Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
-
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nincs küldi csak a B-C 25 t küldi Jan. 01 határidő ha mégis lenne akkor péntek délután várható a hivatalos oldalon.
Bezzeg a RU-n két hétig tartó akció van tegnaptól ami majdnem az év végi (dec.17-től) hűazanyja akciók kezdetéig tart.
Azt az milyen duma "lépést tudjon tartani a Svéd Emil II-el"

Az én T-10-em akkor hogy hogy nem táras?Kicsit kezd hogy is mondjam szépen ......
Szerk: éjszakásként még nálam is csak csütörtök van

-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Itt az eredeti kiírás: http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/advent-calendar-2016-announcement/, ez nem konkretizálja, de egymás után írva a logikus. Igen, random napokon lesz ez, nem mindegyiken.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
A szokásos karácsonyi ajándéktank lesz az valószínűleg. Vagy hasonló. Nem automatikusan megkapod, mint nagyon régen, nem is egy bármilyen csata után adja meg, mint nem annyira nagyon régen, hanem a kódrészletekből (ami majd random napokon lesz) össze kell rakosgatnod a bónuszkódot, és azt kell beváltanod. Így ösztönöznek a weboldal látogatására, tehát marketing. Akinek kell az ingyen cucc, az ennyit igazán megtehet.
HGyu
-
-
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
jano_77: miért kell ezt minden második héten?
tessék, leírom megint: T9-es tankkal egy darab T9-es medet sikerült sebezned, 2 lövés(+kill) erejéig. A többi az 7-es vagy 8-as. 4 light szerepel a listában (3at sebeztél), 1 arty. Azt nem látjuk, hogy milyen távból, de sokat mondó, hogy spotod lényegében nincs.
Annyira jellemző: sikerül egy OBJ-260 küldi, amiért kaszáltál jópárszázezer kreditet, de a rinya megy, hogy miért nem lett ász.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Rossz a rendszer ebben egyetértünk. A top3 alap xp-s játékosnak a vesztes csapatból nagyobb xp bónuszt kéne adni, döntetlen esetén mindkét csapatnál. Az alap xp-nek pedig nem kéne függnie az egész csapat sebzésétől, mert te nem tehetsz arról ha a többiek semmit sem lőnek.
A spotot viszont jól díjazza a wg, arra sok xp jár, az a wn rendszernél rossz, de annak semmi köze a wg-hez. -
kobipeti
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Persze vágom, de egy nagyobb csalódástól óv meg, nekem könnyebség (meg az összes hozzám hasonló kezdőnek szerintem). Kipróbálom, ha tetszik megveszem, pl megvettem a svéd 6-ost, de ha lett volna ez a lehetőség, tuti nem teszem. Ez egy lehetőség, lehet élni vele vagy nem. Én biztos fogok, mert egy 8-as prém tankot szeretnék, de kipróbálás nélkül tuti nem költök annyit. A teszt szerver, meg nem hasonlítható az éleshez. Maradok a véleményemnél, ez nekem egy hiánypótló teljesen pozitív lehetőség (persze az árak ismeretében ez még változhat)
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
tényleg nem értem, mi a bajod ezzel.

egy cég arra megy, hogy bevételt szerezzen. mi ezzel a baj? Ha nem tetszik, ne vegyél aranyat oszt kész. Én se veszek új telefont csak azért, mert az összes csomag, reklám, média és szerződésmódosítás ennek a szükségességét sugallja.
-
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
azt hiszem, ideje, hogy tudomásul vedd: a beetetési fázisnak vége. Ez egy profitorientált mocskos kapitalista cég. Amíg lesz, aki fizet, nem a játékélmény fejlesztésén vagy bugokon lesz a hangsúly, hanem az újabb és újabb bevételi lehetőségeken.
remélem, lesz hozzá aranyat adó akció is, hogy legyen miből kipróbálni és rászoknia a népnek. (én nem fogok erre költeni, de az ingyen arany jól jönne) -
válasz
jano_77
üzenetére
Sokszor semmit. Nem tudom mivel mentél ,de én tegnap az OI legénységét húztam volna és szinte csak T8 csatákat kaptam ahol max két lövés jutott nekem . Egy T6 csatát én rontottam el mert kimentem a troll KV2 elé ,de a másikban hoztam a sebzést és nyertünk is . Amúgy T8 -ban nyitott mapon szegény OI hátrányosan helyzetben van rendesen. Nem is nagyon érzem az erőt magamban , hogy ezen az ágon továbbmeneteljek -vánszorogjak.
-
-
DaveHutt
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Mondok én neked véleményt a 113-ról inkább, tekintve, hogy a toronyfronton kívül minden részén beütik golddal a tesztszerveren.
Páncél: a torony mindent pattint, csak a kupolákra kell vigyázni (ne ülj egy helyben), a felső lemez szögbe állítva tud pattintani, az alsó lemezt meg a tier 8 is beüti. Arra érdemes figyelni, hogy mivel alacsony a tank, a felső lemezt a magas tankok felülről lőhetik, ergo sose kerülj szintben alájuk.
Mobilitás: mint egy lassabb medium, ez a leggyorsabb heavy.
Ágyú: jó dpm, elfogadható pontosság és soft statok. Célozni kell vele, de azért közelről gyenge pontokat is betalál. Még mesterlövészkedésre is használható.
Modulok: mko. lőszerrekesz elől-oldalt, soha ne lőjék az oldalad. Viszont nekem egyszer sem gyújtották még meg, korábban azt mondták, hogy probléma.
Összességében ez egy nagyra nőtt medium, jó páncélzattal, mobilitással és ágyúval. Igazi upgrade a WZ11114-hez képest. Frontline-ra általában nem szoktam vinni, mert azért a keményebb tankokkal meggyűlik a baja. Bár volt már olyan, hogy igazi heavy hiányában elcsikicsukiztam E5-tel, és nyertem a magasabb dpm és hp miatt, de ott azért én is rendesen vesztettem. Igazából így belegondolva a legtöbb heavy társát megeszi dpm-ben, az FV215b kivételével.
Általában a mediumokkal megyek, lehet aratni őket rendesen. 10/8-as tank a szememben, ha tudod helyén kezelni. -
-
Dewri
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
És mit akarsz megnézni a tesztszerveren? Hogy melyik T10 sebez arannyal 3ezret? Mert kb erre jó a tesztszerver, a sok Vérpistike ezekkel szórakozik, köze nincs a teszthez... Már nyolcas vassal se lehet bemenni, vagy ha igen, akkor mindenki más T10, jó szórakozást... Kisebb tankot megnézni esélytelen.
Az idióták (wargaming) még mindig nem jöttek rá, hogy legalább a teszten nem kéne aranyat engedni, vagy kellene valami PvE mód az alacsony tierek miatt. Mi értelme úgy egy-egy új ágnak, új járműveknek, ha csak a T9-T10 tankokat lehet megnézni belőle?? Milyen eredményeket kapnak visszajelzésként? Hogy Vérpistike megint sebzett 10ezret a Waffentrógerrel (ez már nincs ha jól tudom, micsoda veszteség...), vagy a JagdPzE100-al? Már be se megyek a tesztre emiatt, újakat úgyse tudok megnézni, arannyal meg nem érdekel a T10...
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ez eddig is ismeretes volt, érdemes időben tájékozódni ilyen ügyekben...
Töltöm lefelé én is, megnézem a csodajárgányokat. Engem mondjuk a medek jobban izgatnak, basszus egyik-másik inkább light, elég korrekt ágyúkkal + baba ágyúsüllyedéssel...
szerk.: ha van kedve valakinek gyakorlózni jöhet, csatában nehezebb kipróbálni őket...
-
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nem hogy szerver de még patch sem érkezett.
de addig is egy 9.17 Test Preview videó.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
nagyon derék tőle!!! az én asszonykám adna ilyen ajándékot

az volt a legjobb hogy miután meg vettem, szinte csak Top Tierbe rakott...
azóta is alig rak 10-be , de ott is megállja helyét
remek tank...megérte
lacibacsi
az tudom...

de igen ha okosan játszik vele az ember akkor tier 10-be is remekül helyt áll

-
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
No, 3. csatára csak sikerült. Hogy az előddel mennyit próbálkoztam, de nem akarta beadni.

Kicsit izgultam, mert 6 felderítettnél jártam, mikor a völgyes oldalon megindultam, hogy legyen még a maradék kettő. Egy kisebb össztűz alá vettek a hátul campelők, de hála az égnek sikerült eliszkolnom az egyik szikla mögé, majd mikor leesett a spot rólam, akkor le teljesen a folyó parti kis házak közé. Ott elbújtam az egyik bokorban és onnan lövöldöztem még, amire láttam.
Előtte még AMX 12t-al meg lett ez is:

Sajnos itt esélyem nem volt a túlélésre, mert kb 6-7 maradtak a végére ellenem.
-
válasz
jano_77
üzenetére
A kólát nekem is mondta anno az orvos . Kiöl mindent. Valamint ha van ismerős aki távolkeleten jár érdemes hozatni vele bélfertőtlenítő kapszulát. Az Unióban ezek a szerek nem engedélyezttek ,de arrafelé a gyakori fertőzések miatt elérhető. Amint érzi az ember , hogy jön a baj max két pirula és visz mindent. Gondolom a mindent-be beletartozik a bélflóra is ,de a hányás-hasmenés elmarad az biztos.A tengeri hajókon volt mindenkinél , mert ott is gyakoriak a fertőzések. Majd Bodry a patoló akarom mondani belgyógyász kijavít ha tévedek

-
rlazol
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
a kólánál és a chipsnél hatékonyabb és barátságosabb takarító és pótló eszközök vannak. hasmenésre és hányásra én nem javasolnám egyiket sem, mert az amúgy is szétzilált bélflórának nem tesz jót.
spotols témához: kchryss: beléptem a játékba, ha mentek gyakorlóba állok rendelkezésre. Nem biztos, hogy egyből észreveszem, írj privit itt, ha nem reagálnék!
-
-
rlazol
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Térkép alapján ha nem te spotoltad akkor csak a T55A lehetett. Free kamerával meg kéne nézni replayben és valószínűleg kiderülne hogy nem is volt köztük a szikla, köztetek meg bokor volt.
De az is lehet hogy egyikőtök sem kapta meg a spotot. Kép alapján nem tudni ki és hogyan lőtte ki végül.
szerk. Ja felderítés volt a küldetés akkor az assziszt nem számít. szóval az előbbi mondat felejtős. Viszont lehet hogy már korábban felderítette valaki ezt az artyt. -
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ej, jobbulást!
Igyál sok vizet, mert a kiszáradás nem jó játék!
113 megvár, szinte tuti a karácsonyi akció...Nekem tegnap este volt marha gyászos RNG-m a CDC-vel, minden szir-szarról pattantam, kritikus, megette a réteges lemez meg mittomén.
De Emu kollégának összekalapáltunk egy Radleyt Himmelsdorfon, igaz az már IS-3 volt.Megvan az IS-4, szerintetek az ST-I-et megtartsam? Jó kis mahina, de én gazából csak a pattintós küldetések miatt játszom heavyvel, meg egy-két örök darab van a garázsban, semmi különös. Legénység is ment tovább, így most kissé szellősen áll a garázsban, bár lenne kit beleültetni. T-10 megvolt már, de 8 meccs után a mínuszos RNG miatt mérgemben eladtam, inkább azt vegyem vissza? Az ugye picit medesebb stílus, talán jobban lehet érvényesülni vele...
No mondjuk egyelőre a fenti csak elméleti kérdés, mert kiapadt a kincstár... -
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Én ma az RNG miatt vagyok boldog, túl jó volt péntek óta játék...szinte hibátlan, ma semmit se tudtam belőni...zsinórban jöttek a vesztes csaták...volt olyan csata hogy lőni se volt lehetőségem ...Arty is nagyon szeretet, úgy hogy fel se voltam spotolva...még fát se döntöttem..és tudta hol vagyok...legalább is majré lámpa nem vonyított

ilyen ez a játék...egyszer fent, egyszer nagyon lent
Remélem már jobban vagytok
Mielőbbi jobbulást az egész családnak!!!!

-
tarka_szarka
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Meglepődnek a medek a 113-tól. Majdnem ugyanolyan jó ROF és medes mobilitás. Ha tudom kergetni a medeket, akkor nagyon szép eredményeket megyek vele. Ráadásul szemből egész pattintós a páncél.
Sajnos nálam ammo és arty érzékeny. Kényes helyeken úgy megyek vele, mint a mérgezett egér, hogy el ne találjon az égi áldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Opel topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Légy szíves sorold fel azon tankokat, amiktől összetojod magad.