- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
A szopóágról meg annyit csak, hogy 1 hónappal ezelőtt ugyan ennyi volt a win rátám, mint most éppen! A különbség csak annyi, hogy akkor elindult felfelé viszonylag meredeken. 54.31-ről fel is ment 54.52-ig mindezt 05.16 és 05.27 között. Azóta viszont kb ugyan olyan tempóban esik és tegnapra elérte a kiinduló 54.31%-ot.
Menet közben elfelejtettem játszani, tudom.
Jaaaa....és mindezt prém előfizu alatt, tehát azoknak mondanám, akik a prém tagságban látnak bármi kivételezést, NINCS!!!!
Viszont lehet, hogy változtatok egy kicsit az eddigi játékomon, mert eddig több nemzet több ágát is húztam egyszerre, de így nem tudok úgy haladni, mint szeretném és a tankokat sem tudom úgy megismerni. Mostanában többet játszottam IS-3, T32, T-150 és azt kell lássam, hogy elég szépen fejlődik az adott tankokkal az effim. Vagyis rá fogok állni 2-3 tankra és csak azokat fogom nyüstölni. Így remélhetően majd az összesített statom is javulni fog.
(#9197) Plasticbomb: épp tegnap volt egy csatám Redshire-en, még az is lehet, hogy pont az, amiben Steelheartel voltunk bent -, ahol volt egy nagyon jó Type-unk, az ellennél pedig egy Seuper P (kevésbé jó) és az összecsapásukból a Type jött ki nyertesként úgy, hogy közben egy másik Type-ra is azért oda-oda kellett figyelnie. Mondjuk a másikat próbáltam én is lekötni a low HP-mal. Szal szerintem nagyon függ az, hogy ki irányítja az adott tankot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest