Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#9205) Speedlink88 válasza Plasticbomb (#9197) üzenetére


Speedlink88
csendes tag

Hát SP vs Type59 nos ez terepviszonytól is függ, de szerintem Type59 jönne többször ki győztesen, és azt már spot is használhatod, sokkal mobilosabb, az tornya meg gold ammo-val sem ütik át, persze vannak kivétel mikor igen.
SP-bár érdekes hogy a közepes tankoknak a feladatuk hogy oldalba meg hátba szúrják az ellenséget, de ezzel a motorral kész katasztrófa, szóval face to face marad, ami a pen kevés, persze most jön a weakspot de ha megdönti a tankot, akkor már eleve nem sok esélyed van rá. Tier 9 meg elég sokszor dob be, E-75 az istenért nem lövi át az alján, max akkor ha nyílt egyenesben van velem (azaz nem döntött).Az is vicc hogy volt hogy a T34 alját egymás után lepattantam 3x, pedig ha megvan döntve ha nem át kellet volna ütnöm (és nem a láncot találtam el).Szóval vannak napok mikor az SP gun átvált valami bugos szarrá...
Viszont a JGtig8.8 nekem nagyon bejön, ha elrejted az alját legyőzhetetlen T34 nem viszi át (sima lőszerrel), engem lassúsága nem zavar, csak az ha egyedül hagynak mert az a halála (megkerülnek és onnantól már nehéz ráfordítani a löveget).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.