Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123
    őstag

Sziasztok!

Ritkán, évente 1 időszakra, akkor 1-2 hónapra veszem elő a játékot. Most ismét porondra került, amikor kaptam az emailt a WG-től, hogy 2.0, na mondom kicsit játszom vele.

Egy kérdésem lenne, furdal a kíváncsiság, de nem találtam választ. Miért van már közvetlen a játék kezdetekor, mikor még a visszaszámlálás megy némely játékos neve mellett a kis izzó? Van, hogy egy csomónak, mint ezen a képen, van, hogy csak 1-2 játékosnak. Csak nekik van 6. érzék, vagy mi? Nem hiszem, hogy magas tierben ne lenne kb mindenkinek, mikor legtöbben gondolom 5-6. készséges legénységgel futnak itt.

Nem rémlik, hogy múlt évben, mikor játszottam volna, akkor lett volna ez.

Amúgy néha egészen fenomenális a matchmaking. Általában, ha aktiválok pénz és XP boostereket azonnal úgy csinál a játék, hogy zsinórban 5-6 csata instant bukó. De olyannyira, hogy mindenki megindul egy oldalra, vagy épp bolond a light nálunk, vagy egyszerűen 3 perc alatt átgázolnak rajtunk minden szárnyon.
    Amikor meg nincs XP booster bekapcsolva, akkor egész jó meccseket ad. Mintha direkt csinálná. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés