- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #35827 üzenetére
Pontos értéket nem tudom, de az a lényeg, hogy ha egy legénységed elérte a 100%-ot, és hamarosan tankot fogsz váltani (ahol tudod, hogy 90%-ról fog kezdeni), azzal hogy nem jelölsz ki másodlagos képesítést, attól még az adott legénységen ugyanúgy gyűlik a tapasztalat, így amikor X (nem tudom mennyi) plusz XP adag összejött és átképezed a srácokat a másik tankra, nem 90 hanem 100% , vagy jobb esetben 100% + szinten lesznek
Tubi1976
Nincs mit. Zeratul klánja magyar, ha mindenképp klánba szeretnél lépni akkor a nyelvi korlát miatt én is inkább őket ajánlom. Ettől függetlenül továbbra is áll az ajánlatom, hogy nyugodtan keressél meg akár privátban akár a játékban és megpróbálok a kérdéseidre válaszolni, illetve játszva mutatni dolgokat.Üdv,
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest