- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Antonius1978 #33169 üzenetére
Szerintem érdemes a Pershinget megvenni. Páncélja ugye nem sok van viszont a lövege korrekt. Ma mentem is vele egy jó kört. Ja és legalább van lövegkitéríthetősége nem úgy mint a T-44-nek.
Ettől függetlenül rohadtul kíváncsi leszek a fullos T-44-re. Ezzel a 175 penes löveggel rajta már annyira nem rossz, most majd jön a következő motor remélem attól fürgébb lesz. Egész élvezetes kis jószág így közepesen felfejlesztve ma a csatáim 80%-át ezzel toltam.Viszont a T29-el ma borzalom volt azt nem tudtuk Timyyyvel leduplázni sem olyan remek osztásokat kaptunk.
+SoulRiever-: 23k nettó haszon T5-ben prém nélkül az egyáltalán nem rossz! örülnék ha ennyi mindig összejönne abban a tierben.
Amúgy ez a játék így van kitalálva ha nagyon nagy lét akarsz szakítani akkor legyen prémed vagy prém tankod a sok sebzés mellé.
Nekem van 8-as prém tankom (Löwe) és egy jó körben prémium fiók mellett azzal volt olyan nettó 75-80k haszon. Ezt csak úgy viszonyításképp mondom.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest