- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
project640
csendes tag
válasz
razmatazz #44522 üzenetére
A T8 CV azért írtam le, mert az még szinte megközelíteni sem tudja ... de egyébként szépen kapokdja a T10 repcsiket is ...
én azért játszok CV-vel, és a top10 target-be nem tartozik bele a Venezia :-)
habár még nincsen T10-es amcsi CA-m, de mind a hindenburg, mind a zao is sokkal gyengébb AA-ban ... az 'Anrííí' -val van szerintem egy súlycsoportban
de ez az 'olasz' smoke hihetetlen biztonságérzetet ad az embernek -
-
-
-
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
razmatazz #41968 üzenetére
Ha kapsz támogatást a csapattársaktól ÉS kegyeibe fogad a script, akkor azért lehet vele alkotni, T5-ök ellenében....
Sajnos, ezen együttállás nagyon ritka lesz: T8-9 és amitmagadnak össze tudsz kaparnimegenged a programkód (akár 3-4 salvo is 0 környéki eredménnyel, ami már behozhatatlan hátrány a későbbiekben...) lesz a jellemzőbb!Mondjuk, még mindig inkább "ő", mint a Bismarck az állandó T10-ével!
-
-
-
KJ82
senior tag
válasz
razmatazz #41934 üzenetére
Halloween event alatt tavaly mentem velük párat. Három féle mód volt, felszíni, periszkóp, meg vízalatti. Az első kettővel tudtál torpedót használni, ágyú csak felszíni módban volt. Víz alatt csak mozogni lehetett, három dimenzióban. Semmivel sem volt nehezebb a torpedót használni mint egy DD-vel, teljesen ugyanúgy működött.
-
-
redzsi
senior tag
válasz
razmatazz #41863 üzenetére
Ha magadra vetted ne tedd. Nem csak erre a topicra értettem, általánosságban is. Ha szóba kerül az orosz technika, nagy százalékban valami negatív áthallással történik. Unalmas.
"A hidegháborúban sok jó fejlesztésük volt" - most is vannak jó fejlesztéseik.
"Ettől függetlenül le kéne már szállni az oroszok seggét nyaló vonatról." Mi ez? Hogy jön ez ide? Pusztán haditechnkiáról volt szó.
-
frame>24
addikt
válasz
razmatazz #41859 üzenetére
Rákerestem, és ez a kavitációs cucc tényleg létezik.
Pár hónapja meg jöttek azzal, hogy megalkották a hypergyors ballisztikus rakétát, amit "le sem lehet lőni."
írás, csak úgy első google után.LK: nekem már úgy tűnik, nem is céljuk a normális MM és balansz elérése:
bedobnak minél több, a játékot teljesen fejtetőre állító új faszságot, és a zűrzavarban már fel sem tűnnek ezek a régi, klasszikus igények... -
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Xbox Series X|S
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest