- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
redzsi #43995 üzenetére
És ez mit jelent, hogy CSAK a riszörcs bűróban lesznek elérhetőek? És vajon miért, resetért?
Csak mert akkor k. gyorsan "ki kell grindolni"* őket a base xp alapú jelen rendszreben, mielőtt az agyatlanok átpatchelik.* gondoltam legalább a hópihéket megcsinálom az ünnepek alatt, de úgy látom még ezzel is kéne szarakodni, és az irány, amire újabban lépnek, egyre és egyre rosszabb. Messze elhagyták a Wot és a War Thunder mélyebb időszakait is, ami nem kis teljesítmény, negatív értelemben...
(#43996)ledgeri
Pont, hog nem látok "also" kifejezést az idézetben, ami a lehetőségek kiterjesztésére utalna. -
ledgeri
nagyúr
Ez a "Nem szerettétek a régi rendszer? Kéne több lehetőség, ahol elérheted a cuccokat? Nagy fejlesztések közepette eleget tettünk a két dolognak, és új elérhetőségként a nem szeretett rendszeren keresztül is elérheted a dolgokat! BOLDOG?" - hozzáállás..
-
redzsi
senior tag
"Commanders!
As promised, steps will be taken towards changing Unique Upgrades. Firstly, we'll update the way in which they are obtained. With the release of Update 0.9.2, Unique Upgrades will appear in the Armory's Research Bureau. The combat missions and challenges to get Unique Upgrades will also change.
Combat missions granting Unique Upgrades can be obtained until the release date of Update 0.9.1 (February 12-13, 2020)
Any missions already obtained, will expire on the release date of Update 0.9.2 (March 11-12, 2020)"
Csak nem tudták elfelejteni az NTC-t. -
LK
addikt
válasz
SoulReaver #43985 üzenetére
Hát én azt látom, hogyha a topicban a jobbak jól hasítanak T10 es hajókkal, nekem is meg kell próbálnom jól játszani velük. Meglátjuk meddig jutok velük. Sajna a DD-ket szeretem alacsony tierben, BB-ket T6 felett. Kevés igazán jó hajó van amivel jól is megy. Alaska az egyetlen amivel még jól megy és nem BB. Salem sem rossz,habár nincs jó MM-je. Utolsó a t10 cruiserek között.
-
redzsi
senior tag
Még az Alaskán úgy ahogy elgondolkoztam, de nem játszok én annyit mostanában hogy megérje jelenleg.
SoulReaver: az szép húzás, grat!
-
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #43975 üzenetére
Ááá, akkor csak jó néha ez a kis hang a fejemben
Köszi!
-
válasz
SoulReaver #43974 üzenetére
Nemhogy jó, a legtöbb T8 BB teljesen irreleváns mellette. Brutális.
Számomra emiatt egy kissé uncsi is, T8 kláncsata-szezon óta nem is használtam.
Jó nyitás. -
redzsi
senior tag
válasz
FoxiestFox #43970 üzenetére
Egy reset megvolt még az előző körben megcsinálom majd ebben is, de annyira nem vonz sem az Ohio sem a Colbert, ahogy az Azuma, Frieseland, Alaska trio sem.
Hátha jön majd olyan hajó vagy ág amibe érdemes beletolni az fxp-t, és kedvem is lesz még játszani. Addig meg gyűlik. -
ddt500hu
veterán
Ez most komoly, hogy egy új telepítéshez 78Gb szabad hely kell?
-
-
ledgeri
nagyúr
Ment is az instant chat-block?
Más: Akit érdekel újabb 47 ládanyitásom... a t10-es hajók fölözve -
- = Zk = -
félisten
válasz
olivera88 #43963 üzenetére
LEL. Neked minden hajó pontatlan...
pedig ha tudnád hányszor próbáltam már eladni az accountomat, mondván bennem a hiba.. de sajna "sok" a prémium hajómam van Moskvám, régóta... szeretem
de anynit nem ölök már ebbe a játékba, hogy "gyorsan" kifarmoljam a legendary-t rá -
olivera88
veterán
válasz
- = Zk = - #43957 üzenetére
LEL. Neked minden hajó pontatlan...
Gyorsan frissen kihúzni egy Moskvát, kifarmolni a legendaryt rá gyorsan és csak azzal játszani. -
redzsi
senior tag
válasz
- = Zk = - #43960 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
nah, ez a Hood is megér egy misét.. nemcsoda, hogy fél éve kontiból nyitottam.... hát ez bűn xar hajó... össze-vissza kalimpálnak a lövedékek..
gyújtásra húztam ki, konkrétan egy Scharni-ból kivettem 24ezret és 1! tűz csak.... HE ONLY! teszem hozzá..
az már inkább "iliminati", de magasabb szinten volt a klánja az enyámhez képest, de oléyat a WG nem csinálna, tudjuk jól
Nah, ez az 5 kör elég is volt 1v4 arányban (W/L) megyek, inkább tolom a Witchert...
és Ti, bírjátok még? -
sh4d0w
félisten
Téves, az nem 230 kilós bombától van, hanem a Massachusetts 406 mm-es lövedékétől, az kicsit nehezebb...
Nem mellesleg ez az all-or-nothing páncélzat epic failje. Ez a találat páncélozatlan részt ért és ahelyett, hogy átment volna a hajón, felrobbant. Van egy pont ugyanilyen a taton is, csak arról még nem láttam fotót.
-
redzsi
senior tag
A legutóbbi szerver bibi miatt kompenzáció:
1 nap prémium
1 santa big gift konti
katt -
Valahol olvastam még régebben, hogy a tirpitzet amikor bombázták, a hagyományos bombákkal nem tudtam érdemi sérülést okozni rajta.
A háromréteges dekk egyszerűen túl sok volt a sima 2-300kilós bombáknak.
Aztán a sokadik raid után kitalálták a tallboy-t, de ugye az már más történet a 5.5 tonnájával.Erre belefutok ma ebbe
Sima ami 230 kilós madárszar vs szuperfranciatrollpáncélzat... -
-
olivera88
veterán
válasz
ddt500hu #43941 üzenetére
Foxi mindjárt irni fogja h Kreml erős, annak ellenére h már nerfet is kapott amióta kijött.
Meglátszik rajta tény, de sokat nem gyengített rajta.
Utolsó klán csata szezonba Kreml volt a legnépszerűbb BB. Nem véletlen.
#43931 Ez durva. -
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #43940 üzenetére
Aha. Köszi. Hogy utálom én ezt a Kremlin-t. Még egy ilyen sótlan szar hajót.
-
-
-
tbw
aktív tag
Sajnos a rank1 hez 90% szerencse kell és 10% skill.
Majdnem mindig az idióta csapatot kapom.
5x tudtam csillagot menteni aztán csak elbuktam egyet.
Volt ellenem egy AAO-s gyerek, ő mindig zöldeket és lilákat kapott a csapatába.
Én mindig a faszokat.
Egyszerűen nem tudom de sosem lesz meg a rank 1 az is biztos. Mondjuk soha nem is sikerült még.
Egyszerűen ehhez annyira szerencsésnek kell lenni hogy ihajj. -
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #43908 üzenetére
Érezhetően pontosabb lett.
-
olivera88
veterán
válasz
Dehogynem. Egyértelműen látszik a változás szerintem. Ha te nem érzed az a te bajod.
Mit vársz amúgy? Stalingrad szintű pontosságot? -
LK
addikt
válasz
Novver #43918 üzenetére
Ez nem fog működni,mert a wg a gyorsabb csatákat preferálja. E célt gyönyörűen szolgálja, hogy saját maga kiegyensúlyozatlan MM-el éri ezt el. Gyorsabb csata=több csata=több üzlet egységnyi idő alatt.
Előbb játszottam Kremlin-Moskva-Smolensk hármas ellen, úgy hogy nálunk nem volt megfelelőjük. A wg gyökér volt, és az is marad.Novver2: akkor csak rektal
(gyökerek
)
-
Novver
senior tag
-
KJ82
senior tag
Néhány kód :
CANDYCANE
50KFOLLOWERSONIG
VERYMERRYMIKASA -
-
Novver
senior tag
Az overpen, előfordul
(#43911) ddt500hu mondanám hogy faszé' mész be elsőnek meghalni, de ahhoz túlságosan is hátul vagy...
mi a bánatos pékfasza történt ott? Próbálom dekódolni a lehetőségeket, de..
Gyújtogattak a cirkálók és kinézett közben a CV is?
Esetleg benyelted D4-ről a romboló torpedóit?
Megnézném a replayt, érdekes lehetett. -
válasz
- = Zk = - #43905 üzenetére
olyan nem létezik
olyan sem állítólag, hogy 1km-ről a missourival valami 4k-t sebeztem broadside álló zao-ba -
Novver
senior tag
válasz
Hogyne nyúltak volna. Az ÖSSZES német BB megkapta a buffot. A prémiumok is.
Próbáld ki König Albertet és élvezd a sealclubbingot -
válasz
- = Zk = - #43905 üzenetére
-
redzsi
senior tag
Ha már dokk, engedjetek meg egy kis offot.
Yokoshuka szárazdokk (itt épült, vagy csak kezdték el építeni többek között: Shokaku, Hiei, Amagi, Myoko, Takao, Yamashiro hajókat)A képen a Haruna (Kongo class, Chokai (Takao class), és 3 Kamikaze class látható.
Itt már egy kicsit később, egy kicsit modernebb Kongo osztályú rombolóval a dokkban.
-
válasz
frame>24 #43900 üzenetére
Ezt pont este néztem.
Azt mondja, hogy "célozz az első torony alá a franciakon"
Oké, ez tiszta. Csak hiába célzok oda, ha hatból egyszer sem megy oda egy skuló sem... :) pedig próbáltam már ugyanígy alaskaval, yoshinoval, atagoval, tehát pontos(sabbnak nevezhető hajokkal)
Viccesen kell felfogni ezeket a videókat:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések