Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Javaslat: amikor hasonló visszajátszást osztasz meg, a hozzászólásban jelöld meg a kérdéses eset időpontját.
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem gúnyolódásnak szántam, akkor sokkal szarkasztikusabban fogalmaztam volna és jeleztem volna a mondat végén ennek megfelelő hangulatjellel.
Komolyan nem értem minek linkelgetik neked ugyanazokat a videókat és tutorialokat már sokadszorra mikor már 100x leírtad hogy láttad/olvastad őket és mindent úgy csinálsz ahogy azokban van csak nálad nem működik.
Ha a látótáv és álca értékek alapján spotolódsz egy bokor mögött amikor nem kéne annak két oka lehet csak:
1) szarul álltál be a bokorba
2) bugos az a bokor -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ha az equipment 2.0-át így bevezetik, ahogy a Sand box-on volt, akkor viszont teljesen kaotikus lesz a spotrendszer és nem lehet majd számolni csata közben szinte semmivel. Akkor majd lesz (szerintem) jogos sírás, most azért lehet és kell is számolni.
-
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt. elég részletesen leírja, hogy mi hogyan müködik:
[link]
én is ebből okosodtam kicsit. -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Csata közben vannak hasonló élményeim, de ha valami nagyon zavar akkor megnézem a replay-t és ott a látom, mi az amit "izgalmi állapotban"
nem vettem észre, nem fogtam fel.
Szerintem a spotrendszer a specifikációnak megfelelően működik. -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Tényleg nem tudom, hogy milyen tudás hiányzik, hogy megértsd a különböző szituációkban miért történnek vagy nem történnek spot események.
A WG készített pár videót a témában, nem tudom láttad-e már őket:
1. Explaining Mechanics: Visibility System
2. Explaining Mechanics: Concealment - part 1
3. Explaining Mechanics: Concealment - part 2
Ha konkrét kérdésed van, tedd fel. Talán tudjuk rá a választ éa meg is szoktunk írni. -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Itt egyértelműen túl közel álltál a bokorhoz (<15m) és a bokor nem adott álcát lövés után.
Menj már ki egy parkba és nézz körül a bokrok táján. Némelyik olyan mint egy betonfal és nem látsz át rajta. Némelyik messzebbről teljesen átlátszik, de ha közel mész hozzá és egy levél a szemed előtt van mégis kitakar mindent ami mögötte van. Némelyik mögött látod, ha elmegy a villamos, de ha megáll akkor elveszted és nem tudod kivenni, mi a van a bokor mögött. Van hogy egy nagy agancsos, 2-300kg-os szarvas van a bokorban, de nem látod csak annyit, hogy a bokor mozog.Nem igazán értelek. Majdnem 60k csatád van, a WN8-ad alapján valamit értesz a játékból és mégis ilyen alap dolgokban értetlenkedsz, mint a spotrendszer. Vetted az accountod? Trollkodsz?
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Bokorban lövés után nem villansz fel, ha egyébként nem spotolnak ki (nem veszít a bokor az álcájából, ha nem látszik át). Illetve dupla bokor ad 100%-os álcát. A szimpla bokor, ami mögé beálltál nem rejtette el a tankod.
Ez utóbbit azért írom, mert bementem gyakorlóba egy wz5a-val és egy strv s1-gyel és mind a kettő kispotolta a másikat, amint a pajta mögül előtűnt az strv.
Miután kidöntöttem egy fát a bokrokra és wz5a-val beleálltam (0m) az strv nem spotolt, de a wz5a spoton tartotta az álcahálós strv-t.Ráadásul korábban az strv folyamatosan spotolta a szimpla bokor mögött 15+m-re álló wz5a-t, míg az 5a csak a mozgó strv-t látta, utána leesett róla a spot (ez lehet az strv-n lévő álcaháló miatt is, de a periszkópot levettem, így nem az tartotta spoton a wz-t).
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Persze, hogy lehet látni, pontosabban ugye a stat kijelzésének hiányét lehet látni...
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az igen! Nagyon király

-
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ahhoz, hogy mérvadóan tudjunk nyilatkozni ebben a témában és az ehhez hasonló dolgokat elemezzünk, kettő vagy inkább 3 replay kellene. Ennyi infóból sosem fogsz tudni megállapítani semmit. Nincs csalás sehol, egyszerűen olyan szituba kerültél, hogy így jártál, lapozz tovább és persze máskor óvatosabban közeledj az ellenfélhez...már ha tudod egyáltalán hol lehet, mert néha - sokszor - nem fogod tudni...max tippelsz.
-
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
azt nem tudom, hogy ki beszélt itt xp-ről? én a sebzésről és a killről beszéltem, te meg kevergeted itt az xp kombót. 5 tizes tankot amortizáltam le, abból kettőt garázsba küldtem, arról nem tehetek, hogy az mm ilyen csatába tett ahol kilencesek is vannak.
ráadásul xp kombó nincs is, ugyanis mindenért kapsz xp-t: sebzésért, foglalásért, védésért, hagy ne soroljam fel az összeset.
az, hogy 14k xp-t kaptam a kutyát sem érdekli, az alap 1050 volt, mondjuk ez is nevetséges kicsit ilyen körre.én arról beszéltem, hogy 8200 sebzés 5 kill és nincs tank ász.
nem hiszem, hogy az elmult 7 napban, amit számításba vesz a tank ásznál mindenki jobb kört ment, aki tank ászt kapott, mint ez volt. -
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Direkt neked csináltam a replayt! A végén van a lényeg! Szerinted hány méterről spotoltak fel? Álcahálóm nem volt. Na hány méter?
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
KISDUCK
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Látom nem igazán érted, hogy működik az álca rendszer. Ajánlom a WoT NA videóját ez ügyben, remélem segíteni fog a rendszer működésének megértésében.
Az artyk általában a lehető legnagyobb dzsinzsába bújnak el, hogy ne spotolják őket könnyen. Nyílt terepen a legtöbb űrhajó méretű arty világít mint egy karácsonyfa.
Az hogy bokor mögött 300m méterről észrevesznek azért az nem úgy van. Egy magasabb tankot pl.: type61 vagy t54e1 egy bokor nem mindig takar el, szóval gyakorlatilag benne se áll. Épület mellett a bokor legtöbbször nem ad védelmet, mert a fal és bokor találkozásán átlát a "spot rendszer" ilyen hely csak akkor ad álcát, ha átfedés van a 2 textúra között. Lehet hogy nem is az a tank spotolt amire gyanakszol, simán előfordul olyan is, hogy takarásban más irányból felspotol egy harmadik tank. Egy elc amx vagy boroskóla is simán el tud tűnni egy kis bozótosban (pl.: ghosttown map-on). 60m méterről pedig tudnak spotolni ha az ellenfél növényzet takarásában van, a proxy 50m-ig tart. Ez a nem villansz fel ha nem látsz át a bokron abban az esetben igaz, hogyha közted és az ellenfél között van bokor és a bokor mögül lősz X méterről annak a teljes takarását kihasználva, de ez csak akkor működik, ha a más 3. tank szémára nem vagy látható. -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Grille 15, Obj. 268, JgPz E-100, Rhm. Pzw, FV4005, Foch 155, FV215b 183, Sheridan, Strv 103b, E-100, Foch B, T110E4, Manticore, IS-4, AMX 13 105, E-50M, Type 5, AMX 30B, Badger, Leopard 1, Obj 268v4, T-100LT, T-62A, Pz.Kpfw VII, Centurion AX, T110E5, TVP T50/51 stb.
Nem ellenőriztem a kisebb tier kitételt mindegyiknél, de már ez is több idő volt, mint amit te rászánnál.
Ha esetleg troll hangulatban vagy megint és abba kötnél bele, hogy ennél sokkal több tier 10-es tank van a játékban, akkor annyival trollkodnék vissza, hogy még több tier 7 alatti tank van és mindegyikkel ászt ér a 8,2k sebzés 5 killel!
-
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
én ebbe nem látok semmi kombozást, tiszta 8200 sebzés és 5 kill. nincs itt semmi kombó.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
8,2k sebzés 5 kill. Ez azért a legtöbb tankkal ász. Még akkor is, ha kisebb tierű tankokat sebzett is.
-
KISDUCK
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Festéssel, álca skillel, BiA-val, pótkajával, fejlesztett szellőzővel 38,73% a jármű álcája, tehát ennyivel rontja az ellenfél látótávját. Is-7 alaplátótávja 400m és ha csak 100%-os legénysége van (bármiféle bónusz nélkül) akkor már 264,45m-ről látni fog.
-
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nyílt terepen, semmi bokor előtted és ne lásson meg? Vannak néha érdekes dolgok a WOT-ban, de ez azért tök egyértelmű. Ráadásul az sem biztos, hogy Ő spotolt fel, ha egyszer kint van mindened...
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Bokorban volt?
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az IS-7-nek 400 az alap látótávja, ha 100% a legénység, és nincs semmi látótávnövelő felszerelés vagy skill, akkor is meglátna ilyen messziről, hacsak nincs 40% felett a camod. De mivel valszeg van látótávnövelő felszerelése és skille, ezért lehetetlen, hogy ne lásson meg ilyen távolságból, hacsak nincs álcahálód és mozdulatlan vagy.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
231 méterről csak akkor nem látna meg, ha halott lenne a parancsnoka.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
+/-25% RNG, csak akkor zöld, ha -25% RNG-vel is átütöd.
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Néha azért van értelme. Amikor nincs bekapcsolva a periszkóp akkor működik az optika. Olyankor lehet értelme használni ha passzív és aktív spotra is gyakran használsz valamit. Amikor mozogsz az optika van használatban miután megálltál meg a periszkóp. Azért ez elég ritka eset, általában van jobb felszerelés vagy az optika vagy a periszkóp helyére és elég csak az egyik.
Ahol én használni szoktam az optika/perszkóp kombót:
- amx light vonal ha felferítős küldetést csinálok, mivel hagyományos táras tankokra nem lehet töltésgyorsítót rakni így jobban belefér a felszerelésekbe ez a kombó. Ennek a vonalnak fekszik a passzív és néha az aktív felderítés is.
- Néhány TD-n amivel agresszíven is lehet játszani és aránylag pontos az ágyúja, pl Skorpió -
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ha bekapcsol a periszkóp akkor kikapcsol az optika.

-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Mert nem adódik össze a kettő.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
De, mindenki erti, mindig a WG csal es soha nincs semmi koze a vegeredmenyhez a jatekodnak.... faj a tomenytelen konteos hulyeseg aradatok.... de tenyleg....
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Viszont olyan irritáló meg lenéző a stílusod, hogy ezentúl szerintem nem sokan fognak megpróbálni segíteni neked.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
De igen "megnő" a páncélvastagság, mert ahogy jr1994 írta a hozzászólásában a HEAT lőszernek nincs normalizációja, ezért vastagabb páncélt kell átütnie, mert a becsapódás szögében próbálja átütni a páncélt. Az AP löszered viszont kicsit befordul, ezért jobb (90°-hoz közelebbi) szögben próbálja átütni a páncélt, ami így effektíve vékonyabb.
ui.: egyébként a páncélvastagság, effektív páncélvastagság, eredeti és effektív becsapódási szög mind látható a tanks.gg-n, a kis ablakban.

(#204179) ollie:
Hát ez most érdekes kérdés, hogy rétegelt páncél-e, mert a tanks-gg-n sima páncélnak mutatja. -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Igen, a HE-nél és HEAT-nél beleszámít a tank elején levő láncdarab, mint rétegelt páncél, ez 10mm-mel növeli a vastagságot, ott ahol sötétebb a páncél.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Igen, ha nem merőlegesen találod el a páncélt, akkor vastagabb lesz a páncél a lövedék irányvektorához képest.
-
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem a páncél nő meg, hanem a lepattanás esélye, mert olyan szögben találod el. RNG-nek is van benne szerepe amúgy.
-
jr1994
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
A heat lőszernek nincs normalizációja.
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Mar megint ertetlenkedsz... Leirtuk neked vilagosan, hogy mi tortent, normalis hangnemben. Ne haragudj, de en ennel tobbet nem tudok tenni erted.
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Mert az en linkemen ki van valasztva, hogy az M56 Scorpion HEAT loszerevel szamolja az atutesi ertekeket. Compare-re kattints, ott tudod kivalasztani.
Ha beallitod a szoget amit latsz ezen a kepen, akkor latod, hogy ott ahol eltalaltad 270-280 mm effektiv ertekkel szamol, tehat 50% eselyed volt kb atutni. Pont a fronton levo pot lanctalp lemezt talaltad el, ott kicsit vastagabb a pancel.
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Valóban 190 mm-es páncél van frontból ... jól mondod . És valóban beforgatva éri el a 250-270 körüli értéket . Na , ha fix páncélátütéssel lehetne játszani , akkor ezt beviszed . De akkor hogyan tudna belenyúlni a csata menetébe a wégé?
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ugy, hogy meg van dontve, nem merolegesen talalod el, igy az effektiv ertek nem pont 250mm.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Még a célkereszted átütésjelzője is csak narancs volt, szóval mi a gondod?

szerk.: nem csak én láttam így
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Egy full bond-os felszereltsegu tank potkajaval es direktivaval megtamogatva azert eleg durva tud lenni. En par kedvenc tankomra raktam lila felszerelest, a kotvenyboltos tankok egyiket sem tartom megvetelre erdemesnek (talan csak az M60 Pattont de van a garazsban M48-am).
-
3
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Tapasztalt játékos, akinek 40+ ezer csata után 1700 az átlag WN8-a, és rengeteg csatát játszott tüzérrel (közel 8 ezret). A statoldalakon rákeresve a nickjére az látszik, hogy nem gyakran nézegetik a statját (nincs róla history, illetve az egyik oldal jelezte, hogy még nincs benne az oldal adatbázisában). Ha notórius csaló lenne, néhányan már biztos rápillantottak volna...
Az M44 csöve vízszintesen balra volt rögzülve, ugyanakkor függőlegesen mozgott, de nem tartott magasra. Ez annyit tesz, hogy
1. a kamera nem volt fixálva (jobb egérgombbal)
2. a kamera vízszintesen arra nézett amerre a cső, vagy attól balra
3. a kamera függőlegesen kb. a két mélyebb részt elválasztó út/töltés magasságára irányultAz M44 csöve vízszintes irányban a lövés röppályájával kb. 11 fokot zár be. Ha hihetünk a hivatalos wikinek, láthatta a tracert.
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Csak beletekertem a replay-be annyira nem elemeztem ki. Bementünk gyakorlóba és nincs tracer szóval nem láthatta a lövésed. Vagyis vagy 1000-ből 1 eset és annyira mákos volt hogy pont oda lőtt vakon vagy ami valószínűbb hogy tényleg csalt. Bár ha a szerver nem jelzi a kliensnek a tracert akkor nem tudom hogy létezhet-e olyan csalás ami mutatja, hogy honnan lőttél ha nem arty-val lőttél. Nem vagyok otthon a csít témában, nem tudom van-e ilyen csalás.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Egyértelmű a döntögető mod használata. Kb. a kerítés rombolására váltott célt az arty, előtte neked jobbra célzott, valószínűleg a kidöntött oszlopra. Ezek tisztán látszanak Free Camera mod használatával.
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ez tenyleg erdekes, elotte par masodperccel kidontesz egy villanyoszlopot azt lathatta volna az arty jatekosa ha isten-nezetbol figyeli azt a teruletet de o mozgasban volt es nem is oda lo, hanem oda ahol kidontod azt a colopkeritest.
Nekem nagyon gyanus, hogy hasznalja azt a csalast ami megmutatja neki a minimap-en ha valaki valahol lerombol egy tereptargyat...
Egy probat esetleg tehetsz, hogy nyitsz egy ticketet a supportnal es elkuldod nekik a replay-t.
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ha a tank felborul oldalára,a hasa feléd áll,akkor annak a közepe lesz a célpont.
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Most tenyleg nem erted?
-
e-newsee
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az autoaim a tank középpontját célozza. Ha olyan szögben áll a tank, akkor a középponthoz vezető út a görgőn át vezet.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem. A közepét célozza csak pont jó helyen áll. Próbáld ki te is.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Itt azért repült a gold az egyenleg alapján

-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szep eredmeny!
-
3
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Sokat nem érhetett, ha nyilvánosan kell bizonygatnod.

-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Igen ellenfélként annyira nem tartok tőle mint régen. De ha van fedezék akkor brutálisnak tűnik.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Hát a sima 103 annyira nem adja. Jó 4-500-al kisebb az átlagsebzésem mint a többi 9-es TD-vel. Még mindig nagyon pontatlannak érzem.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Grat!
Úgy látom tier10-es TD-kel eléggé hasonló az átlagunk. Strv 103B-t milyennek érzed?
Látom még csak két csatát mentél vele. -
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szép! Gratulálok!
-
galervin93
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem bírta a T6-7-es agyhalottakat, akik 1000 alatt sebeztek (--> dezertált).
(#203342) Pug
Végre! Most jöhet a többi ruszki fos is! -
oke
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Elméletileg
Már 8/0 a Berlin pályára bedobás állása, Mikor elkezdődött, akkor 2/2 volt...
Mondjuk így is 10348 pontom van, de azért úgy könnyebb lenne. Úgy lenne esély az 5. szakaszra is. -
egyedülülő
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Sok függ attól, hogy mennyit öltél, sebeztél, stb.
-
adrian360
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
ha arányaiban többet csinálsz egy 3/5 ös meccsen mint egy gyöztesen, akkor persze hogy többet kapsz... ha nem nyertek szon a meccsen akkor kaptál volna mondjuk 850et. ahhoz képest kaptál több pontot
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Pedig úgy van, de a kapott pont függ a tank fejlettségétől és a térképtől is (Berlin map).
-
oke
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nyilván meglehet, kérdés kinek mennyi ideje van rá
. Nekem extra jó volt ilyen szempontból a mai nap a 3 csatával.... -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én tegnap befejeztem, pedig volt, hogy napokig nem is játszottam. Nem tudom, hogy szerencsés voltam-e a csapattársakkal, de a legtöbb csatát megnyertük.
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szerintem sincs .... kicsit többet engednek meg a szokásosnál az új járgánnyal játszadozóknak . Pontosabb löveg , több sebző találat . Hatásos marketinges fogás az már biztos .
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Egyet se búsulj... amint lecseng az újdonság varázsa a potmétereket lejjebb tekerik . Ezt a húzást párszor már eljátszották .
A fentiekre tekintettel is szép eredmény ...
-
oke
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
nem, alapból hűvösebb, 44-46 fok, használat közben azért folyamatosan megy feljebb, de nem vészesen.
-
dethroner
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az első hármas szintű ma egyből az lett, aztán használtam talán 5db 15x szorzót, egyszer kaptam újra. A tank már megvan, de próbálnám a ventit is megcsinálni.
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
lacibacsi
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
578 méter az ELMÉLETI látótávolságod, de ugye addig nem látsz el...
-
vJokka
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
komoly sebzes!
-
palfitom
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Gratula!
-
Balcsix
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szerver oldali célkereszt bekapcsolása segíthet.
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Akkor csak jó helyen kapirgálok ... ez ellen viszont nem tehetsz semmit . Le kell nyelni a békát .
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ez multi játékoknál rendszeres.Mármint az,hogy két gépen nem ugyanaz a képernyő tartalma.Gyakran látok ilyet,csak oldalra kell néznem

-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ezt hivjak szerver oldali laggnak, nem? Ez nalam is elofordult az utobbi hetben jo parszor.
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Majd süsü elmagyarázza .. szerintem ezt is "csikkzsebből" vágja .
Ha mindenképpen mondanom kéne valamit , akkor a szerver és a két játékos gépe közötti képcsúszásra gyanakodnék . Azaz nem egy idősíkban van a két játékos . De tulajdonképpen halvány lila pukim sincs , hogy miért lehet ... hangosan gondolkodtam .
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
A szögekkel nekem is van problémám ... ez egy ilyen játék .
