- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ledgeri #36359 üzenetére
Mindkettő hajó használójaként és a topic csendes olvasgatójaként megszólítva érzem magam a kérdéssel. Cesare nagyon versenkyépes T5-ön, kicsit a páncélzata lehetne jobb, de jól manőverezhető és aránylag gyors BB létére, egészen pontos ágyúi vannak, mellesleg aránylag kis testű hajó. Nem mellesleg gyönyörű a 2*3+2-as toronyelrendezéssel a hajó. Roma szerintem kevésbé kompetitív T8-on, ágyúi számomra nem voltak annyira pontosak, mint a Cesaré-nak. A Roma-hoz van egy festés, mely egyébként nincs leakciózva (mert hát a művészetet meg kell fizetni
) és 100% pluszt ad a csata során szerzett lóvéhoz a szokásos pluszok mellett, de elég csúnya a tetején lévő radart helyettesítő bojlerrel és nem mellesleg baromi drága (7000 dublon). Ezzel T8-on elég jól lehetne keresni a tübbi premium T8-hoz képest (kivéve a Kii-t, melyre van ugyanilyen egyedi festés). Enélkül a szépségén kívül szerintem az lehet érdekes a hajóban, hogy Consealment Expert-tel le lehet szorítani 11km környékére a más felszíni egységek általi detektálhatóságát. A mások által kárhoztatott, túl gyors lövedékekből származó overpenetration-öket nem tudom egyelőre megerősíteni, mert egyrészt még ehhez nem mentem elég csatát vele és ebben a kevés számú csatában sem teljesítettek pontosság szempontjából nagyon meggyőzően az ágyúi. Röviden: a Cesaré-val szerintem kicsi az esély rá, hogy keserű lesz a szád íze, a Roma nem ennyire egyértelmű. Cesare kevésbé kockázatos választás, már csak az áránál fogva is, bár azt hiszem a mindenféle oldalakon található review-k és tapasztalatok az általam írtakat erősítik meg. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim.
Szerk: Bár ki tudja, mikor lesz a Cesare újra kapható.
-
KJ82
senior tag
válasz
ledgeri #36359 üzenetére
Én abban se vagyok biztos hogy a Cesare-t újra árulják valaha is.
Ezt a karácsonyi ládák leírásából másoltam ki :
A random Premium ship, including rare ships such as Missouri, Imperator Nikolai I, Gremyashchy, Mikhail Kutuzov, Belfast, Kamikaze, and Giulio Cesare.
Mind bannolt hajó, amik között fel van tüntetve
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kikristályosodik a Razr 60
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Linux Mint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest