- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
Patrick76496 #48693 üzenetére
oké, ez 2mm-el kevesebbet tud
cserébe fele olyan magas, jobban fordul, és pattog szemből az is... -
p06
senior tag
Nem is tudtam, hogy van ilyen kitüntetés: KÉP
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #48693 üzenetére
Köszöntem.. Most bejutottam tesztszerverre egy 2 percre, majd meg is szakadt, de az milyen már, hogy 60 mm a toronypáncélzat Tier 10 meden? -
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #48561 üzenetére
Kösz, így már is tisztább. Gold ammo-ra én is gondoltam, ez esetben gond nélkül át is lövi.
(#48562) Tüzi: Bocs már, hogy a WZ-111 model 1-4, 130 mm 59-130T nevű lövegének is csak 244 átütése van, ami szintén 10-es szintű cső.
Nekem eddig nem jönnek be az új németek. Kicsit olyan "Lorraine 40t feeling"-jük van: óriás, papír tankok. Lehet inkább ki is hagyom őket, így is van már épp elég kifejlesztendő gépezet. A régi med ág jobban tetszik. Kipróbáltam az M103-mat is, az viszont tetszett, bár lehet nem egy körből kéne ítélkezni. De ha már ennyire dicséri mindenki és még pontos is, akkor csak nem lehet olyan rossz.
(#48691) Enzolord: Szerintem volt már kint, de akkor még egyszer itt az új német tech tree.
-
sutyi^
senior tag
Ez a részlet a filmből hatalmas > [link]
Avagy hogyan készült a Bradly AFV.
-
Enzolord
addikt
Aki már bejutott teszt szerverre, honnan indul az új német med vonal?
-
virkir
veterán
Kezdem megérteni diegho-t.
Értő olvasás így későn már nem megy?
Megpróbálom mégegyszer.
Egy messzi messzi galaxisban annó lükeszkájvóker lézerkardjának az értékei úgy voltak megadva, hogy dartvédertől einsandolt laposelem, lüke kipihent, és bedobott egy célzóvizet.
Most meg kicioccó kinai laposelem, lüke masszívan másnapos és erre még be is bacott.
Az a lézerszabja ugyan azt tudja most is ha a feltételek ugyan azok mint régen.
Ezen mit nem lehet megérteni?
A skill-t meg ugyan keresd már meg magadnak így 10k kör után. -
válasz
druGh1 #48686 üzenetére
én meg ugyanúgy a 3 legjobb weakspotot lövöm rajta mint eddig.
(#48685) virkir
ebben igazad van akkor, én nem tudtam, hogy ezek az ágyú pontosságára ( LOL ) hatással vannak.
ez egy ökörség szerintem, ám de legyen.
nem kevés alkalommal voltam ballisztikán, és tudom, hogy amint a lövedék elhagyja a torkolatot, onnantól a jószerencsére van bízva, hogy a lövedék milyen röppályán halad, és nem azon, hogy a 17000 lövést átélt jómunkásember húzta meg a ravaszt, vagy én.
ezen csak annyi múlik, hogy tapasztaltabb jobb eséllyel találja el a célt... de attól az ágyú szórásképe ugyanaz marad. -
válasz
virkir #48685 üzenetére
egy ágyú pntosságán mit változtat ugyanaz a tank? mert a legénység az oké, hogy milyen gyorsan szűkül, mennyire nyílik szét, stb, az előnyére változik persze.
de a szóráson melyik skill segít? áruld el nekem kérlek, mert azonnal rárakom az összes emberemre akinek kiosztható.
mert a pantheren (elég régóta megvan) 0.27 volt (wg: "the most accurate gun in the game), majd véletlenül lehülyült 0.32-re.mod:
akkor ez egy jó nagy baromság a wg részéről... -
virkir
veterán
Az úgy van, hogy tankfüggő is egy ágyú pontossága ha eddig nem tudtad volna.
Azutánmeg azt felejted el, hogy volt egy pöccs amikor megváltoztatták az adatok megjelenítését az addigi venti+csoki+100%crew-el elérhető értékről a csupasz 50%-os fijjugg tudását tükröző értékekre.
Tehát az ágyú nem változott csak amit te látsz az mutat más értéket mint régen.
Itt a Panther-en az L100Ezt a pár ismerősömnekaszomszédjahalottolyanrólakilátottmár legendákat meg inkább hagyjuk.
emlékszem az első supershingekre... nem lőttem rájuk egy idő után e75-el, mert 0dmg-k lettek sorban... vett is pár cimborám, mert milyen fasza tank... most már messziről 10/6 lövésem átviszi, és sebzi is...
Na ez megérne egy dupla képet.
Megintcsak szelektív a memóriád und tudatlanokkal vagy/voltál körülvéve.
Amikor kijött pont ugyan azok a weakspotok voltak rajta mint most plusz ugye azóta elérhető lett a prémium lőszer bárkinek. -
válasz
druGh1 #48683 üzenetére
persze az OP-t nerfeljék.
de azt ne, amiért kiadsz 10.000 forintot, mert újonnan nagyon frankó, és lehet vele garázdálkodni... azért veszed meg, nem? ezért kellene szerintem elsőre jól belőni, és akkor tudod, hogy mit veszel meg, és tudod, hogy úgy marad... csak úgy sokkal kevesebben vennék meg, mert nem OP a kiadás pillanatában... és ez itt a lényeg.aztán fél év múlva egy sima tank ugyanannyit tud, ha nem többet.
emlékszem az első supershingekre... nem lőttem rájuk egy idő után e75-el, mert 0dmg-k lettek sorban... vett is pár cimborám, mert milyen fasza tank... most már messziről 10/6 lövésem átviszi, és sebzi is...
-
druGh1
csendes tag
-
válasz
virkir #48680 üzenetére
Viszont ha figyeltél volna, akkor pont a prém tankokat kifogásolom, amiért pénzt adsz.
Az más tészta (bár hasonló), hogy sima tankkért is sokan pénzt adnak, hogy azonnal meglegyen, majd amikor x mennyiségű lóvé bejött, elkezdik nerfelgetni balance címszó alatt.
Engem leginkább a prém tank esete zavar.
Van pár ismerősömnek superpörshingje, és mindegyik azt mondja, hogy lassabb lett mint volt, szarabbul fordul mint eddig tette, és nagyobbak/vagy több weakspot lett rajta. -
virkir
veterán
Tehetsz be szmájlit de attól még sületlenségeket beszélsz.
De nézzük a legnagyobbat az L100 nerfet.
Jelenleg pont ugyan annyi a pontossága mint amennyit te kifogásoltál, sőt pontosan 0,26 nem 0,27 m.Bat.
Amikor felkerült 10-be lehet vettek el a fordulékonyságából viszont kapott egy brutálisan jó ágyút + hp-t ez eddig legfeljebb x.
Namost jelenleg még így is az egyik ha nem a legjobb T10 med.
A zupapörsihez meg bottal se nyúltak amióta megjelent.
Namostakkor? -
válasz
virkir #48674 üzenetére
nyugodtan betehetsz ilyen szmájlikat, pont nem érdekel.
nekem nincs prém tankom, nem is fogok pénz kiadni érte.
az viszont tény, hogy nem egy embertől/közösségtől hallottam már ezt, és láttam/látom, tapasztaltam/tapasztalom.
pl a batchat amikor új volt, fordulás közben alig vesztett a sebességéből, most meg lelassul 20-ra.
nem én mondom, hanem sokan, akik anno egyből megvették.
töltési időt is nyomon követheted például.most betegyem én is a szmájlidat?
-
válasz
kanyipicske #48671 üzenetére
bérlem...
oké... ha bedől a WG visszakapom a pénzem?
ezt a marhaságot te sem gondolhatod komolyan. valós pénzért veszel meg valamit, ami egyszeri, és nem megújuló...
megveszed, mert kifizetsz érte X mennyiségű pénzt.
nem bérled... mert akkor havonta kellene fizetned a tankkért.
a prémium szolgáltatás gyakorlatilag bérlés. elfogy az idő, megújíthatod.szerintem ez morálisan megkérdőjelezhető viselkedés... ha jogilag még nem is az (ami szerintem nem teljesen biztos)
most gondolt el, hogy veszel egy telefont. erre ha kéred, ha nem lejönnek frissítések, amik egyre lassabbá, lomhábbá teszik a telefonod, csak azért, hogy vegyél újat.érted?
-
kirjak
aktív tag
válasz
kanyipicske #48669 üzenetére
Hogy hogy milyen a sexton ? Ezt nem értem.
-
Tenken
őstag
válasz
kanyipicske #48669 üzenetére
Gondolod bele van írva, hogy számítsál rá, hogy azok a statok, amire befizetsz folyamatosan rontva lesznek? Mert maga a tank az annyira mindegy, akármire ráhúzhatsz egy pl type skin-t, ha azt akarod nézegetni.
-
válasz
Plasticbomb #48665 üzenetére
és nem érzed átbaszásnak, hogy anno kiadtál pénzt valamiért, ami azóta szándékosan nem ér közel sem annyit?
-
válasz
Plasticbomb #48663 üzenetére
minden új tank üt... hogy költsél rá goldot, freexp-t, mittudoménmit...
aztán majd fű alatt nerfelik...
anno az L/100 is 0.27-es ágyú volt, most már csak 0.32.
de megnézheted a type59-et, a batchat-et, a superpörshinget...
mindegyik power volt, most meg... -
Plasticbomb
addikt
A 10es Leo mostani formájában üt. Első körömben vele egy killel csináltam 4700 damget. gyakorlatilag komolyabb célzás nélkül szemből lőttem JpzE100-at, más leokat, és érhetetlen módon mind sebzett.... 400 körüli átlaggal.
De azért mentem utánna egy batchatos kört is. 3700 saját damage és 3600 spot damage.
Egyik körben sem használtam gold ammót. Battal aszem volt 2 mellé lövésem, meg volt egy olyan lövésem, ami háát.. a wg nagyon odacsavarta a potmétert, hogy az a lövedék mindenképpen beleszaladjon az ellenbe... Egy Leot mozgás közben, úgy hogy én is épp mozogtam arcade nézetben, csak közel vittem az egeret, majd hátha alapon lőttem egyet rá. és talált, és meghalt. 379 hpról.
-
válasz
GrooveHero #48660 üzenetére
aha
már csak 51.388
addig megfürdöm, eszem valamit, alszom egyet... -
4 perc alatt 2000 csökkent a sorszámom a sorban, hogy bejussak tesztre...
már csak 54.642-en vannak előttem xD -
Antonius1978
addikt
válasz
virkir #48653 üzenetére
Ertem.Nos akkor teljesen ertelmetlen, hogy erre palyazzak - marmint hogy lesz majd egy prem tankom - de ha mar nekifogtam, akkor egye fene, azt a kb 15 ezert TP-t meg lassankent kiszenvedem, hogy a T50/2 ki legyen kutatva, megse lehet tudni ezeknel a WOT-osoknal, hogy mi is lesz.
Viszont, hogy ne csak suket duma legyen a forumon, valaki felsorolhatna a kinai agat, hogy kb mi a jo benne, es mi a rossz, a kozepes es a nehez oldalt is.
Az angolokrol is lehetne szo. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
owen7711 #48656 üzenetére
Nem valószínű hiszen a vk3002d ugyanaz, mint a vk3002db, csak más lett a neve. A 3001d-t majd kifejleszted ha akarod a pzIII/IV-ből.
(#48655) Jolet: Ajánlom a frapset. Amennyiben jó minőségű videót akarsz már pedig miért is ne szeretnél, akkor készülj fel arra, hogy egy kb. 10-15 perces videóanyag elég sok helyet fog foglalni összevágás/szerkesztés előtt.
-
owen7711
csendes tag
Ha kifejlesztem a vk3002db-t még a patch elött, akkor patch után megkapom kifejelsztett vk3002d-t?(és 3001d-t)
-
Jolet
őstag
abban tudtok segíteni mivel tudok replayból videót csinálni?
-
Iron Funeral
őstag
Leo1/LeoP ágyúk összehasonlításra.
Sajnos a LeoP-nek csak -6° a depression, de a Leo1 tapsot érdemlő 9°(!)-et kapott.
-
virkir
veterán
válasz
Antonius1978 #48652 üzenetére
Biztosan tudjuk, hogy nem lesz prémium tank.
-
Antonius1978
addikt
Valaki tud valami biztosat arrol hogy a T50/2 akkor prem tankka lesz alakitva ?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
vendingo #48459 üzenetére
Ott biztos, hoyg valami nem okés. Annak az APUnak, ha nem is fullon, de vinnie kell normálisan a wotot. Ott valamilyen beállítást elkúrtatok, vagy a haverod valamit elnézett. Az APU-k sarkalatos pontja a memória. Ha ott a haverod pl olcsón akart kijönni, és nem legalább 1600 MHZes ramokat rakott alá, akkor pl az APU gpu része erősen be van fékezve. keresd meg atti_2010-et, neki dettó APU alapú cuccon fut a wot.
-
BinLaden
tag
Hálóó!!
kamikáze medált kaptam S-51-el
T54 nekem jött 200 valahány hápéval -
xtmod
senior tag
válasz
vJokka #47235 üzenetére
kösz szépen. kicsit játszogattam az nvidia beállításaival, + a játékban is kb. úgy van mint a tied, most 1600x900-on megy 40 fps körül, de ennél több valószínüleg nem lesz benne. még a hűtőbordákat kitisztítatom (én nem jöttem rá, hogy jön le ott a burkolat
) talán az dob rajta még.
üdv.
-
jahrn
senior tag
Mar regen jatszottam vele, de ha topdog vagy akkor egyertelmuen majdnem mindent pwn-olsz vele (KV-1et is, csak esszel). Mozogni mozogni mozogni es kihasznalni a kornyezetedet. Mondjuk mar elegge regen jatszottam vele.
Most elkezdtem a Tiger H-t h meglegyen az L71 az Indianra de h ez mekkora borzalom stockkent. Ami meg borzalmasabb h igyis lehet vele szivatni az atlag jatekost. Jot tenne a jateknak ha a prem tank melle agyat is adna a WG. -
Csabi04
tag
válasz
Tenken #48635 üzenetére
Ne hibaztasuk őt, most kezdte és majd belejön. A premium 8-as tankokat hagyhatta volna későbbre.
En voltam a teszt szerveren, de ott az IS3-al legalulra T10-es balfaszok köze tett. 2-ik helyen végeztem. A többiben nem nagyon remekeltem.
Na szóval kipróbáltam a 8-as artyt, de nem gondoltam, hogy ilyen k@rva drága a javítás. Alig csináltam valamit de mar halot volt a csapat. Az embernek szerintem mar el is megy a kedve a játéktól, ha latja mennyi a javítás. Mész egy szar kort egy tankkal és kínlódhatsz visszafarmolni az ezüstöt. -
grex4
aktív tag
Srácok valaki mesélje már el hogy kell játszani a Panzer 3/4-el mert én egy rémálomnak tartom, és egy rakás szarnak már bocsánat. Cél a VK36 természetesen még a peccs előtt és 25k xp-t kell még összekukáznom ezzel. Leírhatnám a sírásomat de egyszerűbb úgy leírni hogy mindenben rossz, még a saját tierjében talán elvan de fölötte. Kupolákat nem üt át... Sebezgetek vele 1000körül de azt is rémálom összehozni. Szal havan replay vagy tanács azt megköszönném.
Napfénysüti: hm, értem. Papíron 110 az csak, 70mm-t is mázlival üti át...
Kéne valakivel szakaszozni hátha gyorsabban menne az xp hajkurászás -
SoulReaver
veterán
És amúgy mit ér majd megint ez a sok változtatás, javítás? A játékosok 90% -a akkor is retardált, ostoba, agyatlan, balpénisz marad....
Ma kipróbáltam pár tankot teszt szerveren, hát ott sem volt győzelem... ott főleg oroszokkal rak össze ugye, de mintha zombikkal játszanál egy csapatban....(tudom, a lényeg a tesztelés...) Mellesleg elég pontatlan volt 100% legénységgel+venti+kaja: t57 heavy, t62, f155... T 10 -ben azért ezekkel illene eltalálni 4-500m lévő álló célpontokat.. (Engem elszoktak...)
A SE.GG fejeket kellene elpaterolni, h akik játszanának értelmesen azokat ne egye az ideg....
Küldjön a hóhér nekik születésnapi köszöntő kártyát.... Adjanak valami elfogadható ajándékot, ne megint egy T1 SZ@R-t! -
Tenken
őstag
válasz
Napfénysüti #48630 üzenetére
Ingame stat szerint legjobb köre loltraktorral volt, ahol 3-at nyírt ki. Gondolom utána egyből vette az egyik 8-ast is...
-
Dobi 562
addikt
Van egy új szerzeményem, SU-122-44. Még csak kevés csatát mentem vele, ma 5 darabra volt időm, abból 4-ben kritikán aluli teljesítményt nyújtottam, 5.-re sikerült ez (mára abba is hagyom):
-
Tenken
őstag
Ez mi ez a WéGlény?
-
sequator
senior tag
óhogyaza....
a WG elmehet a... oda.
A VK2801et még a tier léptetés előtt kifejlesztettem, gondolván, hogy ha magasabb tierbe kerül, talán emelik a research costját. Erre csökkentik.Csak azért nem sajnálom, mert az alatt az idő alatt nagyon a szívemhez nőtt a kis Leo. Kell bele legalább 10 goldammo és a T8as monstrumok (T34, JgTiger88, S.Pershing) csak néznek, hogy ki lövi őket.
Legjobb meccseimben ELC AMXel párban nyírtuk őket: én ellőttem a két láncát a nagy dögöknek, az ELC meg jó nagyokat ütött rajtuk. A legszebb az volt, hogy nem szakaszban, csak sima random csatában többször is sikerült egy-egy idegen ELCvel összedolgozni így.sautia
-
Fel
addikt
válasz
#35692544 #48624 üzenetére
Ha belenézel a naptárba, akkor rájössz, hogy igen, de majd csak a jövő héten.
J.J. András: Hogy lehet egy tier 10 tankot egy tier 8 közepeshez hasonlítani? Nem csak páncélzatból áll egy tank. Azon a szinten, ahol a Leo 1 van ott inkább csak harmadlagos szempont a páncél. A jó löveg és a mozgékonyság fontosabb. Aki ezt ki tudja használni, annak biztosan tetszeni fog. Aki meg azt várja, hogy erről
mindenbármi pattogni fog...------------------------------------------------------
Kidobott a szeró
Nincs kedvem megvárni, míg újra beenged...
Lehet egész hétvégére ennyi volt a teszt lehetőség számomra.------------------------------------------------------
Egész jó lesz ez a csökkentett 30 és 7 napos camó festés ár. Így már van haszna venni egy-egy olyan tankra, amit csak átugrunk grind közben.
-
törölt tag
szülinapra nem kapunk semmit?
-
Cseri0058
őstag
Csak nekem tűnik úgy hogy az új német medek kb minden második lövésre ammorecket kap?
-
SoulReaver
veterán
Tök jó, ma megint a 2 perces bandához rak be ez a szar MM..... 8 meccs kb 1 óra alatt..és mind bukta. menő !!
Továbbra is szakasztársakat toborzok!!
-
Dr_Syrex
senior tag
-
jahrn
senior tag
válasz
J.J. András #48618 üzenetére
A nemet tervezoknel kell reklamalni, de ez a NATO doktrina miatt (is) lett ilyen tank. A legjobb benne az az agyu...ami pediglen brit fejlesztesu LINK.
-
Fel
addikt
válasz
Iron Funeral #48615 üzenetére
Igen. Az a 2. lövege. Az alap az L/56...
Tartalékolni kell rá 14k free xp-t, mert az alap felfüggesztéssel semmi nem megy fel rá (még egy venti sem!).jano_77: Engem ez annyira nem lepett meg. Kb. erre is számítottam, hogy az M48A1-gyel lesz egy szinten, így nem is igazán érdekelt a Leo1 (M48-am már van). Az Indien Panzeren remélem nem sok mindent fognak butítani a véglegesre, és akkor az nekem tökéletesen elég lesz arról az ágról.
---------------------------------------------------------------------
Azt ígérték korábban, hogy változtatnak a német light ág költségein és így is lett. Most, hogy már több tank van, és be is lehet csatlakozni róla egy másik ágba, szépen lecsökkent a VK28.01 fejlesztési költsége:
Most még több mint 50k xp kell a VK 16.02 Leopard-dal, 8.5-ben már elég lesz 28.500 xp is. Erre érdemes odafigyelni, annak aki most fejlesztgeti a kis Leót.
Gondoltam kipróbálom a T-80-at...
-
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #48615 üzenetére
Felmegy LINK
-
jano_77
nagyúr
Az összehasonlítást nézegetve, elment a kedvem a Leo-tól. :-(
Ez alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy az amcsi Patton jobban megéri, jobbak az adatai.
Igaz, hogy lassabb, mint német társa, de vastagabb, többet lehet lőni percenként és ugyan annyi az átütése és a sebzésük is megegyezik. Jól látom? -
Jolet
őstag
szerintetek az elkövetkezendő 2 hétvégén várható 8-9-es tier akció?
már nagyon vennék valamit, de fájna ha utána féláron meg lehetne kapni
a szülinapra tartalékoljak aranyat és kredit hegyeket? -
jahrn
senior tag
válasz
csaabz #48605 üzenetére
Ahhoz az agyuhoz kell a celzasgyorsito. Sot ha belegondolok az IS-8 meg IS-4 kivetelevel talan minden orosz hvy-re kotelezo.
(#48610) Joe-T Azt azert hozzateszem h majndem mindenre teszek ventit. Ez nalam ilyen perverzio
szal lehet h van jobb megoldas KV-1S reszere. En mondjuk a rammer+egld+vent harmassal nyomtam vele, de az nem mostanaban volt.
(#48604) Fel Jonak tunik az a gundepression. kerdes persze mi lessz belole a teszt vegere, meg a szokasos 1 peccsel kesobbi nerf utan.
-
Timyyy
őstag
"Javítva lesz a Hatodik érzék kijelzése (a jelzés nem jelenik meg egy azonnali újraspotolódás után)"
Juhéé
így is hasznos ahogy most van, legtöbbször van idő behúzni a bucit, de ha azonnal felvillan, még jobb
-
Joe-T
tag
válasz
csaabz #48605 üzenetére
Az a gondom a látótávolsággal, hogy a legnagyobb löveg pontossága távolra már nem valami jó, így érzésem szerint max csak látom az ellent, de lőni nem fogok rá, mert sanszos, hogy elhibázom. A célzás gyorsítót azért gondoltam, hogy fedezékből kilépve gyorsabban célra lehessen tartani és lőni, majd visszahúzódni egy kávéra míg betölt a löveg.
-
jimmy74
őstag
válasz
GrooveHero #48596 üzenetére
de jó neked!!
Nem tudom hogy eladjam e vagy maradjon..néha igazán felbosszant az ST-1..amúgy meg sokszor hatalmasat megyek vele!
Gondolom vagy remélem az IS-4-en jobban muzsikál a top M62T ágyú mert pl:a T-54-en sokkal jobb az az ágyú ami a T-44-en egy kalap szar.
Érthetetlen amit néha müvel az ST-1-en az ágyú.. -
Fel
addikt
Nem tűnik rossznak. Két új motort kap és a Konisch löveg is megkapta a 165-re buffolt sebzést sima AP lőszerrel.
Nekem röpke másfél óra alatt lejött, települt, majd még bő 20 perc mire bejutottam...
------------------------------------------------
És akkor jöjjenek a képek:
Német techtree, a szükséges xp-vel.
Aufkl. Panther, Indien Pz., Leopard Proto A, Leopard 1 és összevetésként M48A1 adatok és lövegek:
Az Indien Panzer (jelen állapotában) nagyon jó cucc! Jól mozog, gyorsul, pontos a löveg. Ilyen a - lövegkitérítése:
Leo 1 collision modell: [link]
Indien Panzer cm: [link]
Változtattak a GUI-n is. Csata közben változott az aktuális állás kijelzése. Látszik, hogy milyen osztályú tankok vannak a csatában és melyek "élnek" még közülük:
És a csata utáni jelentésbe is bekerült az okozott sebzés a csapatpanelre:
-
Joe-T
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van egy KV-1S a garázsomban teljesen kifejlesztve! A kérdésem az lenne, hogy töltés gyorsító+ célzás gyorsító mellé mit lenne érdemes feltenni rá harmadik opciónak? Most jelenleg álcaháló van rajta, de lehet, hogy van jobb lehetőség is. A legénység 100%-on van rajta, de még csak az első képzettséget tanulják. Az építő jellegű válaszokat előre is köszönöm!
-
aginor
veterán
Kint a hír a bétáról, aki akarja kezdheti szerinem húzni.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen alaplapot vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest