt a Jagdpanther II is, ezért is maradt meg nekem) -
virkir
veterán
Ne baccál már fel te is agyilag. Van nekem a szűk családi körből is elég aki megteszi.
Arra próbálnék rávilágítani a kedves poszt tolóknak a hivatalos, WG által kiadott tech tree-ben sehol nem szerepelt ezidáig, hogy a DB ág folytatása lenne a második német med ág.
Az meg ha a különböző fan/fun/kocka oldalak spekulációból összefotosoppolnak valamit még nem jelent semmit. -
mikron
tag
Istenem de sok **** van, ma sikerült agyilag felbosszantani
pár napig biztos nem játszok, VII-VIII szintű tankok mi a ***** bújnak el???? ilyenek végett bukik az egész játék, de őt nem lövik ki, az a lényeg
nem csoda ha romlik a %-os teljesítménye az embernek
-
gy-daniel
tag
válasz
Napfénysüti #47677 üzenetére
Elég gyors, meglepően sokat pattog, de nincs rá normális ágyú. Jellemző, ha messziről lövöldöztök egymásra egy másik vk3002db-vel, akkor minden harmadik viszi csak át a páncélját (a jobb pennes ágyúval).
-
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #47671 üzenetére
Azért mert a játékosok arra tippelnek, hogy a VK3002db-ről fog indulni az új ág, és ezért elkezdenek lehet hogy fölöslegesen gyűjteni rá az miért a WG hibája?
Komolyan nem értem, hogy gyakorlatilag éjjel nappal a WG fikázása megy, olyan dolgok miatt ami még koránt sem végleges.
-
-
jano_77
nagyúr
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bad Pritt #47633 üzenetére
Nekem a T-34-1-el lett egyre rosszabb a végén, de csak az utolsó 10k XP felé. Az előtt folyamatosan adta a prém nélküli 1000 xp-s köröket 18-ból 16-ot szakasztárs nélkül nyertem. T32-vel az én sebzésem is lehetne jobb, a T29-es teljesítményem után az 1775-öt kicsit keveslem. Azon meg ne is csodálkozz, hogy mellélő, hisz ez a legpontatlanabb T8-as (nem prémium) nehéz tank. Ezzel az a baj, hogy a BiA nem javít rajta semmit, csak a venti. Majd az M103 és az E5 kompenzál ilyen téren, bár azt nem értem, azoknak miért csak -8-as gun depression-jük van.
(#47627) Djuree: Azt a gépet én is imádtam, a Black Prince utána már kicsit csalódás volt. Bár nem veszem el tőle a kedved, sok sikert hozzá.
Csak én érzem úgy, hogy javítottak az IS-7-en? Olyan, mintha fürgébb lenne. Csodálkoztam is, hogy Swamp CW-n a földúton (nem a mocsárban) 40-45-el ment, az 50B alig ért minket utol, persze messzebbről indult. Jobban is fordul kicsit, majdhogynem IS-8 szintje.
-
Antonius1978
addikt
Nekem a multkor lett meg a KV3ra a tank asz.
3as szakaszban voltam, es egyedul maradtam egy KV1S, T29 es meg egy masik tank ellen.
Se toltesgyorsito, se venti semmi a tankon, de a sidescrape taktikat alkalmazva mind a 3at kinyirtam, mondjuk a T29 nem volt teljes eleten, es talan a 3ik tank sem, csak a Sport. -
jano_77
nagyúr
-
Antonius1978
addikt
válasz
adrian360 #47636 üzenetére
Te felreertetted amit irtam.Nem kimondottan neked valaszoltam, hanem inkabb hozzafuztem azt, hogy ne vicceljetek, mi az hogy 6-os kor veszteseges, amikor en tier 7-el gyujtom a penzt ?!
Ez volt a mondandom lenyege.Persze ha 6os csataban 1 loves nelkul az elejen kilonek, akkor elkepzelheto hogy azzal is lesz -1,2 ezres korod.Ennyi.
Es egyertelmu, hogy kell teljesiteni, foleg sebezni, mert arra kapod a zsozsot -
Dobi 562
addikt
Egy kis felderítő móka 59-16-al (végül is direkt sebzésben sem lett olyan rossz):
Visszajátszás ha valakit érdekelne.
-
jano_77
nagyúr
Szerver karbantartás van?
Tegnapi napon - ismét - nagyon fasza sorsolásokat kaptunk szakasz társakkal drága WG által megálmodott MM-nek köszönhetően!
Vagy normális az, hogy 3an tier 5ös tankokkal betesz minket 7es tierű csatába?
Ez még nem is lenne nagyon bosszantó, mert ugye 5ös tankok kerülhetnek össze 7esekkel!
Viszont az már nem kicsit bicskanyitogató, hogy a túloldalra velünk szemben betett szakasz - 1-1 volt oldalanként - 7es tierű volt és egyáltalán nem volt nekik 5ös tankjuk!?
Tehet egy szívességet a tetves WÉGÉ!!!! -
bartucc
addikt
válasz
Djuree #47651 üzenetére
Fekete herceg az elpusztíthatatlansága miatt jó, bár én M4-el is leszedtem tőle 400 életet, mikor távolból lőttem. Ha ügyesen mozogsz vele, és nem nyújtasz támpontot az Arty-nak, könnyen elbánik a kisebb tankokkal. Su-152-re sose fogok szavazni, erősnek erős, de szerintem nem elég pattanós, ránézésre, nem tapasztaltam még, hogy valójában az-e.
-
Djuree
félisten
mit vegyek meg ma? fekete herceg vagy su-152? nemtom mi legyen
5leteket várok. rátok bízom melyik legyen -
Mcray
senior tag
Tigrissel minden gyorsan ki lehet szedni ha a Tigrist irányító játékosnak nem a lába közt van az agya.
DE
Ha Tigrissel vagyok, néha hangosan wádöfákolok, amikor a KV1S-ről pattanok vagy nulla sebzést lövök, mert félre megy a lövés és elakad a lánctalpában.
Mindkettő (T150 és KV-1S) is megvan/megvolt, és bár a KV-1S-sel sokkal jobbak az eredményeim, a T-150 varázs oldala mégis sokkal emlékezetesebb, mert ha jó szögben állsz, akkor 175 átütésig, mindent elnyel a lánctalpad.
KV-1S inkább pattint lövéseket. Ha nem pattan, akkor véged van. Cserébe olyan gyors, hogy az ellenség mögé tudsz rongyolni, ha mással van elfoglalva és seggbe tudod rakni, mielőtt rájön, hogy mi történik.
T-150 inkább elnyeli a lövéseket és sokszor megúszod egy leszakadt lánctalppal, ami csak akkor baj ha épp rohamoznak sokan ellened, vagy arty rajtad van. Ha viszont 1 V 1-ben párbajozol egy hasonló tankkal, akkor nagyon jó a T-150.
következő 7-es szinten, az IS egy sokkal jobb KV-1S, tehát ugyanolyan gyors, de már kis páncél is van.
A KV-3-mal viszont olyan rég nem volt jó köröm, hogy már nincs is kedvem menni vele, mióta kipróbáltam az USA és Német 7-es tankokat, amikkel kereken kétszer jobban megy, mint a KV-3-mal.
-
LK
addikt
Köszi gyerekek,lehet hogy két ágat is kipróbálok. Találtam egy bugot. A fejlsztésnél KV-1 ről 13500XP a KV1S,ha rámegyek akkor 24500. Most melyik igaz?
Tigrissel azért gyorsan ki lehet szedni ezeket nem?
-
Steelheart2
őstag
-
Bad Pritt
félisten
Mi a végcél? 6osnál megállsz, akkor KV-1S, gyors, nagyot csap, amolyan assault módban remek cucc.
7esben mindkettő jó, az IS hasonló a KV-1S-hez, KV3at nem szeretik sokan, pedig nekem bejött, egyik legmagasabb átlag xp-m van vele.
8asban megint csak stílustól függ, KV4 egy TANK, mész előre és morzsolsz ha top vagy, csak lassú és orbitális méretű, IS3 szerintem az egyik legközkedveltebb harckocsi 8ban. E fölött még nem mentem -
LK
addikt
Sziasztok! KV-1 után melyik nehéz kifejlesztését javasoljátok (és azt is írjátok miért)? Mind tetszik(T-150 kicsit jobban,csak lassú).
-
adrian360
őstag
válasz
Antonius1978 #47630 üzenetére
ennyire nehéz értelmezni, hogy mit írtam? nem mondtam hogy nem lehet pénzt keresni is-szel, nem mondtam hogy nyertes csata után nem lehet +20k. az volt a kérdés hogy vesztes csata esetén minuszos e a tier6-7-8 tank. erre mondtam hogy kell hozzá kicsit teljesíteni, mert ha csak puffogtatsz a levegőbe, és afkolsz akkor ráfizetéses a vesztes csata.
-
Mcray
senior tag
Ha igaz, amit Jingles mond, hogy egy srác csinálta feketén, akkor a Wargaming a farkára fog lépni...
Most nézem, hogy már meg is történt
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom mi az oka, nem tudom, hogy lehetséges, de: T32-vel M103 felé menet meglett az 50ezer xp-s határ, csatánként jó 1800 körüli kiosztott sebzéssel, 650 fölötti átlag xp-vel, már pont azt számolgattam, hogy a 700 is meglehet meg a 2000-es sebzés/csata. Azóta nem változott a játékstílusom, nem változott meg a tank sem, de az átlagsebzés lecsúszott 1100 körülire, az xp-t meg most haverral való szakaszozásnak köszönhetően tudom tartani 530 körül. Nem adja be a sebzést, az ellenség kitölti a célkeresztet és elszáll a füle mellett a lövedék, rendszeresen pattog elképesztő célpontokról (KV-1S) és sokszor válik arty-táplálékká, pedig 9es és afölötti csatában már inkább második-harmadik vonalban vagyok, hogy legalább túléljem, de volt, hogy akkor is rámlőtt az arty. Ami szerencse, hogy a hull down még működik, artytlan meccseken aprít még a kicsike
Más: T-34/85-tel 900as átlagsebzés jónak számít 400 csata után? -
törölt tag
Sziasztok!
Több helyen láttam már, hogy a "Wet Ammo Rack", "Cyclone Filter", "Fill Tanks with CO2", "Enhanced Springs" cuccok ( és a "Safe Stowage" perk ) növeli a különböző részegységek hit point értékét. Ezt a változást nyomon lehet követni? Nem lehet, hogy ezek csak a kritikus sérülés esélyét csökkentik de amúgy nincsenek kihatással a hit pointra?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Antonius1978 #47630 üzenetére
Szerintem is jobb 7es tankokkal farmolni a kreditet. Én főleg TigerP-vel játszom mostanában és tegnap ahogy ránéztem a kreditemre, rendesen elcsodálkoztam, hogy milyen sok van.
-
Antonius1978
addikt
válasz
adrian360 #47602 üzenetére
Ne vicceljetek, en altalaban a 7es szinten gyujtok penzt.
Persze lehet veszteseges a kor, ha lovok par 0-as sebzest, vagy tavolrol pattanot, es veszitunk.
Tegnap pl berakott 9es csataba Lakeville-re.
1-2 kilences, vagy 5-6 nyolcas tank, a tobbi 7es, meg 2 tuzer.
700at sebeztem IS8ba, 350et IS3-ba, 360at ST1-be, 850et kinai 7es vagy 8as medbe.
Hozzavetoleges sebzesek, amennyire fejbol emlekszem.
2200 sebzes, es nyertunk is, kereken 30 ezer penzzel jutalmazott a jatek.
6 ezer volt a loszer es 4 ezer a javitas, maradt kb 20 ezer tiszta haszon.
Prem nelkul, IS tankkal. -
kisküzdő
tag
válasz
Djuree #47627 üzenetére
Én tegnap vettem meg szóval a legények még eléggé kezdők.
Map: Lakeville
Date: 2013. március 28. 7:54:44
Jármű Churchill VII
Szerzett tapasztalat 1 924 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 22 416
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
Djuree
félisten
na végeztem a churchill 7-tel. eszméletlen jó ez a tank is, az uccsó meccseken ahol csak 6-osok voltak 3-4-5 killjeim lettek zsinórban, volt ahol 5500dmg-et kaptam be, átlőni nem tudtak sehol. csak lassú, de egy mozgó erőd. kíváncsi vagyok a herceg is ilyen jó lesz-e.
-
[HUN]Dani
őstag
Tegnap nekem is elég jó napom volt.
Victory ratio: 78.38%
Battles:37
Efficiencyold: 1410.84
Efficiencyv2: 1329.38
WN6: 1598.73
Average tier: 6.78
Experience: 34063 920.62
Capture points: 43 1.16
Defense points: 0 0
Damage: 47978 1297
Kills: 31 0.84
Spotted: 91 2.46 -
Napfénysüti
nagyúr
No fene kihagytam pár napot de tegnap toltam néhány csatát. Ilyen se volt még:
Name Total Per battle
Victory ratio: 100%
Battles: 7
Efficiencyold: 3333.9
Efficiencyv2: 3338.9
WN6: 2293.51
Average tier: 6.14
Experience: 4474 639.14
Capture points: 0 0
Defense points: 100 14.29
Damage: 8944 1278
Kills: 15 2.14
Spotted: 5 0.71100% WR igaz csak 7 csatával de azt 7 különböző tankkal játszottam.
A tegnapi legviccesebb csatám a SU-152-vel volt. Egyedül maradtam egy T25/2, KV1-s és Grille trió ellen a 15,4-es töltésidejú troll gunommal. De egyesével sikerült mindegyiket kilőni pedig már temettem azt a csatát. -
-
jahrn
senior tag
-
forras2
őstag
Talán vasárnap volt, de lehet hogy hétfő éjjel.... Szembe állt velem az E75, de a lövege balra nézett, így a lövegtornyának a jobb felét láttam én. Kb 300 méterre voltam tőle, így nem tudom hol találtam el, de kigyújtottam "szemből". Én tigrisB-vel voltam. Bár gondolom én, hogy a lövegtornyot találhattam el.
-
nem a gyújtáson van a hangsúly... hanem a drasztikus sebesség csökkenésen.
amúgy is csak 28-30al megy, de ha ez leesik 15-17-re... egy lakóház méretű célpont esetében...
régen gyulladtam ki ezzel a tankkal, de a minap 4-5 csata alatt 4szer sikerült... szemből... fura
jó persze, értem én, kell nerf, mert a sok fax nem tudja átlőni szemből... de annyi eszük már nincs, hogy 2-3 tank rámenjen a nyomorultra, aztán kivégezzéknekem megváltás volt az a 150-200 meccs, amit a KT után e75-el mentem, és nem égtem szemből kapott lövésre mint Tokyo a gyújtóbombák után.
a skill-modul párosban igazad van, erre gondoltam én is. itt a durability beállításon lesz a hangsúly, hidd el.
bár szerintem sose lesz tizes tankom, nincs annyi időm játszani...
pénzt meg nem baszok el erre -
vhw
addikt
E75, elég gyakori tank a harcmezőn. Nem igazán emlékszem mikor sikerült kigyújtani utoljára egyet szemből.
(egyébként az utóbbi időben már szinte több (de legalábbis ugyanannyi) orosz tankot látok égni mint németet)Leo.
Wet ammo rack + safe stowage. (ha annyira meleg lenne a helyzet)Egyébként high tier angol tankok ammo rackjével mi a helyzet?
Vagy a T44-T54 és rokon tankokkal?Nem csak szegény német tankokokat bántják.
-
értem én, hogy blue-print, de a lényegi részt nem érted... ezzel talán érthetővé válik
senki nem ismer részletes paramétereket, talán még a fejlesztők sem, de mint főként német tankkal játszó player, tudom jól, hogy a frontal gearbox mekkora nerf... mindezt úgy, bele sem férne az e75 elejébe, mert kilógna a páncélon, de azért ők beletették... mostmár teccikérteni'?
Leo-ra visszatérve, a váltó dolgot kicsit szakrasztikusan mondtam.Az ammo rack-et viszont nem...
Ezt azért borítékold be, bő fél év múlva térjünk vissza erre. -
KaLeun
senior tag
Némelyikőtök a WoT bukását jósolja. Ehhez képest ma t6-ban a játékosok 90%-a, 2k csata alatti volt. Komolyan mondom, hogy már fizetnék azért, hogy legalább a narancs játékosok közé rakjon be az MM.
-
vhw
addikt
Az E75 egy papír tank, azt csinálnak vele amit akarnak.
Ezen kívül van más példa ahol egy létező, megépített tank váltóját önkényesen átszabták?Olyan jó, hogy még senki sem ismer részletes paramétereket, de egyesek már most jobban tisztában vannak velük, mint a fejlesztők.
-
Itt nem arról van szó, hogy semmi sem jó (nem ismersz, szóval... köszi), de én örültem volna egy szép Leo1-nek... nagyon megerőltető lett volna lemodellezni azt... Hát(tal nem kezdünk mondatot) de nem. Ennyi.
Köszönöm, hogy aggódsz értem, de ne izgulj... nem fogom
(#47610) vhw
e75-be se fért volna bele a váltó az elejébe, mégis beletették.
ebbe is beletehetik akármikor ilyen alapon.
ennyit erről.a pár napja linkelt képet az ammo rack-ről az elejében pedig láthattuk... akármikori nerf alapja... kicsit változtatunk a durability-n... hoppá... bumm... kicsit nagyobbra csináljuk... kicsit így, kicsit úgy (persze miután a júzer beletette a pénzét free xp-be, etc), éééés...
bumm
-
vhw
addikt
1965-ben került először rendszerbe a Leopard I, ez szolgál a játekbelinek alapjául.
Mi a probléma?
A váltó meg hátul van.IS7 ammo rack is robban, ha úgy lövöd meg, most így ok?
bartucc: azokat a fogyó cuccokat érdemes leárazáskor venni (most hétvégén volt legutóbb féláron).
Ha nem játszol olyan sokat, akkor elég ha 3x100-150 darabra beruházol (vagy amennyire épp futja), elég sokáig kitart úgy. (a következő learázásig biztos, durván ~havonta egyszer egy alkalom szokott lenni) -
"The first modified vehicle was delivered in early 1987. Since then almost all users of the Leopard 1 have also applied similar changes to their own vehicles, and in most ways the 1A5 can be considered the "standard" Leopard 1 today."
Ez a prototípus, vagy talán az 1A1...
ismét gratulálok a WG-nek.
bár igazából tök mindegy.
ez is kap majd egy "nemkompatibilis" váltót az elejébe, meg egy első lövésre robbanó ammo-racket.
aztán puszi.
bár amint hallom, lehet, hogy nem is a 3002DB-ből fog indulni az új ág.
csak azért, hogy megszopassanak mindenkit, aki összefarmolt 90-100k xp-t.
gratula csapó kettő. -
kanyipicske
tag
utolsó 5 csata hellcattel:
2000 dmg defeat
3700(!) defeat
1800 defeat
1600 defeat
0 dmg egyből kivág az arty leháromszorozom<3
i love u Wg -
sequator
senior tag
válasz
bartucc #47598 üzenetére
Kezdő lökésnek kis prémium tank, 3 nap prémium acc és egy kis arany:
http://www.makettvilag.hu/hu/hirek-akciokSajnos a 2000 Ft alatti harcjármű maketteket hamar elkapkodták, de 2500-3000 Ftért elég jókat lehet még találni.
Kellemest a hasznossal!
sautia
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest