- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
ddt500hu #157459 üzenetére
Még kiegészíteném azzal, hogy láncold mindkét oldalt ha teheted, az elsőt úgyis javítja, de addig is kap apait anyait, a másodiknál vége aztán lőheted a hasikáját
Más:
Szomorúan olvasom hogy volt ilyen rendszer hogy stat alapján sorsolt, igen tudom sokat kellett várni, viszont nagy hiba volt kivenni, én is afelé húzok inkább, hogy a velem egyenlő szinten lévő játékosokkal robogjak.
Ha fejlődök lépjek feljebb, a wn8-at ezért is kéne implementálni a játékba, szóval kéne de nem lesz belőle semmi.
Az mm rendszer úgy van kialakítva hogy inkább frusztráljon izgalomba tartson (lásd tier 8 tortúra, 25%
rng, +2 tier) másodlagos szempont a szórakozás, bár ugye valakinek, valakiket ez pörget, ez tartja
szórakoztatónak(adrenalin függés). Így van az, hogy egy vesztes nap után, újra és újra visszafogsz ülni
játszani mert nehogy már velem szórakozzanak. Itt jön még az is hozzá, hogy aki fizet is érte, még
inkább frusztrált lesz miért is, mert a pénzéért nem azt kapja amit szeretne. A WG viszont sosem ígérte
azt, hogy a pénzedért nyerni is fogsz folyamatosan meg jó is leszel(Itt jegyezném meg, hogy aki egy petákok nem fizet érte az nem is ennyire pörög ezen, kb eljut tier 4-5-6-ig oszt csókolom ha elege van abba is hagyja,
vagy nagy ritkán gurul egyet). -
Jag
senior tag
válasz
ddt500hu #157456 üzenetére
Világos, csak arra akartam rávilági'tani, hogy te most már pontosan tudod, hogy 3 gyerek mellett nem szoktak az emberek kék, lila statot húzni és 25000 csataszámokat letolni.
Neked sem sok életed volt, mikor klánoztál és beletoltál ennyi időt a wot-ba.
Szóval van összefüggés a stat és az "RL" között
Meg persze kell egy jó nagy adag ügyesség is hozzá kétségtelen.
De szerintem családfőként pontosan fel tudod mérni, mennyi minden van egy ember statja mögött.
Azt figyelembe véve, hogy nem mindenkinek volt "üresjárati" időszaka éveket klánozni.A 3 gyerkőcért meg gratula.
Marha nagy mák, hogy egyszerre bárányhimlősek. :-)
Milyen motor? -
Jag
senior tag
válasz
ddt500hu #157437 üzenetére
"Persze a kék biztos egy rakás szar az életben aki csak a gép előtt van elemében. Véletlenül sem lehet 3 gyermekes családapa, jó munkával, 2-3 hobbival amiben ügyes."
Öööö nem.
3 gyerek, 2-3 hobbi, feleség, munka után vagy semmi időd játszani, vagy ha van, akkor az kurvanagy gáz a családodra nézve.
Vagy le sem szarja a wot-ot.
Ezek a lehetőségek.Egy szint után wot-ban jónak lenni (meg úgy általában online játékokban, meg egyébként bármi másban) rengeteg idő és pénz.
-
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu #157090 üzenetére
HE átütése nem csökken a távolsággal.
Maximum azt tudom elképzelni, hogy "ráesett" a motorháztetőre, és ott nem ütött át a szög miatt. Bár akkor meg overmatchelni kellett volna, nem?
szerk.: ó, hogy a HE nem overmatch-csel(lap alja)!?Lol, 20ezer+ csata után is tanul az ember alap dolgokat. Elnézést, akkor ezt én néztem be!
szerk.: #157093 wwenigma, igen, közben rátaláltam. Értem én a logikát, csak mégsem, endesen meglepődtem most... -
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu #156773 üzenetére
Mindegy lett volna, ilyen alacsony hp-val, hogy honnan rammol. Egyrészt a foglalás lett volna az egyértelmű megoldás, másrészt ha nagyon akar hősködni, akkor pár másodpercig próbálkozhatott volna egy borítással, aztán legfeljebb nem jön be, irány a foglalás. Illetve rekeszre rálőni, hátha pukkan. Előbbi is veszélyes persze, mert ő is sebződhet próbálkozás közben, utóbbira még akkor is lett volna ideje, ha kiguglizza, hol van a BC rack-je...
-
jano_77
nagyúr
válasz
ddt500hu #156769 üzenetére
OMG....miért kellett így elqrnia ezt az amúgy gyönyörű játékot, csatát?!?
(#156774) notika77: én olyanra használom általában a goldnoob kifejezést, aki only goldot lő és tényleg egy balfasz mellé, de ez a srác az utolsó mozzanatot leszámítva azért nem játszott rosszul szerintem.
-
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu #156633 üzenetére
Látom az ilyen 31 lövés 17 átütés meg hasonló arányok nem csak nálam jellemzőek... Szép kör amúgy, grat! Sokan és jól tolják ezzel a géppel, nekem is még csak első osztályom van vele. De majd jön az ász is remélhetőleg. :-)
Közben nagy nehezen, már-már kínnak érezve a vele való játékot, de kihúztam a Panther II-vel az E 50-et. Stílszerűen olyan csatát mentem vele utolsóra (ráadásul pont a századik meccs volt vele!), hogy magam is meglepődtem!
Ahogy írtam 100 meccs kellett, ez elég sok sajnos... A magyarázat - amellett, hogy sz*r vagyok vele, ami tény, még az 1500 sebzés se lett meg, picivel alatta maradta - : a WR, mindössze 43%! Borzasztó, így hiába a boostok, nem olyan egyszerű húzni, persze a vesztes csaták is 1000-et hoznak kb., de egy jobb nyertes meg 3000-5000 körül jellemzően, nagyon nem ugyanaz, pedig a teljesítmény hasonló, csak hát az xp-számítás csodái... Böszme nagy, nehezen gyorsul és még nehezebben fordul, hatosok is nevetve belövik, állandó motor+lánc lövések, kritikus ammo-rack érzékenység, ágyú, parancsnok, vezető, célzó valamelyike, vagy akár több is szemből érkező lövéseknél instant sérül... Nehezen játszható, a mai metában abszolút kerülendő gép... Eleinte a kisebbik 88-assal használtam, aztán a szívószállal, de nem ment vele és visszatettem az előbbit, aztán azzal sem ment, így végül mégiscsak a szívószállal nyomultam, ami ugyan lassabban tölt, de legalább a lövedék (pláne a prémium) gyorsan száll, ami nem baj, mert finoman szólva sem szereti a közelharcot ez a dög... Nagyon gyenge nyolcas gép, az utolsók között kullog sajnos, pedig lehetne nagyon jóis, ha némi mobilitást kapna.
Lényeg a lényeg, hogy befejeztem vele, megveregetem a vállam és bontok egy sört.Mondjuk ezzel az utolsó csatával picit közelebb került a szívemhez, de egy fia könnycseppet sem fogok hullajtani érte.
-
popey37
addikt
válasz
ddt500hu #156090 üzenetére
kérlek szépen, a bokrok és a fák árnyékát látod, igy KB. ki lehet számolni a bozot helyét. van mikor nem sikerül. akkor lőnek mint állat.
a tundra modban ki lehet kapcsolni külön a fák lombját, a bozotokat és mindent, valamint be lehet ugy állitani, hogy csak mesterlövész modban vegye ki a lombozatot mindenhonnan.
éppen ezért én nem ezt használom. nálam nincs növényzet, a fák törzse van összesen. semmi lomb és bozót. nem lehet kapcsolni.
ja és sosem titkoltam, hogy használom. -
wwenigma
Jómunkásember
-
zodo
nagyúr
válasz
ddt500hu #155617 üzenetére
Bocs, hülyeséget beszélek.
Van rajta lámpa, full álcáról mondtam le. -
Gyuri27
félisten
válasz
ddt500hu #155395 üzenetére
Easy.
Ma egy oniba vertem bele. Mert blockolt és kaptam párat.
Meg egy emilt löttem meg low hp-ról (ő halt is) ugyanezért (rajta el is ment a meccs).
Ilyen ez a bringa. Ha sok a retard az ember türelme elfogy.
A wg-nek ez biztos jó. Meg a 30% wr is jó nekik. Az a lényeg, hogy a gyopár botok jól szórakozzanak. Mert ők vannak sokan. -
Greentea
senior tag
válasz
ddt500hu #155329 üzenetére
1 hete kikapcsoltam! Az új pályával csak szarabb lett sztem. TD camp a javából az egész, mással nincs is értelme játszani ebben a csatamódban (arty-n kívűl) hisz ha hátul FV-k, Grille-k állnak te meg mennél értük gyakoratilag free dmg vagy nekik hiába nyer a csapatok. (ők full hp-n persze, te meg jó esetben 1 lövés)
Meg 29 idióta elég egy csatában, nem kell 59.. -
-
kchryss
veterán
válasz
ddt500hu #154237 üzenetére
Itt az említett skill4ltu videó: [link]
5 perces gyorsértékelés a kifejleszthető 10-es tankokról.Unikum játékosok általában többre tartják a mozgékonyságot a páncélnál. Illetve ez egy személyes értékelés, hogy neki melyik tank mennyire tetszik. Tankoknál is különbözik az emberek ízlése, nekem például elég sok szemétnek tartott tank bejön.
-
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #154032 üzenetére
"Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy az a fickó aki a wotinfon 350 000 goldot kapott ő vajon hány ládát nyitott ki?
"
Atyavilág, nem normális a tag.
Nem arcoskodásból mondom, engem sem vágna földhöz egy 75-ös pack de ahhoz hogy ekkora összeget tegyek a wg zsebébe még sok frissítést ki kell adnia.
-
kchryss
veterán
válasz
ddt500hu #153698 üzenetére
Ja tényleg, de nem használja/használta senki sem.
Bár szerintem a nevével ellentétben az is a motor lóerejét növeli és nem a végsebességet. Majd tesztelem valamelyik végsebesség limites tankon.Egyébként baromi kevés az a 3 fogyócikknek való hely ami van. Javító, elsősegély és tűzoltó elég alap és én már akkor is gondban vagyok ha prém kaját kéne berakni, hogy melyik helyére tegyem. Olajat/benzint/fordulatszámhatár kiiktató-t csak olyan tankban tudok elképzelni amivel nagyon kevés lövést kapsz be és ha bekapsz akkor már általában mindegy (artyk, puha sniper td-k). A SP nem ez a kategória, abba kötelező a javító és az elsősegély így csak 1 hely marad ahova vagy tűzoltó vagy prém kaja menne nálam.
-
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu #153509 üzenetére
Inkább ez, mint a konteó, emögött van teljesítmény.
(Bár amögött is, csak ellenkező előjelű.
)
szerk.: ómájngott, most nézem, Panther II-vel kisebb az átlagsebzésem ugyanannyi meccs alatt, mint a simával.
Nagyon nem megy ez a gép, pedig papíron nem rossz, de egyszerűen nagyon nem adja. Pedig azt hittem jó lesz, de annyira nem fekszik neki ez a meta, hogy valami borzalom. Pontosabban ilyen szórásértékek mellett ezek a mesterlövész ágyúk nem sokat érnek. Nem tudom hogy lesz ebből E50, de érzésem szerint meg fogok érte szenvedni.
-
xAttilax
őstag
válasz
ddt500hu #153494 üzenetére
dettó
Tegnap WZ-111, Erlenberg-támadás, full top tier. "Nem megyek én körbe, nincs az a hülye aki még balra megy"
nem is kevés volt.. 0 dmg.
183 Erlenberg-védés. "Kinézek a hegyen, max bekapok 1-2 lövést... tökéletes fókusz 0 dmg
+ a szokásos 1-2 gyengébb aktív 0dmg -es spot kör a t-49-el, de ott a mentségem, hogy kb azt csináltam amit kellett volna -
xAttilax
őstag
válasz
ddt500hu #153489 üzenetére
"És ha tudnák, hogy milyen szar játék elég a kék színhez.
"
És ez milyen igaz
Mostanában többet játszok, de már nem figyelek annyira, sokszor már nincs kedvem pozíciót váltani vagy visszavonulni, 200 hp-val szenvedni...stb plusz egy hallom 0-as kör (szó szerint 0 dmg) de a végére a kék stat megvanAz új xvm módosítással még lejjebb mentek a határok (ezért nőt sok embernek a wn8-a)
-
popey37
addikt
válasz
ddt500hu #153193 üzenetére
én sem tudom, nagy böszme dög, lassú is, de az ágyúja az kiváló: amikor az IS-3 a 243-as goldal kapja a 240 damagét, akkor az azért jó érzés, más meg pattog róla.
amugy tényleg nem tudom, egyszerüen jó vele játszani, a 6-os heavykat jól eltalálták , még az orosz T-150 is op.
persze nem veszi fel egyik sem a versenyt a régi KV-1S szörnyeteggel, de a hatosok között sok jó tank van. -
kchryss
veterán
válasz
ddt500hu #152942 üzenetére
Tudom, hogy buffolják a páncélját, ezért írtam, hogy jelenleg. Egyébként így is szerethető és jó tank. Én eléggé agresszív stílusban nyomtam vele és ott azért sokszor jól jött volna még 1-2 pattintás. Picit jobb lett volna a páncélja akkor nem 2200 lenne az átlagsebzésem vele, hanem 2500, mert a potenciál az durván megvan abban az ágyúban.
-
Emu
őstag
válasz
ddt500hu #152055 üzenetére
Azért látom csak összejött az ász.
Kapnék valami fincsi dombos pályát, talán nekem is összejönne egy Emil-el, de egyelőre ilyen szempontból nincs mellettem az MM
Kattanjunk már le erről a modos témáról. Ha nem tiltott az használja aki akarja. Egyébként meg csak egy scroll a kizoomolás, és ugyanazt látod, a moddal legfeljebb megspórolsz 1-2 mp-t. Nem ettől fog lila statot lőni... -
h1mpi
félisten
válasz
ddt500hu #151760 üzenetére
Én a Sheridanre is visszaraktam az AP ágyút, de így meg már rosszabb mint az Rhm. Pzw. Az sokkal pontosabb és mobilisabb, mint a Sheridan és jobb az ágyú süllyedése is. A T49-et is az AP ágyúval húztam ki. Utána nőtt jelentősen az átlagom vele. A troll ágyú viccnapokon jó, de még talán oda se.
-
lacibacsi
addikt
válasz
ddt500hu #151569 üzenetére
A "DPM Monster" szép név, de azért én árnyalnám a képet. 300 méteren belül "pixel-lövés"-re képes. Felette azonban elkezd olyan aláfölémellé-ket lőni, hogy öröm nézni... Kirajzolási határon állóra pedig majdnem esélytelen pontos találatot bevinni. Tudom, hogy én noob vagyok, de ezt kompenzálandó átképeztem bele a 3+ skilles med legénységet és azokkal sikerült ennyire gyalázatosat mennem. Pedig TD-vel játszom legtöbbet, a brit TD vonalon is ki van fejlesztve a Torta, tehát nem hiszem, hogy csak bennem van a hiba, amikor azt mondom, hogy ez a Badger még rászorul egy kis finomhangolásra...
-
kchryss
veterán
válasz
ddt500hu #151344 üzenetére
Fogadni mernék hogy ütközet mód volt a mines-os. Azt a módot ki kell kapcsolni. Túl hülye a játékosállomány ahhoz hogy felfogja mik a szabályok ott. Rendszeresen előfordul, hogy egyik csapat a cap-re megy a másik meg nem és így befoglalnak az első percekben sebzés nélkül.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
ddt500hu #151256 üzenetére
Akkor hirtelen felindulás miatt adtad-nád el, 40 csata nem mindig elég egy top tieres tank megszokásához meg lehet rossz szériát is menni, ezt mind jól tudod te is. Ez az emlegetett Stanlock csak szóló randomban megy és Supconkal 4k átlagsebzést tol ki, persze felrakott egy extra lila töltésgyorsítót is, ettől függetlenül abban a tankban a te skilleddel még bőven van potenciál.
-
po1son
addikt
válasz
ddt500hu #151075 üzenetére
Tavaly volt ilyen karácsonykor a wotba is, volt benne 8 pixeles karácsonyfa dísz és gold vagy a szerencsésebbek prémium tankot kaptak. Azt hiszem itt a topikban volt valaki, aki egy ládát vett és tier8as prémium volt benne. Én is vásároltam párat, de csak az alapajándékokat kaptam meg, idén remélhetőleg nem költők ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Epson nyomtatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest