Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
slayer006
üzenetére
Most kezdje el mindenki linkelgetni a képeket a sok beírogatásról különböző nyelvekből?
Kapásból fényképezhettem volna egy fuck you blablabla beírást a a mostani meccsem elején, a lengyel kurwa-ról már ne is beszéljünk, dunát lehet vele rekeszteni.
Amúgy én meglepően kevés magyar sértegetéssel találkoztam eddig az 5000 csata alatt, sőt az utóbbi időben inkább pozitív tapasztalataim voltak. Anyázást még nem is láttam. A chat falon általában angolul látok mindenkit írni. Mostanság rengeteg németet meg törököt.
De ezek csak általában klánokat hirdetnek ha jól veszem ki az írásokból.
Viszont mikor két lengyel elkezd beszélgetni, hát végig tudják dumálni a meccset
Akár ellenfelek, akár nem.
Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Kapásból fényképezhettem volna egy fuck you blablabla beírást a a mostani meccsem elején, a lengyel kurwa-ról már ne is beszéljünk, dunát lehet vele rekeszteni.