- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Gyerekek, lenne egy big problémám (amit már vártam, mert 12 óráztam ma, és minden szar volt ma munkahelyen(szinte minden probléma), így éreztem hogy itthon is lesz valami, de ez most szíven ütött). Kaptam egy felfüggesztést, amit igazából vártam is, mert megérdemeltem, és gondoltam hogy fogok kapni. Volt pár napom itthon előző héten, és napokig kerestem egy ob263-at(amiről már korábban írtam), és hát már annyira belefáradtam, hogy kilépkedtem a csatákból, szal ok felfüggesztenek ezt meg is értem, megérdemlem, de kaphat e olyan büntetést az ember, hogy törlik a tankjait, és mindenét ami játékban van, mert bár nem tok olyan jól angolul, de nekem ez jött le a gameből. Ha ez így van, akkor pápá WOT.
Lehet ilyen?
Aktív témák
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest