Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
----------------------------------------------------
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
----------------------------------------------------

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27648) Highground


Highground
aktív tag

Melyik hajót érdemes megvenni a premium shopban? Gondoltam vennék egy, max. két premium shipet (két BB és egy DD esetleg). De nem tudok dönteni. A Bama-t sokan dícsérik, ő elég jó befutó. Tényleg olyan jól lehet vele farmoln ia creditet? A Kii-t bár szidják mint a bokrot, olyan kis exkluzív shipnek tartom. A Torpitz meg legenda, és szintén jó farm hajó(nak mondják). Cirkálóban nem annyira gondolkodok (a Graf Spee már meg van), bár egy Duca-t kipróbálnék :) A rombolók között a Leningrad-ot találtam esélyesnek. A Loyang is jó, de az már drága és nem is akarnék rögtön T8-as DD-vel menni kevés gyakorlattal (bár nem megy rosszul).
Sajnos nagyon keveset tudok csak játszani a meló miatt, de azt szeretném teljesen kiélvezni :) 70-80 óra körül járok. 70-80%-ban co-op-ot játszok (tudom többet kellene randomba menni, de egyenlőre az csak felidegesít) úgyhogy elsősorban oda kellene.
Átnézegettem "LittleWhiteMouse" premium hajós review-it, de abból csak az jött ki, hogy a fentiek mindegyike fasza :) És ráadásul már nem épp frissek a kritikák. Gondoltam itt rákérdezek, hogy tapasztalatból melyiket ajánljátok megvételre. Gondolom itt többen már túl vagytok pár premium hajón. Ha mást nem karácsonyi vagy supercontainer-ből.
Jelenleg T7-nél vagyok a Gneisenauval, de kicsit kezdek ráunni a grindre, azért gondoltam, hogy veszek pár hajót. Ha már szénné dolgozom magam játék helyett :) Egy db. 13 pontos cpt.-em van, szóval nincs :D Az van jelenleg a Gneisenauban. A többi ilyen szedett vedett (3-5 pontos).
Tudom (látom,olvasom), hogy a legtöbben nagyon szigorúan veszitek a játékot, de én csak a fun faktorért játszok vele munka után. Részben ezért sem pofátlankodok be randomba túl sűrűn, no meg azért mert én szeretek mindent úgy játszani ahogy kell és eleve nem vagyok túl szerencsés (5-ből 4x a totál szopás csapatba tesz/tett be).
Tudom, hogy sokan az olyanokat mint én, itt (is) nagyon lenézik. De én nem akarok top dog lenni a játékban, csak simán szeretek vele játszani. Így nem kenyerem éjjel nappal játszani, ha kell, ha nem csak az xp meg a credit miatt, hogy meg legyen a következő hajó jövő hónap elejére :) Remélem meg tudtok érteni! :R Mindenkinek jó játékot! :R

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.