Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Švejk #37746 üzenetére

    Hát 500 aranynál már megvan a kísértés (legalábbis nálam meglenne) hogy kipótoljam 750-re és abból vegyek egy 5öst (16-áig 50% kedvezmény van rájuk). Ha ez lehetséges, akkor ott én kétféle csoportba tettem őket: amik mennek 7es csatába és amik nem.
    Azok közül, amik mennek, egyértelműen a T25 német közepes harckocsi a legjobb választás: sok hp, nagy sebesség, közepes ágyú, lassú fordulási és toronyforgatási sebességgel. A RAM2 lassabb nála, jobb páncéllal, ami 5ös meccsekben kifizetődhet, egy pötyögő ágyúval (M7 ágyúja, ha azzal, T-34-gyel vagy Crusaderrel mentél, nagyjából képben vagy).
    Chi-Nu Kai-t vettem most, támogató tank, remek ágyúval, cserébe papír és még egy enyhébb széllökéstől is 5-6 kritikus találatot kap, türelmetleneknek nem ajánlott.
    Azoknak, amik nem mennek 7esbe kétféle ágyúja van: vagy kisebb átütésű, de nagyobbat sebző (ilyen a Matilda 4, Excelsior, T14) vagy olyan, aminek nagyobb az átütése, cserébe fityfasz sebzéssel (Churchill 3, Matilda Black Prince). Innen talán az Excelsior a legjobb választás, remek sebesség/páncél aránnyal, szokható ágyúval, amit azért némely esetben érdemes aranylőszerrel etetni, de ez mindre igaz lehet. Churchill tornya papír, T14 ua. mint Excelsior csak rosszabb, Matilda 4 még ráadásul lassú is, Black Prince a feledés homályába vész, utoljára novemberben láttam, annyira nem veszik.
    Ha ez nem opció és tényleg csak a fun a fontos, tehát nem vársz nagy bevételt, sok xp-t a legényeknek, akkor a PZ S35 vicces, azt hallom, jó vele menni, T2 Lightot dicsérik, hogy poén vele menni (gyors és ezt úgy értsd, hogy nagyon, nagyon gyors).
    Valentine (orosz) szintén 500, előnye, hogy max 4es csatát lát, hátránya, hogy gyenge, mint egy újszülött fehér fókakölyök.
    Itt egy blog, jobban kifejtve, de nagyjából összefoglaltam a lehetőségeidet. :)

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés