Aktív témák

• Timyyy

őstag

válasz _seth_ #3302 üzenetére

Nem mondtam senkinek hogy el van tévedve :) de lehet is és kell(ene) is más hobbit találni a kockulás mellett/helyett. A wot ellen meg kézzel lábbal tiltakoztam, hogy engem nemérdekel és amúgy is hülyeség, inkább simsezek, ha van időm gépnél... de aztán páromnál láttam, tetszett ahogy játszik, meg maga a játék is, és csak azért kezdtem el hogy nyomhassuk együtt. Nem gondoltam hogy ennyire megszeretem. (Előtte ha pisztolyt fognak a fejemhez, akkor se tudtam volna 1 tank típust se mondani :) ).
    Sportot szeretem, igaz hogy nem focizom de eb vb izgalmas és jó lesni a meccseket (és nem kell közben zabálni ahhoz hogy jól érezzem magam, inni meg csak a forrásvizet szeretem és nem is iszok mást, egyébként meg heti többször megyek biciklizni, 1 kör olyan 25 km felett kezdődik. :) )
    És csak kizárólag az egyik irányába az elsoroltak közül nem egészséges az eltolódás, mindegyik kell hogy kiegyensúlyozott legyen a dolog.

Na de azthiszem fejezzük be az offot, különben is megy a dupla kredit akció. ;]

Aktív témák

Hirdetés