Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
fsb1000
üzenetére
figyelj, 2 nap játék után nem várom, hogy minden körben ász legyek, de nem tudom, miért nem lehet megoldani, hogy legyen mondjuk egy 2-5-ös "ág", meg egy 5-10-es. vagy ha mondjuk 4-es szinten vagyok, akkor 2-6-osokkal tegyen össze. szóval fel is, le is 2-2 szint eltérés legyen a max. nekem nem veszi el a kedvem a játéktól az, hogy majdnem minden csatában a háznyi tankvadászok elől bújkálok és ülök a seggemen, de nem túl izgalmas, hogy már az elején, ahogy ránézek a csapatokra, látom, hogy ha megmoccannok, vagy szembe jön velem BÁRKI akkor majdnem tuti, hogy végem.
na mindegy, hát ez van.
nekem ez az egész műfaj annyira új, hogy tényleg csak azokat merem hülyézni, akik szándékosan elrontják a játékomat. mint az előbb valaki, akinek az volt a szórakozása, hogy mindenhova követett és folyton nekem jött, akadályozott. de az ilyeneket is csak magamban.

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest