Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Ez egyszerűen hihetetlen! A drága csapattársak nem tudtak eltalálni szinte senkit! Már ha egyáltalán lőttek, az én oldalamon 3-an voltunk, egy jagdpz iv, egy su-152, meg én a ferdivel. Jött egy vk2801 spottolni minket. Jagdpz lőtte maga előtt a sziklát, a SU-152 nem próbálkozott ilyen ostobaságokkal, hogy lőjön. Én meg küldtem rá egy 0 dmg-s kritikust (természetesen, hát mi mást...), következő kanyarban 1%-ra lőttem, majd jött középről és ment az erdő felé ahonnan már a jobb oldalon kempelő tankok is lőhették volna, de nem. Nekem kellett kilőni... :) Középre természetesen nem ment senki, a heavyjeink F8-ban (igen, egy mezőn belül szinte az összes) hullottak el, jó zsíros arty célpontok lehettek.

Na van erre egy katonai műszó: "szópóág". Erre rakott most engem a játék. Mert a csapattársakon még túl tudnám magam tenni, de hogy a lövéseim igen jelentős hányada 0dmg-s kritikus az már több mint gyanús! Biztos paranoiás vagyok, de ahogy az 53% win rate felé haladok, egyre több a 0dmg-s kritikus sebzésem. Már ha egyáltalán kirepül valami a fegyvercsőből, mert szokott lenni olyan is, hogy durran, tölt de a lövedéket nem lehet látni, becsapódást sem... Érdekes.

Aktív témák

Hirdetés