- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #1569 üzenetére
Danielssss
Szerintem mindenki fejlődik, aki napi rendszerességgel játszik, vagy van szerencséje szakaszban/században részt venni.A játék megkezdésekor elkövetett bénázások, rossz szokások lassan elmúlnak, gyarapodik a tank állomány, egyre több lesz a hasznos ismeret és beidegződés.
A noobozok viszont örökre noobozók maradnak. Ne törödj velük.Nem veszem túl komolyan a saját statomat sem, ált. csak akkor veszem elő mikor valaki azzal érvel egy vitában, hogy nem tudok játszan, vagy valami hasonló okossággal operál.
Tegyük ki az asztalra amink van... én sosem szégyeltem.. akkor sem mikor még kicsi volt a WoT-os epadlizsánom. Nem úgy születünk, hogy pro WoT gamerek vagyunk, át kell menni egy tanulási folyamaton.
Van akinek gyorsan megy ez, van akinek lassan. Nekem spec. elég lassan ment, ennek egyik oka hogy szórakozásnak tartom ezt a játékot és nincs külső teljesítménykényszerem.Tényleg mindenkinek azt kívánom, hogy legyen egyre jobb ebben a játékban és az idegeskedés, frusztáció és önigazoló hazugságok helyett kellemes és adrenalinban gazdag időtöltésként élje meg.
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Cyberpunk 2077
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest