- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
fsb1000 #1497 üzenetére
figyelj, 2 nap játék után nem várom, hogy minden körben ász legyek, de nem tudom, miért nem lehet megoldani, hogy legyen mondjuk egy 2-5-ös "ág", meg egy 5-10-es. vagy ha mondjuk 4-es szinten vagyok, akkor 2-6-osokkal tegyen össze. szóval fel is, le is 2-2 szint eltérés legyen a max. nekem nem veszi el a kedvem a játéktól az, hogy majdnem minden csatában a háznyi tankvadászok elől bújkálok és ülök a seggemen, de nem túl izgalmas, hogy már az elején, ahogy ránézek a csapatokra, látom, hogy ha megmoccannok, vagy szembe jön velem BÁRKI akkor majdnem tuti, hogy végem.
na mindegy, hát ez van.
nekem ez az egész műfaj annyira új, hogy tényleg csak azokat merem hülyézni, akik szándékosan elrontják a játékomat. mint az előbb valaki, akinek az volt a szórakozása, hogy mindenhova követett és folyton nekem jött, akadályozott. de az ilyeneket is csak magamban.
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 10
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Robotporszívók
- Fogyjunk le!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest