Új hozzászólás Aktív témák

• jano_77

nagyúr

A szopóágról meg annyit csak, hogy 1 hónappal ezelőtt ugyan ennyi volt a win rátám, mint most éppen! A különbség csak annyi, hogy akkor elindult felfelé viszonylag meredeken. 54.31-ről fel is ment 54.52-ig mindezt 05.16 és 05.27 között. Azóta viszont kb ugyan olyan tempóban esik és tegnapra elérte a kiinduló 54.31%-ot. :U Menet közben elfelejtettem játszani, tudom. :B Jaaaa....és mindezt prém előfizu alatt, tehát azoknak mondanám, akik a prém tagságban látnak bármi kivételezést, NINCS!!!! :N

Viszont lehet, hogy változtatok egy kicsit az eddigi játékomon, mert eddig több nemzet több ágát is húztam egyszerre, de így nem tudok úgy haladni, mint szeretném és a tankokat sem tudom úgy megismerni. Mostanában többet játszottam IS-3, T32, T-150 és azt kell lássam, hogy elég szépen fejlődik az adott tankokkal az effim. Vagyis rá fogok állni 2-3 tankra és csak azokat fogom nyüstölni. Így remélhetően majd az összesített statom is javulni fog. :B :F

(#9197) Plasticbomb: épp tegnap volt egy csatám Redshire-en, még az is lehet, hogy pont az, amiben Steelheartel voltunk bent -, ahol volt egy nagyon jó Type-unk, az ellennél pedig egy Seuper P (kevésbé jó) és az összecsapásukból a Type jött ki nyertesként úgy, hogy közben egy másik Type-ra is azért oda-oda kellett figyelnie. Mondjuk a másikat próbáltam én is lekötni a low HP-mal. Szal szerintem nagyon függ az, hogy ki irányítja az adott tankot!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés