- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KiLlHeIm13
csendes tag
Sziasztok,
Szenre milyen IX vagy X tier hajot erdemes kivaltani, amiban van fun factor? Thunderer, Georgia, Bourgogne vagy akar a Smolensk?
-
SoulReaver
veterán
Már nem lehet resetelni ágat? Vagy mi az ami kell hozzá?
-
Lightning torpedója mióta sebez 19ezer felett? (nem deto)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #45896 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #45887 üzenetére
-
válasz
gaboka75 #45894 üzenetére
Új angol szarra még nem nagyon lőttem citát, pedig próbálom...
Se alaska, se kron, se semmi. Néztem az armorját, oda lövök, de minden overpen...
Biztos még új, azért
Ezzel a schroschsdcsch-al csak akkor megyek 100k alatti kört, ha t9-be rak, és az amúgy nekem még mindig atomszar FDG hátulról 18km-ről beleb@sz 2 citát...
Kicsit szégyenlem, hogy ezzel az op szarral kell játszanom.
Mert ehhez képest a Yorck az egy sapka szart sem ér kb. -
gaboka75
tag
Igen azok, T7-ben különösen erősek, a Shchors és a Lazo is. A nagy lőtáv, és pontos ágyúk miatt. Sokkal kevésbé problémás náluk ha t8-9-es meccsbe kerülnek. Lazo-val 100+ meccset mentem, mert credit farm-ra nagyon jó, EU server átlag damage-ben 50-dik vagyok.
Ezekhez képest az új angol cirkák nagyon kérdésesek, az Albemarle folyamatos szívás.... Ha vége a Cunningham farmnak, szerintem többé rá se nézek....
-
-
válasz
frame>24 #45888 üzenetére
Hayate kb pont semmit nem ér.
Gunboat nem lehet belőle, mert annak ott a haru, torpedózni meg a shima jobb, mert gyorsabban tölt, meg 5-el több halat enged el.
2kk fxp-t így nem ér szerintem.Yashima dettó nem fog érni 15k acélnál többet
A smaland viszont szerintem jó lesz.Fun fact
Az elmúlt pár napban eltalálom azt amire célzok, nem mellé esik, meg elé, meg körbe, meg nem minden overpen, meg shatter, meg megy át a hajón sebzés nélkül.
Vicces így játszani, hogy egyszerűen enged játszani -
-
-
ddt500hu
veterán
Na a mai 28 csata eredménye. -2 csillag!
A kurva anyád wg! 2 hajó előnyből úgy kaptunk ki mint a szar!
-
válasz
- = Zk = - #45882 üzenetére
Japp.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #45881 üzenetére
ilynekor mindkét csapatot vesztesnek könyveli? csak a top xp-s hajóktól nem von le?!
-
-
ddt500hu
veterán
Én nem tudom mi van de rank 5-től mintha egy másik világba érkeztem volna és nem jó értelemben. Semmi más csak füst és keringés a semmibe.
20 perces csatában nem hal meg mindenki meg ilyenek. -
- = Zk = -
félisten
a másik nagy kedvencem az elpusztíthatatlan Kremlin, viszont bárhogy szögelsz, -18-25ezer.... vagy a másik, az OP és egyben "észnemkellhozzáhajó", a szmolenszk....
más
nekem a HIV jött be.. igaz, -55-75ezres köröket megyek, nyerünk, élek és feljutottam 5 helyet zsinórban.. hm -
LK
addikt
Nincs az a jó játék hogy nyerj amikor az egyetlen DD a csapatban a csapat háta mögött kószál, és a többi sem akar segíteni semmit sem.
-
ddt500hu
veterán
Na rank 5-től kissé megváltozott a játék képe. Semmi más nincs csak smolenks, venezia, stalingrad, CV. DD megszűnt, BB 1-2 darab.
-
T_Stark
őstag
Jön mostanában olyan free XP-s hajó, amit érdemes lesz kivenni?
Van bő 1,66 millám, azon gondolkodtam, nem-e jobban járok, ha kihúzok 2 tech tree T10 hajót, ami nincs még meg (mondjuk GK és Zao, vagy Venezia...)
Ennyi XP már kb arra is elég. -
ddt500hu
veterán
válasz
SoulReaver #45872 üzenetére
Hol jársz rankeden?
-
-
-
Ez az A150 meg vagy ugyan az lesz mint a Yami, vagy még szarabb.
Még több mindenre overpen, ráadásul csak 6 skuló a 9 helyett, a helyezkedés pedig ez miatt még nehezebb lesz.
Gondolom az eyecandy majd meglesz ettől függetlenül, ez miatt pedig minimum 35ezer acélt fognak kérni érte. -
-
ddt500hu
veterán
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #45860 üzenetére
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #45858 üzenetére
-
-
Tegnap is már gyanús volt, hogy valami nem kerek.
Rájöttem, hogy mi az.
Mai első négy meccs.
Úgy látszik taktikát váltott a programMost tök frankón eltalálok dolgokat, nem esik mellé, mögé, körbe, stb.
Most ezzel szopat...
Amúgy érdekes. Azt is megfigyeltem, hogy a ruszki ladikot ritkán teszi össze cv-vel.
Ellenben a Gaede szinte mindig kap, és nagyrészt 8-ast. -
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #45844 üzenetére
Minek kapcsoljam be? Tab-al elő jön amúgy is... Csak a látóteremet foglalja. Ez akkora probléma?
-
válasz
SoulReaver #45843 üzenetére
Akik nem kapcsolják be az oldalpanelokat, és az alternative battle interface-t?
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #45838 üzenetére
Én randomban is azzal használom.
-
SoulReaver
veterán
Fú most volt egy jó csapat rankedben.
Ezt kivégeztem
Szegény Mino-val nagyon ki van baszva ezzel a nagy citadellel.
-
ddt500hu
veterán
Na elmentem rank 8-ig. Eddigi tapasztalataim.
DD-CV alig van. Thunderer-GK is működik. -
olivera88
veterán
Yoshi vagy Thunder?
Yoshit már régóta halogatom, először Smolensket vettem helyette, aztán meg Lütjensre ment el a szén. -
-
frame>24
addikt
Yoshino-val kapcsolatban lenne egy észrevételem/kérdésem:
(végre elvertem rá a szenet, sok fájdalmas gondolkodással emez és még a Thunderer + JB között)
tl/dr: szerintem (eleve) nem csak messziről használható.Ugye minden review írja, hogy long range HE SPÁmmer. Meghogy akkor lőtáv határ körül kite-oljak, úgy a tuti, mert hogy milyen rettentő sérülékeny!...
Namost, eleinte ezt is tettem, de egyrészt
- kb. sHemmi hatásom nem volt a csatákra, és a sebzés se jött szuperul, hát 100k-ig alig vánszorgott el a dmg.
- azon a távon bármely RÁM beeső lövedék már függőlegesen jőve tényleg jókorákat amortizál.
- még az új steering gear mod 2-vel is bőven lomha ahhoz, hogy csak úgy kite-oljál. (kb. mint valami nyugdíjas aerobik)Mondomakkor próbáljuk már ezt máskép, kb. 1-2 Moskva-t utánozva próbáltam beállni úgy, hogy csak kontrollált irányból jöjjön lövés.
És-hoppá, egyből megnőtt a dmg, az élmény is, de a lényeg, hogy szögelve (nem nose-in!) elképesztő salvokat pattintott? / 0 dmg-zett (van itt is spaced armor rész). Pl. legutóbb Repu-t is, ami azért kb. max pen klubtag.Tehát, ha a "konszenzus" módon használod, akkor önmegvalósító jóslattá válik és tényleg csak meghalni jó, nem beszélve arról, hogy ezzel szemben közelebbről a 12km torpokkal is lehet büntetni.
Ezzel tényleg és biztosan csak messziről kéne puttyogtatni, és a pár próbával csak mákom volt?
-
LK
addikt
Kipróbáltam a GK-t (nyolcat mentem ranked-ben)és nem gondoltam volna, de még jobban tetszett mint a Monti. Rohadt sokat tankolt. Csak akkor öltek meg, mikor már a rettenet csapattársak mind elhullottak, és körbevettek. A cirkákat gyorsan lenullázta, és szemből szépen bontogattam egy Stalingradot is. Viszont hiába ment jól vele, ha az ellen shima 8-10 torpját ettem meg a semmiből, mert a mi Zao-nk és Pr-ünk azt sem tudta mi az a DD, mert a pálya túloldalán szédelegtek. (hozzáteszem, a játék végéig) Meg volt olyan, hogy valaki több kilométerrel mögöttem ellőtte a radarját
Rettenet a játékos felhozatal. Hogy a retekbe lehet eljutni T10-ig cirkával, úgy, hogy fogalma sincs a játék alapjairól sem ??????????
Az ellen GK-kkal viszont nem sok mindent tudtam kezdeni, kivéve a broadside-osokat. Azt még tanulnom kell. -
tbw
aktív tag
Egy rankedet mentem tegnap Somerssel.
Szerencsére nem volt CV.
Felszedtem csomó buffot a csapat szépen állt egy kockában az ellenség meg körbe ment.
Mikor jött a fő kör. A csapat be se jött. Enemyből 3 csatahajó meg egy Puerto Rico a körben.
Én egyedül a ddvel.
Leyoloztam a Puerto Ricót, felszedtem még1 heal buffot, és a reload miatt még kiszedtem a Montanát meg egy Kurfürstöt.
És nyertünk.
Pedig 3v5 ben voltunk.
Szóval a csapat nem csinált semmit.... -
-
válasz
FoxiestFox #45823 üzenetére
Egyszer fog csak téged pofánbaszni az élet ezért az önteltésgedért...
-
válasz
ddt500hu #45822 üzenetére
CV élményeim Ohioval:
És még légvédelmem is volt, csak minek? Ez nem az a game, amiben megvéded magad a repcsik ellen.
A CV-n kívül nincs gondom amúgy a szezonnal egyelőre, pörgős, sok a közelharc, a mapok nem rosszak, abszolút korrekt.
Mondjuk látom örök núbjaink nagyon küzdenek, mint malac a jégenMajd látom, fenn tudja-e tartani az érdeklődésem, egyelőre 10 csata, 7 win, és a 3 lossból csak egyben veszett csillag.
Napi 4-5 csatánál többre úgysem lesz időm. -
ddt500hu
veterán
Mondjuk ennek a Thunderernek van egy fura szokása bár nem tudom, hogy ez tendencia-e vagy csak balszerencsém volt. Most két csatában egymás után kb. 3 perccel a spot után már nincs légvédelmem.
17%= Haku egy támadásból 8x dobot rám torpedót! -
T_Stark
őstag
válasz
FoxiestFox #45805 üzenetére
Igen, én is éreztem, hogy nem igazán tudok vele itt érvényesülni. Főleg mikor a Kremlin meg a Yamato szemből bevert olyan citát, hogy a fülem is zúgott...
Csak bevittem ezt is 1-2 körre, több másik mellett. Nincs egy fix hajó amit viszek, mikor épp mivel van kedvem játszani.
Próbálom nem véresen komolyra venni ezt a rankedet, mert akkor megint csak felbasz. -
-
sh4d0w
félisten
válasz
- = Zk = - #45817 üzenetére
Még lassabban fogsz haladni, ha gyakran elköveted a mai "hőstettedet"...
-
olivera88
veterán
válasz
- = Zk = - #45815 üzenetére
"De valamit illene tolni rajta"
Farmold ki a legendaryt rá. Legendás Moskva nagyon erős.
Amúgy buff nem várható rá jelen állás szerint.
-
- = Zk = -
félisten
igen, ezt tudtam...
de nem tudtam, ez jár(hat)-e esetleg némi buffal... kicsit, legalább egy hangyafarknyit is erősebb legyen... nem várom el, hogy Stalingrad szintere tegyék, mert az nagy csoda lenne és nagyon is tetszene...de valamit illene tolni rajta...
bár ki fogja ezekután kivenni coal-ért?! az is kérdés... csónak-gyűjtők?! fanatikusok?!... -
KJ82
senior tag
válasz
- = Zk = - #45813 üzenetére
Fél-prémium lesz coalért, mint mondjuk a Smolensk. Eddig legalábbis ez a hivatalos közlemény.
-
- = Zk = -
félisten
a ranked szépsége... eddig bírtam...
áll a DM a szikla mögöt, közben mögénk jött egy Shima és Hindi... csapat hullik szélpen, az meg csak áll és várja a csodát... előre-hátra.. néha radarozott... hihetetlen... enemy nem fog pusholni, konkrétan -2 hajóban voltunk már így is...
odafordultam, csatt... alt+f4...még megvárom, mi a "hivatols" álláspont a Moskvával kapcsolatban és konyec...
am mit lehet tudni róla, azóta, hogy... mi lesz/hova kerül a Moskva?! -
válasz
ddt500hu #45808 üzenetére
Attól hogy az AP is jó, még nem tankol sehogy sem. Menj be Kremlin vagy Ohio ellen, nem nagyon fogsz kijönni, nem csak miattuk, hanem mert mindenki lőni kezdi, és nem tudja a hajó tankolni.
Itt gyakran kell brodside fordulni, behúzni az ellent a csőbe, hogy lőjön oldalba a kicsit szögelt hajódba, amit Kremlin és a GK mesterszinten csinál, az Ohio elfogadhatóan, a Thunderer meg elpukkan.
Egyszerűen nem effektív.
A krumpli rankokon simán jó, persze, mert kis spam, kis AP, és win, de a jobb ellenfelek kifújják az orrukat vele.
Vagy ha valaki arra játszik, a long range HE nyilván megőrzi neki a csillagát, de én winre játszom, nem csillagőrzésre vesztes meccseken, úgyhogy nem az én stílusom a dmg farm. -
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #45809 üzenetére
Hát, ha elakadok Montival a haladásban, akkor megnézem GK-val is. Kiderül melyikkel fog jobban menni.
A csillagőrzés mitől függ? Mit kell elérni vesztes meccsen hogy megmaradjon? Top 1?
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
Thunderer-nek jó az AP-ja is. Pontos, gyorsan tölt, tolató Kremlin ellen meg ott a HE.
-
LK
addikt
válasz
Montit csakazértis kihagyod, pedig a kedvenced.
Pedig bőven beférne a fenti listába. GK-kat úgy aláztam szarrá ahogy illik Montival.
Én a fenti listába a GK helyett a Montit írnám. De legalábbis minimum befér mellé. Kremlin meg alap. Ohio-t talán egyet ha láttam, de persze attól még lehet ranked-be illő. -
-
válasz
T_Stark #45803 üzenetére
Thunderer nem lesz jó választás, hiába pirózod szét őket, 240k arms race rankeden olyasmi, mintha 140k-t lőttél volna. Kevés. Mindenki gyógyul a buffok miatt, és nem tudsz a hajóval tankolni, elvonni a tüzet a núbjaitokról, ami kulcsfontosságú a győzelemhez.
GK / Ohio / Kremlin, ha BB kell. -
válasz
T_Stark #45803 üzenetére
rosszuljátszottál
rosszulhelyezkedtél
rosszulcéloztál
azrngnemfolyásolbesemmit
azmmdettónem
hirtelenelfelejtettéljátszani
etc
amúgy nekem még valamikor tavalyelőtti nyáron dobott utoljára szupcsikoncsit
amikor vagy 80-90 lucky konténerből csakiséskizárólag 4 legszarabb zászlót kaptam, azóta csak material konténert veszek ki.
még akkor nyáron kaptam egy hét alatt kettő extrásat, benne 2*1500a acéllal, és kb ott a vége. -
ddt500hu
veterán
Elég fosnak tűnik ez az új ranked. Ma hajnalban mentem 5-öt. Jól látom, hogy tök mindegy ki húzza be a buffot csak 1-et kapsz?
Az előzőben úgy volt, hogy kettőt kap aki behúzza és egyet a csapat többi tagja. -
LK
addikt
Másik Accomon mentem Thundererrel, Conquerorral, Repuval. Mind loss volt.Ott be is fejeztem.
A másikon Monti meg csak kettő Loss, de a többi win. A két loss is fasságokon ment el, hogy a mi cv-nk béna volt, az nmy 3 kill-t tolt. Ráadásul az 5%-on lévő Moskvát lerammolta a mi cc-nk aminek 70-80% volt,Így maradt a két cv.... Ja, a másik a disconnect voltnyerő pozícióból.
Na, ma is kíváncsi leszek a Montira adja-e ugyanúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Steamre tart a Skull and Bones PC-s kiadása
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000