-
3
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szerintem többen is rosszul álltok hozzá. Bizonyos tereptárgyak közelében használhatatlanul kevés a gyári zoom out. Ezért, plusz a csatatér jobb általános áttekinthetőségéért a játéknak eleve engednie kellene, hogy a játékosok a mostaninál legalább háromszor messzebbre kizoomoljanak. És ha már kamera, visszajátszáskor kellene lennie legalább egy alap szabad kamera nézetnek (mint a Frontlineban), de a Carmageddonéhoz hasonló felület sem lenne ördögtől való.
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az én véleményem szerint ez még belefér . Vannak ennél sokkal bosszantóbb dolgok is a játékban . Amíg legális volt , hogy merre néz a kályhacső ,addig én is használtam . Annyira minimális és helyzetfüggő volt az előnye - ha lehet ilyet mondani - , hogy annyit ért mint halottnak a csók .
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Régebben volt amikor aslain kivette a modpackjából, mert nem volt tisztázott, hogy lehet-e használni, azóta ha jól tudom ezt már tisztázták és jelenleg lehet használni.
Nem nagyon követem a konkrét tiltólistát mod-ok tekintetében mivel alig használok modokat amit használok azok meg sosem lesznek tiltva, mert semmi befolyása nincs a csatára. Én ezeket használom: szerver váltó hogy ruszki szerveren is játszhassak, battle hits amivel meg tudom nézni csata után hogy hol lőttek be vagy hogy hogyan pattantam az ellenfélről és gunmark mod amikor kiválósági jelet húzok.
Zoom out mod engem nem érdekel. Én nem használom, de ha engedélyezett és más használja akkor használja nyugodtan. Ad előnyt, de nem olyan sokat amitől felhúznám magam. Főleg úgy hogy ha jól tudom a lövegirányjelző mod ami a minapon jelzi, hogy ki merre néz is legális jelenleg. Én azt sem használtam soha, pedig az 100x nagyobb előnyt ad mint a zoom out.
(#201008) ooloo
Ma majdnem pink lett a szőkéből.
35 csata kellett neki 0-ról 95-ig vinni. -
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Miért is ?Bocsi ... 3 hozzászólással feljebb a válasz .
Aki akarja letöltheti .... mindenkinek elérhető .
Ha ad is helyzeti előnyt , a szőke bestia enélkül is fergeteges játékos . -
3
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nekem sem világos. Arra tippelnék, hogy valamelyik bokor bugos. Gyakorlóban ki lehet deríteni.
-
3
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Régen csalás volt, de már nem. Illene betenni alapfunkcióként.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
.
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Gyakorló ha valaki kíváncsi és megnézné:
50B vs AP, APCR
Grille vs AP, HEAT, HEAP és APCR lövedékek szemből ha jól számoltam mind átmentek a lövegen és sebeztek. HEAT és HE elakadt a Grillénél.
Kis érdekesség, hogy merőlegesen meglőve a löveget viszont nem ment át a lövedék, de ennek jelen esetben nem volt jelentősége.
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem is azért mondtam , hogy érdekeljen ... csupán közöltem Veled , hogy széllel szemben hugyozol .
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Oké mehetünk.

-
Stigma.HC
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Neked nem fog bemenni, de normális embernek bemegy.
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
A játékmechanikával kapcsolatos kérdésekben én nem szálnék vitába a fórum sárkányával .... magasan a legtájékozottabb játékos a fórumozók között !!
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Egyre jobb.
-
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
nem lőted még keresztül sosem a csövet? a játékban a cső mintha ott sem lenne, lásd épület mellett állva simán beleforgatod az épület oldalába, tehát nincs.
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Elég alacsony szinten állsz a játékmechanika ismeretével ha még ilyen alapvető dolgokat sem tudsz.
A legtöbb tanknak kemény a tornya így miután átmegy a lövedék a csövön fennakad a tornyon, az 50B-nek viszont vajból van a tornya gondolom ezt is tőlem hallod először.
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
AP és APCR lövedék átmegy a csöcsön mint kés a vajon. A cső mögött meg ott a nagy buksid.
-
Thrawn
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Csak összejött, grat!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nem vettem észre, nem fogtam fel.