Hirdetés

Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz #56230144 #1569 üzenetére

Danielssss
    Szerintem mindenki fejlődik, aki napi rendszerességgel játszik, vagy van szerencséje szakaszban/században részt venni.

A játék megkezdésekor elkövetett bénázások, rossz szokások lassan elmúlnak, gyarapodik a tank állomány, egyre több lesz a hasznos ismeret és beidegződés.
    A noobozok viszont örökre noobozók maradnak. Ne törödj velük.

Nem veszem túl komolyan a saját statomat sem, ált. csak akkor veszem elő mikor valaki azzal érvel egy vitában, hogy nem tudok játszan, vagy valami hasonló okossággal operál.
    Tegyük ki az asztalra amink van... én sosem szégyeltem.. akkor sem mikor még kicsi volt a WoT-os epadlizsánom. Nem úgy születünk, hogy pro WoT gamerek vagyunk, át kell menni egy tanulási folyamaton.
    Van akinek gyorsan megy ez, van akinek lassan. Nekem spec. elég lassan ment, ennek egyik oka hogy szórakozásnak tartom ezt a játékot és nincs külső teljesítménykényszerem.

Tényleg mindenkinek azt kívánom, hogy legyen egyre jobb ebben a játékban és az idegeskedés, frusztáció és önigazoló hazugságok helyett kellemes és adrenalinban gazdag időtöltésként élje meg.

Aktív témák