Aktív témák

• jahrn

senior tag

válasz Patrick76496 #27319 üzenetére

A magam reszerol nem tartom OPnak a Type-t (mondjuk anno a konnyitett MM-et viszont annak tartottam) de:

A prem tankoknak alapbol van 2 elonye a nem prem tarsaikhoz kepest. A + credit gain es h az azonos osztalybol szarmazo szemelyzet buntetes nelkul hasznalhato benne. Utobbi sokaknak nem tunik nagy elonynek, de mennyire jo is lessz majd parhuzamosan hasznalni a Type - sokaknak 3-4 skilles - szemelyzetet mondjuk a tier 9 kinai medben.
    Miert kene h jobbak legyenek masban is mint azonos szintu non-prem tarsaik?

"Én is így vagyok vele, ha már kifizettem érte azt a 8 ezer forintot, akkor legyen már fun vele a játék"
    Jah gondolom te is azok koze tartozol akik azert vettek anno Type-ot mert folyamatosan topdog-kent tier5 es tier 6 hulladekokon pedofilkodhatott. Es lehet h fizettel erte, de senki nem tartott kozben pisztolyt a fejedhez...

(#27320) KaLeun Az regi Type azert (is) tunhet erosebbnek, mert sokszor kerult be topdog-kent tier 5-8 csataba. Egyreszt ugye tier 5 mar nem kerulhet ossze vele, masreszt ugyanazt az MM-et kapta mint a tobbi. Egyertelmu h mig egy KV-107 nem lotte at a tornyat addig pl egy M103 nonstop megteszi.

Aktív témák