Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spenike
tag
válasz jozefgucci1 #74930 üzenetére
Hali
Azért ez komoly hogy már te is 10es szinten tartasz
És fogalmad sincsen a dolgokról" Ha a T54E1-ből vitted a legénységet akkor -20%, mert az med."
GG sok ilyen játékos van és kell is ide a _WOTba....
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #75171 üzenetére
Gyűjts össze 50.000 XP-t (bónusz szorzók számítanak) nemzetenként, tier 6+ járművekkel (350k-t összesen). A teljesítésért nemzetenként kapsz 3 nap prémiumot, azaz összesen 21 nap prémiumot lehet összeszedni.
Nemzetenként 3 nap az egész jó.
Ha mind a 7 nemzettel teljesíted a küldetést, egy T-34-85M tier 6-os prémium közepes tank lesz a jutalmad.
Vajon hányan lehetnek akiknek mind a 7 nemzetből van t6-os tankja és azzal képes 50K xp-re?
Asszem nekem nem lesz ilyen tankom, mert a japánt nem akarom/tudom megcsinálni.
.(#75173) Spenike: Úgy tűnik a fórumra is kell sok magadfajta, aki mindig megtalálja kinek és hogy lehet beszólni, lekicsinyelni és hülyének beállítani.
(#75172) h1mpi vannak olyan napi időszakok amikor nem nehéz bekerülni a TOP3-ba. Ilyen például a reggel 7-9 óra. A legkeményebb (nekem) hajnali 1-4.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
Hát ja de karácsonykor játszani kell,hogy el is használd azt a prémiumot
Be Victorious!
-
Angel1981
veterán
Ezt már vártam, köszi!
-
fradi81
veterán
Akkor december 700 arany +kb 2.5 milla kredit, az jó lesz. Kérdés érdemes lesz-e megvenni 15% kedvezményért az fv4202-t vagy lesz rá később úgy is valami nagyobb akció a prémiumosítása előtt.
moto g72, Ninebot d28e
-
zozimoto
aktív tag
válasz jozefgucci1 #75264 üzenetére
Így már jártam én is
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #75277 üzenetére
Szerintem nem lehet megunni. (magamból kiindulva) 31 éves fejjel már évek óta nem játszottam, a sógorom győzködött, hogy na próbáljam ki, felraktam, azóta imádom minden hibájával, igazságtalanságával együtt. "Új" gépet is vettem miatta.
Azt hittem már nem kötnek le a játékok, tévedtem.
-
KaLeun
senior tag
Szerintem van még olyan 3-4 év benne, ha hozzák az új ágakat (pl. EU). Habár az AW biztosan érezhető érvágás lesz nekik ha tényleg jól sikerül és nem a WT sorsára jut.
Cila
-
Angel1981
veterán
Ez egy nagyon jó kérdés, én is szoktam elmélkedni rajta!
Biztos van egy olyan kemény mag, aki még 10 év múlva is nyomni fogja, mint ahogy egyesek a mai napig nyomják a WoW-ot, de szerintem játékosszámot (és egyben fizetős játékosszámot) tekintve most vannak a csúcson, és ez még kb. 3-5- évig fog tartani, attól függően, hogy hogyan sikerül az AW, vagy a még be nem jelentett konkurensek.
(Illetve én személy szerint még nem mondtam le teljesen a WT GF-ről, mert azt sem hülyék fejlesztik, ha látják, hogy csak jelentős átalakításokkal tudnak nagyobb réteget megcélozni, még akkor is, ha ezzel jobban fog hasonlítani a WoT-ra, akkor meg fogják lépni.) -
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #75287 üzenetére
(#75287) jozefgucci1: Max. egyetértek a véleményeddel.
(#75288) KaLeun: Miért "faszjankózól" már megint? Zavaró, hogy így lebecsülsz más embereket. Főleg hogy magad sem teljesítesz túl fényesen ebben a játékban. (persze az artyk miatt..)
Bizonyosan nem érdemtelenül kaptál bant.
Ha mégis így érzed akkor írj ticketet, hogy vizsgálják felül.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #75448 üzenetére
Így van és igazat is adok azoknak, akik próbáltak segíteni/lebeszélni. Persze sajnálom, mert az M10/E-25/Su-85i árából meglenne a T-34
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #75451 üzenetére
Szerintem nagyon sok függ, kinek mennyire fekszik egy adott tank. Pl. Tiger II, Indien Pz.t imádom E-75-öt rühellem...
Tisztában vagyok vele, hogy jó tank, de mikor megyek vele úgy érzem mindenki rám ugrik, és kivégeznek...
-
h1mpi
félisten
E-25-öt bánom a másik kettőt nem. T-34 jó lesz, mert T29-et is szeretem.
-
jano_77
nagyúr
Ilyet lehet vele menni! Kár, hogy a csapat egy hatalmas töketlen MAJOM volt.
Tank ÁSZ, 4.5K dmg, 4 kill, tier 8 és bukta!MÁS
Év végi akcióknak megörülve kicsit számolgattam, hogy milyen tankok is vannak kifejlesztve (E 50M, E100, T54E1, WZ-120, SU-101, T28, S-51, GW Panther, több kisebb) és miket lenne jó megvenni - ehhez jönne még az FV4202, mert ezt is kifejlesztem ez tuti - és ehhez kellene alsó hangon 26 milla ezüst, ami nem tudom, hogyan fog össze jönni. Igazából sehogy sem, még akkor sem, ha karácsony előtt egy kis buffot adok az accomnak - és ugye lehet nyerni egy csomó ezüstöt majd -, de ezzel sem lesz ennyi!
FV4202-t biztos meg veszem majd, mert szeretném az új tankot és a lehetőségét, hogy prémként megszerezhessem az FV-t. Aztán valszeg az E 50M-t szintén megveszem majd, mert elődje nagyon bejött, még akkor is, ha a WR nem ezt mutatja, de a végére megkedveltem. Azt mondták többnyire, hogy az "M" változat még jobb lesz. Illetve még erősen gondolkodom, hogy a T54E1 vagy a WZ-120 legyen majd inkább!?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #75687 üzenetére
Nekem is ilyen betöltésnél a képernyő aztán kezdéskor magától visszamegy kicsibe
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Simi37
őstag
Csak betöltéskor ilyen amikor kezdődik a csata akkor csak a tankneveket mutatja.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Jolet
őstag
nekem 1360 az átlag 56% mellett, igaz 1109 csatával, számomra sok olyan pályát dob, amit nem szeretek vele és vagy nem alkalmas rá
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
bigobert
tag
válasz jozefgucci1 #75698 üzenetére
40t kontra BatChat
Ezt érdekes volt olvasni. Egyrészt, mert nem arról szólt, hogy "szarul megy nekem a tankkal, mert csak 3k az átlagom vele", másrészt, mert én pont a Lóritól tartok. Egész pontosan az 50100 ágyújától, mert nekem eléggé félrehordott.
Megosztanád a Lóris tapasztalataidat?Hasonló jellegű észrevétel:
Lehet, hogy rosszul maradt meg bennem, de mintha az 50100-at jobban kedvelnék az 50120-tól. Gondolom a gundep/ elevation miatt. Furcsa, de nálam fordítva van. A 120 gun elevation-jét hamar megszoktam. Az 50100 6-os tárából általában 1 mellé ment, 1-2 pattant, ahogy az lenni szokott
Viszont a 120 top ágyúja... az első X-es ágyúm a játékban, csak imádni tudom Ráadásul a 4-es tár is jobban fekszik nekem. Az is érdekes, hogy mivel a X-es csatákat alulról szagolom, t8-ról (50100) t9-re (50120) nőtt az átlag dmg-m kb 2-300-zal. Tudom, egy opé tárastól többet várnak, de magamhoz képest jelentős, hogy nem stagnál az átlagsebzésem.Erre például ott a t-34-1 és -2. Alig nőtt t7-ről t8-ra az átl dmg-m. persze, tierjében a -1 jobb, míg a -2 gyengébb, és a mezőny is erősödik, de egy 1 szinttel magasabb tanktól elvárható, hogy nagyobb legyen az átlagsebzése.
Se füle se farka, se ki, se be, se nyő, de ez a jelenség foglalkoztat már egy ideje. Itt jöttem rá, hogy t7-től csökken a görbém.
(#75702) Szasinka
Az aljával egyet tudok érteni. Van persze konvertálható rész, mint pl türelem, térképről helyzetfelismerés stb., viszont a gyenge pontokat az adott tierben lehet megtanulni, begyakorolni. Ha valaki t10-ben él, és lemegy pedózni, lehet, hogy alábecsüli a rusholó AMX 40-et Persze ez poén, de magamon tapasztaltam, amit írsz. Tudom, hogy a T18 opé (volt), de mikor a Te-Ke-mmel szembekerültem vele, nem tudtam, hol lőjem.
Csak az a kérdés, hogy minek vagy nagyobb súlya?[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #75715 üzenetére
Jó, semmi gond, mit több, derék dolog egy ilyesmit bevallani!
Nem szólhatok egy szót sem, mert nekem még nincs is T10-es tankom, de dolgozom a projecten![ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #75742 üzenetére
Az ESL és a klánosdi külön dolog. Majdnem minden top magyar ESL klánnak van ZWACK-os tagja.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #75815 üzenetére
Uhhh az komoly... Mi még itt nem tartunk
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #75815 üzenetére
15-20 év múlva nem lesz már olyan nagy probléma ez....
-
szbalogh
addikt
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #76468 üzenetére
Hát nagy peched, hogy nem lehet cserélni, mert én boldogan adnám oda a SP-t a typeodért.
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #76468 üzenetére
31 prémtankom van, szerinted miért akarok egy Type-ot?
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #76653 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Azt nézem, hogy a 268-ra 80k-val több xp kell. Mennyivel mozgékonyabbak a 263 ágon? Nekem a 263 nagyon szimpatikus.
Nick: HE_Storm
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #76653 üzenetére
+1
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
[HUN]Dani
őstag
válasz jozefgucci1 #76656 üzenetére
A 263 ha az alja el van rejtve akkor nem lehet belőni . Bullshit.. Éppen, hogy belőhető simán.
magyarsrac
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz jozefgucci1 #76676 üzenetére
Ha egy 263 megpróbálja ezt a távol maradok technikát, akkor belecsúzlizok egy HE-t aztán mehet a fogyócikk boltba utánpótlásért, és hívhatja a mentőhelikoptert a legénységhez. A következőnél meg pisloghat.
Ha közel jön, akkor meg durr a közepébe. Bár én előszeretettel használom ezt a technikát, bármelyik tanktípus ellen. Ha majd megyek vele vagy 2-300 csatát, akkor talán lesz róla jobb véleményem. Addig számomra egy gyengébb akadály. A 7-8 elődei amikkel meg most szenvedek, egy érfelvágással egyenértékűek.
Igaz én TD-kkel játszok, azt nem tudom, hogy a futkározó tankoknál alkalmazható-e ez az egyszerű ellenszer ellene.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #76806 üzenetére
Letöltöd a mod-ot, aztán egy replay-t és megnézed.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #76806 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #76840 üzenetére
Ez a mod még jobban tönkre teszi a játékot majd a **** artyk miatt....
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #76988 üzenetére
Vettem ebayen másikat, de mire ideért az akció lejárt.
Így aztán goldot vettem a t10 húzó accra... Drága lesz az a T95E2... de nem a spórolás miatt csinálom. Kellett egy cél. A tank paramétereit nem tartom túl jónak, a német t8-as TD-k bizonyosan jobbak.
Egyébként tök nyugis 0-ról elindulni, nem izgat a rossz stat és egyáltalán nem érzem az RNG eltérítést.
.
(#76990) Kean_Sorbo: nekem segít az XVM. Másként játszom, ha a sarkon 3 piroska vár, mintha egy lila. A minimappon is segít. És a minimalista tank kijelzést is megszoktam már a tankok felett.
A győzelmi arány jóslás nem nagyon izgat, talán kirívóan alacsony értéknél hátramaradok, hogy legyen 1-2 killem, ezzel aztán önbeteljesítő is lesz a jóslás.
Az is picit hasznos, hogy megmutatja az éló+spottolt ellenfeleknek mennyi HP-ja maradt
Mit tud még az XVM?
Szerintem nagyon jó a sebzés kijelzés... szeretem ahogy gyűlik.
.
Összességében az XVM a legjobb mod amit használok, nélküle kevesebb lenne a játékélményem.[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
válasz jozefgucci1 #77019 üzenetére
A gondom ezzel csak az, hogy azt egy kezemen meg tudom számolni egy hónapban hányszor van, ezeket meg napi rendszerességgel látom lezajlani.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #77236 üzenetére
Rossz látni, hogy több XVM szerint 1600-tól kék az ember - én nem akarom, hogy annak lássanak! Szerintem 2000-tól "megérdemelten" kék valaki!
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #77356 üzenetére
Itt nem szabad megállni, mert holnap jön a bosszú
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #77792 üzenetére
Ha 3 skilles összeszokott szakasztárs megy együtt, sokat számít, de 12 "tomato"-t nem tudnak Ők se helyettesíteni
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #77956 üzenetére
köszi!
kérlek, jelezd ezt a wot fórumán is, ott ér valamit.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #78006 üzenetére
Én azért mentem fel este, hogy a Leo PTA-t és Centi 7/1-t leduplázzam, illetve a Leo PTA-hoz minél több XP-t szerezzek, mert el akartam adni még tegnap. El is adtam, igaz némi free XP-t is kellett felhasználni hozzá.
Viszont a tegnapi nap nagy copo volt a WR illetően, mert 25 csatából csupán 9 tudtam nyertesen abszolválni.Erősen gondolkodom még azon, hogy a Hellcat-t is eladom, most hogy ennyire elbarmolták. Vmennyi zsét érte is kapok. Tier6-nak pedig megtartom a Cromwell-t és KV-85. Utóbbi 1-2 napban elő vettem pár körre, nem is olyan rossz, egész kellemes jószág. Én 100 mm-s ágyúval használom. Használja még vki, illetve melyik ágyúval? (olyantól kérdezem, akinek meg volt korábban a régi KV-1S)
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
skopy
tag
-
04ahgy
nagyúr
válasz jozefgucci1 #78628 üzenetére
Én intraperitoneálisan jobban szeretem.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz jozefgucci1 #78630 üzenetére
Ellenfélnek német tankok esetén meg különösen. Régen, mikor még e módon lebenyes gyulladással is járt a folyamat, még jobb volt.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #80938 üzenetére
Én csak azért hagytam benn, hogy lássam hogy mire számít a többi játékos.
Utána persze jót röhögök a 80% körüli eséllyel induló bukó csatákon. -
echterion
nagyúr
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #81521 üzenetére
Igen, mert nem akarom, hogy megszűnés után ezen agyaljak. Többé nem adok el vásárolt prémet csak, amit ajándékba kapok ilyen kis tieres vackokat
Mehetek trollba[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #81565 üzenetére
nekem csak a brit lett meg. japó meg kinai tankom nincs is, najó a type59, de azzal elég kellemetlen lenne. bár ezt a 2 ágat meg megvenném a shopból, de a többire sincs időm, bnő nélkül sima lenne, de így.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #82045 üzenetére
Igen ez tényleg így van, illetve nekem is mentette meg arty a hátsómat, vagy egy "beásott" kiszedhetetlen jagdtiger esetén is hasznos, de amikor T8 csatában figyelek a hátbaosonós lightra, a szemből támadó heavyre, és a CROMWELLEM (Tier 8 csata) telibeküldi az arty, akkor nem szeretem őket.
-
Scheff
tag
válasz jozefgucci1 #82171 üzenetére
Pedig ha valaki kicsit elgondolkozik, hogy egy tankban egész pontosan kik szoktak ülni, s mi történük velük, amikor a tank felrobban, felgyullad vagy csak simán megsemmisül, akkor rájöhet arra, hogy bent égni a tankban egy fokkal kegyetlenebb halál lehet annál, mint amikor egy gránát cafatokra robbantra a testedet. A WoT játékosok ilyen szempontból sokkal több virtuális emberéletért felelősek, mint az FPS játékok kegyetlen és vérszomjas játékosai. 1 tank 2-6 emberélet, számoljatok.
[ Szerkesztve ]
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
ako001
aktív tag
válasz jozefgucci1 #82171 üzenetére
Csak nehogy ere járjon 1 hupililaüberpro ,mert le leszünk teremtve,hogy a gyerekeink b..ák el az ö játékát
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz jozefgucci1 #82185 üzenetére
Hogy a gyerek mivel játszik. Amivel akar Én is azzal játszottam. Bajom nem lett.
Ha az ölések számából indulunk ki, akkor téves az állítás. Hány tankot is lő ki Hümérke átlagosan egy kör alatt? Talán ha 1 megvan neki? Na most az cirka 5 ember. Egy fps-ben azért ennél jóval többet mészárolhat le az ember. Sőt egy total war-ban csak úgy hullanak a centúriók...... Mondom én ezt úgy, hogy már C64-en is ment az akció, és a virtuális mészárlás.Mégsem rohanok be egy üzletbe testemre bombákat szerleve, és üvöltöm közben az Admiral Ackbart.... Sőt nekem még a szüleim se nagyon magyarázták el a dolgokat. Azt se tudták, hogy mi fán terem a szórakozásnak ezen formája. Csak megnyugodtak, hogy a gyerek jól elvan. A tanulmányi eredményei is rendben vannak. Aki emiatt aggódik, az meglehetősen paranoid szerintem. 12 évesen már fejből tudtam az összes Mortal Kombat kivégzést. Mégse akartam a szomszéd srác szívét kitépni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest