- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
Meg van de nem játszottam vele. Az biztos, hogy tier5-ben a 14km-es lőtáv jobb mint tier7-ben a 13km-es!!
Szóval ott vagy tier7-ben (jó esetben) 13km-es lőtávval, 9,5km camoval és egy 8,5km-es radarral.
Mindezt egy olyan hajóban amibe a Duke of York HE-vel dupla citadellát lőtt!
A Krasny Krymnek 25k avg dmg-e van, az Atlantának meg 29k. 2 tierrel nagyobb hajó!
Ez....egy....fos. -
Akagi
tag
csökken a CV játékosok száma->azért játszanak kevesen, mert gyenge->buffot neki, szerintem inkább ez irányban gondolkodnának. Másrészt engem jobban zavar a folyamatos HE spam, mint az, jön pár szúnyog amit lelő a légvédelem, nem mondom nem bosszankodok néha, de különösen nem zavar. Ne aggódjatok majd jönnek a Uboatok és már nem is fog annyira fájni a CV
.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
KJ82
senior tag
Beregisztrálsz Twitch-re. Keresel valakit aki lehetőleg Community Contributor, és élőben közvetít. Nézed egy darabig, és elvileg ennyi. A " nézed " kb. annyi hogy meg van nyitva a a twitch, nem kell folyamatosan, megy a háttérben és kész.
Én Flamu-t " nézem " ( 160p, és hang levéve mert nagyon nem bírom az emberkét " ), viszont ő legalább jó hosszan szokott közvetíteni élőben.
-
KJ82
senior tag
Ha arra gondolsz hogy megvenni, akkor én nem. Elég egyszerűnek tűnnek hozzá a küldetések, inkább kiszedem misszióból. Egyenlőre nem költök WG-re.
Mondjuk a múltkor kissé igen részegen megvettem az Irian csomag első részét a karácsonyról maradt dublonokból, de azt legalább nem bántam meg, pedig elég lootboxok voltak azok is.
-
-
-
4580693
senior tag
Kérem alásan, megvettem. Ez a hajó biliacélból készült. Szerintem, egy bevodkázott orosz matróz is simán keresztülpisilné. Na de, az ágyú az valami álom. Igaz, eddig csak scenarióba mertem bevinni, ott sikerült kitapasztalni, hogy ez egy igazi map line harcos, de ha jó kezekben van, rendesen büntet.
-
-
4580693
senior tag
Tegnap esett ki az egyik ládából 50 db zulu. Meg volt még ugyanennyim, így most már van 100 db. Lehet farmolni a pénzt.
Amúgy, nem egy nehéz menet megszerezni ezt a hajót, de abban sem vagyok biztos, hogy annyira szükségem lenne rá. Van Scharny-m, akarok egy Tirpitzet, szóval olyan bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban. Emlékeim szerint, a DOY sem volt nehezebb, mégsem rohangál vele olyan sok ember. Legalább is, elég ritkán látom csatában és én is elég ritkán viszem be.
Más: létezik valahol valami táblázatszerűség, ahol fel van tüntetve a különböző prémium hajók kredithozama?
-
KaLeun
senior tag
Eddig minden ranked sprint megvolt kb. 25 csatából olyan 62-65% wr-val, most öt csatából 3-ban full lemmingbe ment meghalni a csapatom és ráadásul 7/5 BB vagy DD volt felállás, 48% wr volt a csapatom legjobbja... Utolsóban 5 perc alatt 3 BB és az egyetlen DD is elfüstölt.
Teljesen vegyes a hajók felhozatala.
-
távcsőves
senior tag
Csekkold ezt. Fuso nyerőbbnek tűnik.
Köszi a kódot, nekem is elfogadta.
-
-
-
Chabe89
addikt
Most, hogy nézegettem róla videókat igazából semmi.
redzsi: Blyskára nagyon régóta vágyom. Lehet lesz mellé egy Molotov vagy valami perma camo valamire.
Takao mellé feleslegesnek találom az Atagot és Myokom is van 4-5 fajta.Kiddet néztem még, de nekem nagyon nem fekszik ez a Benson/Fletcher osztály, Black-kel is nagyon beszopódtam.
FoxiestFox: Esélytelen.
Én 2 meccset mentem ezen a sprinten, de ez még rosszabb, mint a TX volt. Majd ezt az új formátumot kipróbálom (Arms Race), ha értelmes rewardok lesznek.
-
-
KJ82
senior tag
-
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem most jött el a hétvége randomba. 4ből 4 meccsen nézte végig 3 cruiser a valamelyik sziget mögött, ahogy 2-3 ellenséges DD-vel szlalomozok, de egy lövést nem eresztettek el rájuk, aztán meg én vagyok a gyökér mert elhúzok, és nem spotolom a DD-ket 400hp-val. Mindig meg tudok lepődni ezeken, és egyben fel is b*sz agyilag. Hiába van kedvem játszani, ha az ilyenek totál kiidegelnek. Ma a Jutland maradt szorzózatlan.
-
redzsi
senior tag
Most a daily shipmnents jó vétel, hátránya hogy nem kapod meg azonnal hanem naponta 450-et: 14x450+450. Két hét alatt így lesz 6750 dubid ha minden nap elindítod a játékot, viszont 28 napig érvényes csak az első belépéstől számítva.
(#34819) FoxiestFox: mire elromlanak, jön a kövi hajó amire addigra úgyis összegyűlik free xp/coal.
-
Nordic
Közösségépítő
Japán/Usa/Frace/UK BB-k, Usa/UK/Japán cruiser ág(bár ezekkel nem játszom sokat), UK DD. A német BB ágat feladtam a Bismarck-al, egyszerűen azt a hajót bünteti ha magasabb Tier-be dob a MM(én legalábbis így látom). Amúgy elég sok mindennel leragadtam, mert nincs credit, így csak próbálok értelmes meccseket menni, hogy legyen valami bevétel. Rá kellene állnom egy ágra tudom, de ki akartam próbálni mindent.
Szeretnék pl cruiser-el is haladni, de ott KB T6-7 környékén beálltam. Olyan szinten nem érzek rá a cruiser gameplayre, hogy kb esélyem sincs.
KB 1-2 hajó van amivel szeretek játszani, de azokkal meg uncsi egy idő után, ezért is próbálgatok ennyi ágat.
-
BB main vagyok, csatahajók toronyforgásához szoktam, így hót nem érdekelt, hogy a cirkák között lassúnak számít. A HE szakít, az AP tép, a lőtáv nagyon jó a tierben, ez elég volt, hogy a legtöbb T8 meccset is caryzzem.
Ebből a 13 csatából talán 4-5 volt, amiben nem voltam topxp, és azt hiszem, egy sem volt, mikor ne lettem volna top 3. -
törölt tag
Ez bizony már régi téma WG háza táján. Szemrebbenés nélkül lebutítanak BÁRMIT, miután eladták belőle a kívánt mennyiséget. Ezek a minszki fiúk/lányok már csak ilyenek, simán lehúznak.
A profit, mindenek előtt...
Tudod, hogy hányszor ríttak már e végett a tankos játékban is? A repcsist nem tudom, azzal nem játszottam soha...
-
-
-
törölt tag
Szia!
Ehhez nem kell belépni, a honlapon is megtekinthető: [eu.wargaming.net/shop/wows/main/]
Igen, több prém hajó is akciós, lásd a fenti linket.
Másik link: eu.wargaming.net/shop/wows/vehicles/
-
sith7
félisten
De el engedem a Bb vonalat és cirkázók.
ok, de szólok előre, a CA - k viszont sok cit -et kapnak a BB - ktől ...és hiába lesz BB a csapatodban, ha neki egy CA tűnik jobb célpontnak, nem fogja lőni azt a BB - t, amelyik éppen téged lő ...
ezerszer leírtuk már ...ez nem csapatjáték ... 2 * 15 ember játszik egymás ellen, nem 2 csapat
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest