Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
fsb1000 #1497 üzenetére
figyelj, 2 nap játék után nem várom, hogy minden körben ász legyek, de nem tudom, miért nem lehet megoldani, hogy legyen mondjuk egy 2-5-ös "ág", meg egy 5-10-es. vagy ha mondjuk 4-es szinten vagyok, akkor 2-6-osokkal tegyen össze. szóval fel is, le is 2-2 szint eltérés legyen a max. nekem nem veszi el a kedvem a játéktól az, hogy majdnem minden csatában a háznyi tankvadászok elől bújkálok és ülök a seggemen, de nem túl izgalmas, hogy már az elején, ahogy ránézek a csapatokra, látom, hogy ha megmoccannok, vagy szembe jön velem BÁRKI akkor majdnem tuti, hogy végem.
na mindegy, hát ez van.
nekem ez az egész műfaj annyira új, hogy tényleg csak azokat merem hülyézni, akik szándékosan elrontják a játékomat. mint az előbb valaki, akinek az volt a szórakozása, hogy mindenhova követett és folyton nekem jött, akadályozott. de az ilyeneket is csak magamban.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest