- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Annyit nem ér.

(#36926) slayer006: Szerencsére nem vagyok abban a helyzetben, hogy 100 arany miatt lopjak, csaljak, hazudjak. Megveszem magamnak ha kell. De ha gondolod megadhatod a telefonszámod, jól fogok bánni vele!

"És mi van, ha hívnak? Leteszed."
Engem például nagyon idegesít. Egyszer egy ismerősöm egy buzi wellness központban egy ingyen koktél miatt az én számomat adta meg. Ezt persze tovább értékesítik call centereknek és egy időben hetente háromszor felhívtak, munkaidőben és rohadt idegesítő. Egyszer az egyik telemarketinges picsából kiszedtem, hogy melyik cég kezeli a telefonszámom és az adatvédelmi törvény értelmében kértem őket, hogy töröljék a személyes adataimat. Azóta megtaláltam a belső békém, már nem kínzok a pincében call centeres munkatársakat.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest