- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Flayer #34912 üzenetére
Igen. Várd ki a sorod.
(#34915) Kingfisher1: Nem hiszem, hogy "csak úgy" betették. Inkább valakivel szakaszban tolta. Volt már hogy azt hittem a Löwével vagyok, a társaim a szakaszban meg IS3-mal jöttek, rányomtam a csatára, és akkor vettem észre hogy az a T1 Cunningham volt.
Engem nem szidtak. Olyanokat irkáltak, hogy T1 for president, stb. Poénra vették.
Másik alkalommal ugyanez megtörtént, de akkor M3 Light-tal. El is foglaltam egymagam a bázist, mynames a megmondhatója.
Szerintem ott is valaki mással volt szakaszban.
HGyu
Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Spotify
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest