- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
S.Copperpot #27316 üzenetére
Rengeteg játékos úgy sem tudja használni, ezért nem sokra mennek az op tankjukkal a kezükben. Ha gyengébb játékossal kerülünk szembe, és nagyon is gyenge, akkor még akár kisebb szintű járgánnyal is el lehet verni, ha úgy játszik az ember. Rebalance?
Mi van a Micro Maus-sal? Teljesen rebalance-olt gép Tier 2-ben. Lehet, hogy a tulajdonosnak nagy fun, de a másik félen nem ez van. Ez is azért jobb, mint a többi, mert az emberek fizetnek érte. Ennyi erővel a Löwe és a T34 is felér egy normál T8-as nehéz tankkal, semmivel sem gyengébbek non prém társaiknál.
(#27318) L-e-f-i-e: Én is így vagyok vele, ha már kifizettem érte azt a 8 ezer forintot, akkor legyen már fun vele a játék, mint 8.0 előtt, amikor még nem pattogott agyba szájba mindenről.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest