Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jano_77
üzenetére
amúgy sok arc a te általad írt helyzetben így gondolkozik (tudom mert amikor még klánoztam ez volt az általános nézet): "Mivel pénz és xp a sebzés után jár a legjobban, így egy 2 hp-s tankra nem fogok elpocsékolni egy x (mondjuk 1000 kredites lőszert), mivel úgy is csak 2 sebzést tudok bevinni vele, ami nem hozza be az árát."
Ez mondjuk szerintem hülyeség, és ki kell lőni a sebzett vadat is, mivel ugyanakkorát rúg mint a full hp-s

De lehet veled nem ez volt a helyzet, csak egyszerűen nem téged lőttek.
-
atis123
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Aham, de még ott is volt esély megnyerni a csatát... Én 5 az egyekről beszélek magasabb Tierű tankok ellen. vagy 3 v 1-ekről. Van replayem, olyanról amikor 3-tankkal szemben maradtam, mert nem jött segíteni senki. De akkor is megtettem, amit tudtam. Próbáltam kilőni a low hp-st, hogy kevesebben lövöldözzenek. Én is utálom, amikor nem segít a másiknak mert elpucol, de amikor kilőttem a magam oldalán a tankot,van 300 hp-m és 3-an foglalják a bázist, egy lövésért nem megyek oda kilövetni magam....
-
atis123
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Hát ne hidd! csak Azt mondtam, hogy 5 Tier 8 -as közé nem megyek be egy magam a papírpáncélossal (Tigris). pl. Elmondanám, hogy tegnap mountin passnál jobb oldalt 4 tankot tartottam fel és haltam el. És úgy nyertük meg a csatát. Azt mondtam, hogy értelmetlen hero halálra nem vagyok hajlandó, nem javítok, ammoracket, ha jó esetben is egy lövésem lenne egy megnyert csatában 12-3-nál meg ilyesmi. Ez nem ugyanaz, mint a focipályán küzdök az utolsó sípszóig, mert az becsület kérdése. Ez nem. Nem a hazáért halok. Ja és csak tudd, lettem már rosszul az öltözőben, mert a belem is kihajtottam, úgyhogy jobb, ha nem átlagolsz...
-
Remus389
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
na igen, de ha nincs aranyad akkor se ér semmit, hisz akkor működik ha 100%-on van mind 100% bia -val
ha atrakod, át kell képezni
egyszerűbb venni egy szellozest, oké tudom
meg remek képességek vannak amik önmagukban is jók, ebben a formában csakis prémium tankba tenném, hisz ott ha elérik a 100%-ot 100% bia-val akkor az meg is marad, kérdés hogy ezért halálos szem és hasonlokrol lemondani mennyire érdemes
-
bullseye
addikt
-
L4mie
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
lazák

Vajon lesz akció a T-44-re? Xp már megvan, csak seton nincs, inkább a SU-152-t vettem helyette

bár az a hiányzó 1 misi pár nap alatt megvan, csak mindig úgy járok, hogy veszek valamit 1 hét múlva meg akciós
Pedig az nagyon op lenne, ha az ELC AMX forgathatná a tornyát....kis palacsintasütő. -
szbalogh
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Na sikerült megtalálni. Az egyértelműen látszik, hogy egld-vel vagy anélkül alig van különbség. V.stab-ot meg amire csak lehet tenni kell.
Persze az arty más. Oda talán megéri. -
Dryman
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
GW Panther vs S-51 kérdésre azért nem tudok érdembéli választ adni, mert a GW Panthert agyonra nerfelték a 8,6-al.....kedvenc arty-m volt, gyors, mozgékony pontos és még oda is lehetett érni vele ahová akartam....nerf után meg pontatlan és lassú lett, ráadásul olyan gyengén muzsikál benne a top motor, hogy az adott emelkedő feléig sem jutottam fel vele, a nerf előtt meg fel a dombra a kedvenc pozicióba....

Ezek után az S-51 eddigi negatívumai, már lehet nem is annyira vészesek.....
én még mindig a GW-P-t javaslom, bár megfontolandó, mert lehet az S-51 pontossága és lövöldözési költsége már jobb mint az agyonnerfelt GW-P-jé! -
L4mie
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
hát ha jól rajzolsz akkor hajrá

aztán majd j!nx bekaszálja a pólóval a nagy lóvét
amúgy jól csinálta, anno amikor elkezdte a geek témájú pólóit nyomatni, akkor futott fel amikor a blizzarddal leszerződött valahogy, szvsz most már csak egy brand.most nézem elég béna a WoT os felhozatala, ami poén az a 6. érzékes póló, ami meg nem rossz az a cipzáros pulcsi, csak annyira mégsem tetszik, a kapucni alatt a "kasztjelek" viszont nagyon bejönnek
az betalál.
satyek az szimplán jó. többi negatív. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
A GwPanther-t felejtsd el. Régen még TD-ként is lehetett vele akciózni. Most meg 2 deci házi pálinka kell hozzá. Egyszerűen fogalmazva trollkodni jó, csapatot támogatni nem. Lassú, lassan tölt, lassan céloz, a legkisebb lövegkitérítésre is szétesik a célzókör, s mire megint összeszűkül az ellen már nincs ott.
Ja! És mindenhová lő csak a becélzott tankra nem. -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
a T25/2 tényleg nem valami nagy durranás, nem szeretem én sem.....igazi szenvedős tank (nekem). Bár a statom annyira még sem szar vele, nem is értem igazából.
De nagyon várom, hogy ki tudjam fejleszteni a Proto-t és eladom. Viszont nem fogok tovább menni ez biztos. 
T25/2 az egy nagyranott Slugger.
Nem olyan mozgekony, mint a Hellcat, meg a lovege sem akkora durranas a sajat tierjeben.Ha kilences tank jon szembe, akkor kb. semmit sem er.
Ami a nagy szopas: utana a T28 Prot.
Nagy, lomha, artymagnes.
Scoutok altalaban bohocot csinalnak belole. (Kiveve ha ilyen benak
)Ha csak a T25/2 agat huztad, akkor megszivtad, mivel a 170mm pennel megvert 90mm ele tizes tankok is kerulhetnek, azoknak az oldalat is alig birja karcolni.
Ha T25AT-n kifejlesztetted a 105mm-et, ugy egy fokkal jobb.
Ket nagyobb csuzli eleg pontatlan a korabbi amcsi TDkhez kepest, nem erdemes veluk 350-400 meterre lovoldozni.Ugyan a pancelzata eleg eros, de kilences tankok mar jo esellyel atlovik szembol, akar a tornyat is.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem érdemes a 10,5-t rátenni. Nagyon pattog néha egy örökkévalóság az újratöltés. Én prémiummal is a 88-ast használom. Pontos, nagyon ritkán pattan. Vonzó a 10,5 sebzése, de kegyetlenül rossz löveg (szerintem), csak szenved vele az ember, nyereségesre kihozni a meccset meg szinte lehetetlen.
A másik, hogy szemtelenül kell játszani vele, olyan papírka szegény. Viszont 400, de akár 500 méterről is lehet támogatni vele. A teljesen kifejlesztett JP, (100%-os legénység, kuplungégetővel, töltésgyorsítóval) tud meglepetéseket okozni. Meglősz valakit 1-2-szer (-400HP), aztán elpucolsz. Azt sem tudja mi újság, azután megint lehet neki adni.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Vannak érdekes csapatelosztások, az egyszer biztos. Tegnap nem egyszer fordult elő velem, hogy a csapatunkba berakott 2-3 6-os, de volt úgy hogy 4-es tankot. Én JagdTiger-rel , vagy Ferdinand-dal a középmezőnyben. Csak néztem. Fél perc után, mivel ezek ugye szaladgálnak, 2 vagy 3 mínuszban voltunk.
Viszont fordítva is volt. Pont beleszaladtam egy ilyen rohangáló hármasba, az első három lövésem 3 kill.
Rendben hogy scout tank, de ha a szerencsétlen mellé lőnek akkor is elhalálozik. Legalább két találatot ki kellene hogy bírjon, egy felderítő is.
A másik.
JTiger. Városi pálya, állok szemben 7-8-as tankokkal, osztom őket de mindhiába. Úgy nyelték el lövedékeket, mintha csak egy alkatrész lenne, ami hiányzik még belőlük. 10 lövésből 0 sebzés. Persze ledaráltak. Látom mire legyűrtek már a csapatom fele kampec.
Mögöttem állt egy 10-es TD. Átváltottam rá, és nem akartam hinni a szememnek. Ugyanaz a szituáció. Tolta az IS, IS3 meg még valamibe a skúlót, de nem és nem akart sebezni. Azok meg lőhették az eget, akkor is 3-400 sebzéseket raktak oda neki. Na itt már elkezdtem gondolkodni. -
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Köszi...ha a Te camera-s részedet bemásolom az én xvm-xc file-omba a korábban linkelt rész helyére, akkor ugyan ezt kapom majd? már ami a vonalakat illeti persze!?
Elvileg igen, de miert nem probalod ki?
amúgy beírtam az általatok megadott szín kódot és ezt írta a betöltő képernyőn hiba üzinek
Hexaban megadott kodot macskakormok koze kell tenni, ahogy a mintamban is szerepel.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
A color értéket az általatok megadottra hol írjam át?
Amelyiket at akarod szinezni.
Szint megadhatod decimalisan is, ahogy most van a konfigodban, de a "0xRRGGBB" formaban olvashatobb a human operatorok szamara.
Gepnek tokmindegy.Illetve azt, hogy szaggatott vagy pont-vonal legyen, hogy tudom megadni?

Fapadosan, sok vonalat definialsz.
Pl. nalam:
"camera": [ // Camera direction.
{ "enabled": true, "from": 50, "to": 80, "inmeters": true, "thickness": 1.3, "alpha": 55, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 120, "to": 180, "inmeters": true, "thickness": 1.2, "alpha": 50, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 220, "to": 280, "inmeters": true, "thickness": 1.1, "alpha": 45, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 320, "to": 380, "inmeters": true, "thickness": 1, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 420, "to": 480, "inmeters": true, "thickness": 0.9, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 520, "to": 580, "inmeters": true, "thickness": 0.8, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 620, "to": 680, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 720, "to": 780, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 820, "to": 880, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 920, "to": 980, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1020,"to": 1080, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1120,"to": 1180, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1220,"to": 1280, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1320,"to": 1380, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1420,"to": 1480, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1520,"to": 1580, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1620,"to": 1680, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1720,"to": 1780, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1820,"to": 1880, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1920,"to": 2000, "inmeters": true, "thickness": 0.75, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 99, "to": 100, "inmeters": true, "thickness": 2.2, "alpha": 55, "color": "0xFFCC66"},
// Dots
{ "enabled": true, "from": 199, "to": 200, "inmeters": true, "thickness": 2.1, "alpha": 50, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 299, "to": 300, "inmeters": true, "thickness": 2, "alpha": 45, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 399, "to": 400, "inmeters": true, "thickness": 1.9, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 499, "to": 500, "inmeters": true, "thickness": 1.8, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 599, "to": 600, "inmeters": true, "thickness": 1.7, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 699, "to": 700, "inmeters": true, "thickness": 1.6, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 799, "to": 800, "inmeters": true, "thickness": 1.6, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 899, "to": 900, "inmeters": true, "thickness": 1.6, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 999, "to": 1000, "inmeters": true, "thickness": 1.6, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1099,"to": 1100, "inmeters": true, "thickness": 1.6, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1199,"to": 1200, "inmeters": true, "thickness": 1.6, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1299,"to": 1300, "inmeters": true, "thickness": 1.6, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1399,"to": 1400, "inmeters": true, "thickness": 1.6, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"},
{ "enabled": true, "from": 1499,"to": 1500, "inmeters": true, "thickness": 1.6, "alpha": 40, "color": "0xFFCC66"}
],az "enabled": false nem azt jelenti, hogy ki van kapcsolva?!?
De, a harmadik vonalad ki van kapcsolva.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Itt harom camera vonal van, mindegyik enabled.
Elso, vastag vonal 50-tol 100 meterig
Masodik, vekonyabb vonal 200-300.
Harmadik legvekonyabb: 350-445Alpha (0: teljesen atlatszo, 100: mindent takar) es a color ertekekkel kene jatszani, hogy minden terkepen lathato legyen.
Havas palyakon pl. nem latszik a feher vonal
Nalam "color": "0xFFCC66"
Tied elvileg "0xEE0044". -
J.J. András
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
ezt is megtaláltam, KÖSZI

Te is pont ilyet akartál szerkeszteni, nem :??

-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Valamint azt meg tudja mondani vki, hogy az online editorban hogyan tudok egyenest varázsolni a minimapon a lövegnek, hogy lássam, hová is mutat, merre áll pontosan és ne csak a vízszintes kimozgási tartományt mutassa?!?
Minimap/lines:
vehicle: merre nez a tank orra (erre mesz elore)
camera: merre nez a kamera
traverseAngle: loveg mozgastartomanya balra+jobbraKulon a loveg iranyat nem lehet rajzolni.
Forgo tornyu jarmuveknel a kamera iranyaba fordul automatikusan a torony, de ennek van valamennyi kesese, mert a nezetet tetszolegesen tudod forgatni, viszont a torony sebessege fix. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Valamint azt meg tudja mondani vki, hogy az online editorban hogyan tudok egyenest varázsolni a minimapon a lövegnek, hogy lássam, hová is mutat, merre áll pontosan és ne csak a vízszintes kimozgási tartományt mutassa?!? Remélem jól írtam le, érthetően?

Úgy néz ki, hogy ha lassan is körülményesen, de azért csak kialakul a dolog köszönhetően Vitirisnek!
-
Bingisz
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Az Emre által linkelt motorhangokat, és a historical gun sounds modot. Annyi hogy az legelső csatába való betöltés egy kicsit lassabb, de amúgy semmi szaggatás.
Quan-Chi: Azért ez a mit látsz dolog nem teljesen így van. Tömören:
Van egy spot távolságod, ami minden tanknak (azon belül a toronynak, ha van a tankon). Ezen a távolságon belül látsz meg ellenfeleket, de ez az érték, még felszerelésekkel se megy fel 500 méter fölé.
Az hogy mit tudsz lőni?
A Játék motorja 500*500 méteres négyzeten jeleníti meg a terepet, és a tankokat (a terepet most már 600 méteren, de a tankokat még mindig csak 500 -on). Mivel ez egy Négyzet ezért az átlója több mint 500 méter ezért az átló vonalában ellátsz 707 méterig. Plusz adalék, hogy a négyzet oldalai a map oldalaival párhuzamosak. -
emre
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_9819-9819.html
(#10357) Vitiris
Az az, BE van itt is, csak most a meleg miatt alapon megy.
Memóriából meg ilyen 2Gb-os volt olcsó pénzért mikor vettem, úgy gondoltam belátható ideig elég ennyi.
CPU Kontrollal nem próbálkoztál? -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
ERRORt akkor ir, ha valamit elirtal a konfigban.
Ha tenyleg a 0.8.5-bol mentett, _modositatlan_ konfigot tetted be, annak mukodnie kene, mert a szintaxis nem valtozott.
(sot, ha nincs \xvm\xvm.xc, akkor a regebben szokasos helyerol+elnevezve probalja meg betolteni a konfigot.) -
-
virkir
veterán
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
amúgy azt olvastam, hogy a 8.6-os hangok sincsenek még rendesen normalizálva, ezért nem javasolják egyenlőre a használatukat
Tegnap feltettem az eddigi Gnomefather's Historical Realism Gun Sounds 1.6 helyett az uj 1.72-ot.
Azota minden bajom van, mert az eddig sztereo helyett az osszes hangszorobol jon az aldas, ha loni mereszelek, szomszedok nagy oromere.

Francnak kellett multichannelre babralnia az 1.7x verziokat

Arra meg nem jottem ra, hogyan lehet a jatekban csak a loveseket lehalkitani.
Settings/volume/effects csuszka hat ra, de az a motor hangot is halkitja. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Viccet félretéve ez pontosan így van. Manapság már egy csapatban akad 2-3 játékos aki képes valamit művelni, maradék 3-4 értelmesebbje szépen igazodik hozzájuk a többi meg csak szobapáfrány. Nem nehéz, hogy a matchmaker ezt a 2-3 embert berakja az egyik oldalra míg a másik oldalnak nem jut értékelhető játékos.
Szerintem valahogy így épül fel a játékos összetétel:
1% - Igazi HC játékos, ő az aki bármilyen játékba is kezd bele, jobban megismeri mint a tenyerét, csukott szemmel is szétver egy egész ellenséges csapatot. Randomra már csak farmolni jár (vagy már azt sem nagyon), mert minden lényeges tank megvan, már csak a CW kihívás neki, vagy már ez sem, ezért kupákra nevez és nagyon komoly "sportnak" tekinti az egészet. Néhány példányuk (na jó, sok közülük) már átesik a no-life kategóriába aki idegen nemiszervet akkor lát leginkább, mikor a WoT kliensből Alt+ Tabbal átvált a webböngészőre és egész nyarakat képes barnulás nélkül átvészelni.
5% - Jó játékos, aki hatalmas pusztításra képes, egy klánban igazi húzóerő. Érti a játék csínját-bínját, randomban ő az aki a szakasz társával kettesben szétver egy egész ellenséges csapatot, néha akár egyedül is. De az ő számítógépe azért már ismeri a kikapcsolt állapotot és körükben sokan vannak akik hús-vér emberrel is folytatnak szexuális kapcsolatot és ha a haverok hívják sörözni, akkor sosem mondja, hogy "Bocsi, ma CW van".
5% - Átlagon felüli játékos, aki már nem biztos, hogy csatlakozik klánhoz, mert jól érzi magát randomban. Jól jár vele bármilyen csapat, mert érti a játékot, képes csapatban dolgozni és jó harci értékkel bír. De az már túl sok lenne neki, hogy állandóan csak ezzel játsszon, nem akar ő Michael Wittmann nyomdokaiba lépni, csak jót szórakozni, amibe persze az is beletartozik, hogy gondolkozik, taktikázik és tanul.
88% - Istenverte értelmi gyengeségben szenvedő, a fogyasztói társadalom által "ne gondolkozz csak fogyassz" elve mentén nevelkedett hülye. A tankokról van egy olyan ködös fogalma, hogy a filmekben azok nagyokat durrantanak és nagyon menő verdák. Látott a TV-ben vagy az interneten egy WoT reklámot, amiben azzal a kamu dumával verték át, hogy ez egy maguk fajta értelmi csökevénynek való agyatlan lövöldözés. Letölti, majd a kedvenc szórakozásává válik egy bokorban ülni (szigorúan helytelenül, kilógatva a tank orrát, esetleg seggel az ellenség felé áll be). Tanulni nem hajlandó, mert "gondolkozzon helyettem a Google" kifogással mereven elutasít mindent ami az ismeretek megszerzésére irányul (és mellesleg a Google-t is túl hülye használni, ezért az ismerőseit és a fórumozókat basztatja állandóan idióta kérdésekkel). Reménytelen eset, pár évtizeden belül miatta pusztul ki az egész emberiség.
1% - Fórumozó játékos, aki pofázás mellett sosem játszik, ha mégis, akkor is csak bénázik, ezért fórumokra megy keménykedni. Csak Photoshoppal hamisított screenshotokkal próbálja bizonygatni, hogy mekkora legény a gáton, néhányan a színfalak mögött összesúgnak és eljátsszák, hogy haverok. Ha ezt most olvasod, akkor te is ilyen vagy, nem kell tagadni!

-
Vitiris
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Igen a görgető nyilak is! plussz tier szintű szürést is be tudsz állitani.
A "mancsos" dolog!

Nem nem az nem az XVM része!
Az a szines interface része! Ezen kell dolgoznom. Már látom hol akad ki egy kicsit a python tudásom fel kell eleveniteni és megcsinálom. Addig ha zavar akkor töröld le a ComponentsLib.swf -t! Igy visszaáll az eredetire az interface! Nem lessz olyan szines stb. de az óra a stat stb az marad. -
Vitiris
aktív tag
-
virkir
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Meg úgy általában.
Aki copik az új xvm struktúrával használhatja a megszokottat.
azaz...
res_mods\0.8.6\gui\flash\-> bemásol a megszokott xvm.xvmconf (mert ugye ezt mindenk jól elmentette magának)
res_mods\0.8.6\gui\flash\-> bemásol az xvm-hez szükséges .swf fájlokat (xvm.swf feltétlenül kell)
res_mods\xvm\-> mindent töröl
XVM Stat 1.5.0-> telepít
xvm-stat.exe-> indít játék
örülFel
Én már megszoktam a med/heavy vonalon a tárazást de mint TD nagyon tetszik.
Pörög forog, gyors és még páncélja is van szemből az egytárból finis meg megfizethetetlen.
Ha nagyon unom majd magam és nem nerfelik ki fogom szenvedni. -
virkir
veterán
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
xvm-stat ablakjaban mindig kiirja, hogy honnan toltotte be a konfigot, vagy ha nem sikerult, akkor melyik sor nem tetszett neki.
Ugyanezt a hibauzenetet lattad a csata elotti kepernyon is.Ha valami el van irva a konfigban, akkor automatikusan az alapertelmezesett dolgokat allitja be, emiatt vannak forditva a jobb oldali ikonok.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Lenne még egy-két dolog:
most mentem egy csatát is és közben is megnéztem, hogy mit látok, mit kapok és volna pár dolog, amiben segítséged, esetleg más segítségét kérném (nyunyu, virkir, Fel)
Itt egy mentés
1.
Az lenne a kérdésem, hogy Bingisz korábban közölt problémájába futottam, vagyis mikor elindul a csata, akkor a kis ablakban error üzenetet ír az XVM.xc file miatt, pedig megcsináltam mindent ugyan úgy, ahogy írtátok: XVM mappán belül az xvm.xc.sample-t átneveztem xvm.xc-re, majd a korábbi XVM.conf fileomat bemásoltam az D:\GAMES\World_of_Tanks\res_mods\xvm\configs\@Default mappába, ahonnan a benne lévő @xvm.xc filet töröltem és a bemásolt configomat pedig átneveztem. Ennek ellenére sajnos nem mutatja a korábbi beállításaimet!? Mi lehet a bibi?
2.
Valamint a minimapon hogy lehet varázsolni egy egyenes vonalat - akár szaggatottal, akár pont vonallal - a lövegnek, hogy azt is mutassa?
3.
a tank ikonok a player panelen miért vannak tükrözve a jobb oldalon? azért mert az Error üzenet miatt nem az én beállításaimat mutatja, ebből ered ez is?!?Nagyon köszönöm annak aki segít

amúgy így néz ki Vitiris feltöltött mod packja:

Szerintem nagyon pofás lett. Ez utóbbi statisztika nézeten még van felül egy külön szűrő is, ami nem tudom hogy alapból van-e a 8.6-ban vagy Vitirisnek köszönhető-e, de nagyon jó
-
p06
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Hát nem játszok annyit mostanában, így a teszt szervert sem szedtem le. Email sem írtak, hogy figyelj erre vagy valami, teljesen váratlanul ért. Nem érzem korrektnek a dolgot inkább egyenesen szemétnek, de ez az én véleményem. Ha mondjuk ezt a mennyiségű xp-t el lehetett volna költeni azon az ágon szabadon akkor oké, vagy megkapja a legénység, de így.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Imádom, direkt arra megyek 

De nagyon várom, hogy ki tudjam fejleszteni a Proto-t és eladom. Viszont nem fogok tovább menni ez biztos. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)