Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Napfénysüti #36635 üzenetére
Számomra óriási csalódás volt a Patton. El is adtam már az M48 kifejlesztése után. A Pershingel van az egyik legjobb statom a WoT-ban. Az egy semmilyen tank, mégis nagyon jó köröket lehet vele menni. Most a T-54-el rohangálok, ég és föld a Pattonhoz képest. Erről pattannak lövedékek, jó a camoja, az én játékstílusomhoz sokkal jobban passzol. Ettől függetlenül régen nagyon magas volt a winrate-je a Pattonnak, nem tudom mostanában hogy áll. Tesztszerveren ki fogom próbálni majd az M48-at, mert ugye a Patton legényeknek csak találni kellene valami helyet, de ha nem tetszik akkor visszaveszem a Pershinget nekik.
Csakhogy legyen más vélemény is.
Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő