- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jahrn
senior tag
válasz
Patrick76496 #27319 üzenetére
A magam reszerol nem tartom OPnak a Type-t (mondjuk anno a konnyitett MM-et viszont annak tartottam) de:
A prem tankoknak alapbol van 2 elonye a nem prem tarsaikhoz kepest. A + credit gain es h az azonos osztalybol szarmazo szemelyzet buntetes nelkul hasznalhato benne. Utobbi sokaknak nem tunik nagy elonynek, de mennyire jo is lessz majd parhuzamosan hasznalni a Type - sokaknak 3-4 skilles - szemelyzetet mondjuk a tier 9 kinai medben.
Miert kene h jobbak legyenek masban is mint azonos szintu non-prem tarsaik?"Én is így vagyok vele, ha már kifizettem érte azt a 8 ezer forintot, akkor legyen már fun vele a játék"
Jah gondolom te is azok koze tartozol akik azert vettek anno Type-ot mert folyamatosan topdog-kent tier5 es tier 6 hulladekokon pedofilkodhatott. Es lehet h fizettel erte, de senki nem tartott kozben pisztolyt a fejedhez...(#27320) KaLeun Az regi Type azert (is) tunhet erosebbnek, mert sokszor kerult be topdog-kent tier 5-8 csataba. Egyreszt ugye tier 5 mar nem kerulhet ossze vele, masreszt ugyanazt az MM-et kapta mint a tobbi. Egyertelmu h mig egy KV-107 nem lotte at a tornyat addig pl egy M103 nonstop megteszi.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest