- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plata
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ugyan ez sem asszim,de zöld és fehér boosterrel ennyi jött.
Sub csata nem volt jó,sokszor fölöslegesen lőttem egész sorozatokat,mert pingeltem és kikapták csapattársak.
-
scyllarus
veterán
A 15.1-ben az Unbreakable Front eddig tetszik. Változtattak rajta, olyan lett, mint egy jó random, nincs cv, nincs sub.
-
Plata
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ugyan ez nem asszimetrikus,de most operationshoz volt kedvem.
Zöld és fehér boosterrel ennyi jött.
Szeretem az operations-okat,nem arról szól hogy mindenki megy amerre akar,hanem megvannak a feladatok.
Van még két achi amit nem szereztem meg sosem,az a Fox in the Henhouse és az Insert Coin.
Csak nem egyszerű,mert ha olyan operationst kapok amiben meg lehetne csinálni biztos hogy CV-vel vagyok és azzal nem könnyű. Vagy olyan hajóval vagyok ami lassú és nem ér oda időben.
Insert Coin meg csak egy operationsban elérhető és torpedós hajó kell hozzá. -
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hoz
cserébe sokkal több sikerélménye van az embernek.ui: brawlba ez a 18 sec reloados preussen meglepően jó
-
Plata
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem tudom,tavalyi évben 9 random csatát mentem,nem önszántamból hanem véletlen.
Ötletem sincs mennyi pénz és xp jön randomban.
WoWs-ban arandom az olyan hogy elmegy tőle minden kedvem.
WoW-ban meg a randomot szeretem csak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Asszimetrikus jó,ha nem totálisan barmok a csapattársak nincs gond.
Bár ha sok bázis van akkor egyedül is lehet győzni.
Egy bázisnál instant halál egyedül.
Operationsban U-4501-el sok pénzt lehet keresni.Nem kell hozzá arany booster,kékkel már simán keres egy milla felett.#56785sh4d0w
Ha tehetem én csak T7-8 körül kezdek bele egy új ágba,kihúzom free xp-ből,ha xp hiány van akkor is legalább t6. -
Plata
félisten
Ok,utolsó arany boosterm,újra hermes újra szívás.
Ez már sok.
-
scyllarus
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
Régóta nem randomozok. Nincs sok időm játszani, ami van, azt nem dührohamokkal kívánom tölteni. A subokkal pont ez a baj. Nem legyőzhetetlen op csodák, de ha kipécéznek valakit, annak a csatáját pillanatok alatt teljesen hazavágják. Rohadtul nem vigasztalja az embert ilyenkor, hogy utána kinyírják őt is.
-
Plata
félisten
Tévedtem nagyon,operations is lehet rémesen rossz.
Ma olyat láttam amit még nem igazán.
Operation Hermes-en az első hullám hazavágta a védett hajót.
Ilyen gyors buktát,én meg benyomtam az utolsó előtti arany boosterem.
-
Plata
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
sh4d0w
félisten
Tegnap újfent megerősödött bennem, hogy randomozni önsorsrontás. Tegetthoffal bementem randomba, természetesen T6-ba dobott az mm, 2-2 subbal és 1-1 CV-vel. Természetesen megtalált az egyik f.szkupak sub - na, érdemes megpróbálni menekülni a fenti hajóval... de sikerélményre nem kell számítani, zéró esély.
Tetves wg... és a subokról is hasonló a véleményem.
-
Plata
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Várj még,jön új torpedó,ami majd gyújt.
Kíváncsi leszek rá. -
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
én vettem ma kettő simát dublonból
abból jött egy hajó ...
egy rák tier vi sub ...
amit már egyszer eladtam
-
Plata
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mázlista.
-
- = Zk = -
félisten
urak, neee

a játék akarja, hogy maradjak
vettem sima sánta kontit. 20at... semmi komolyat nem adott... namondom akkor 1 sánta megakontit ide... aGGYá hajót....erre? 180 nap prémium... rotty, van 240 napom....
egy darabig még játszogatok szerintem
-
Plata
félisten
Eszembe jutott mi a neve az öcsinek amit akkor kapunk ha egyedül nyerünk.
Will to Win.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Hát én randomban nem játszom CV-vel,operationsban meg jó.
Ha Hornet-el kikapod Operation Cherry Blossom-ot akkor az meg poén.
De nekem az Ocean a kedvencem.
Support Cv nincs fegyvere,egy hagyományos raj van rajta torpedós 4x3.
Van rajta egy gyors Jet rakétás,ami x időnként újra termelődik és sosem fogy el,van rajta füst is.
Plusz még egy bombázó raj ami szintén sosem fogy el,mert nem egyesével termelődik hanem full raj.Ezen is van füst.
A füst sokszor jön jól és bajba jutott csapattárs megsegítésére jól jön.
Kár hogy csak a füstös Cv került be és az aknás nem. Jó lenne operationsban.
Operationsban nem lehet egy helyben állni,különben ráfázol.
Kivéve talán két operationst,ahol bázist kel védeni,egyébként simán meghalsz mert rád spawnol egy csapat.
Ocean-on spéci kapitány van,például két kill után kap még felszerelés pluszban,bizonyos sebzés után meg a hajó kap plussz sebességet,a repülők is plusz sebességet,meg a fene tudja mit.
A két jet a plusz sebességgel már nagyon jó,szinte azonnal a pálya másik végére érnek a repülők,csak előtte jó ha lefékezed őket különben úgy mellé lősz 350-360 csomós sebességnél mint a huzat.
Viszont a jet és bombázó imád gyújtani,a torpedók meg néha nagyon sok critet okoznak meg a fene tudja mi is a neve anak amikor a hajóba betör a víz. -
Djuree
félisten
a kitakami ilyen. bár hivatalosan cruiser, de amúgy inkább dd.
bár nem 40mp a töltés de majdnem.
csak kb. lehetetlen megszerezni, pedig nagy vágyam.
vagy a la pampa ami adja még nagyon, legjobb torpos dd jelenleg.
de amit még tudok ajánlani a yueyang, ezzel van a legnagyobb átlag dmg-em torpedókkal, meg a top sebzésem is, majdnem 300k. -
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Én is nagyon szeretem a vizet meg a hajókat, bár nincs hajó, plusz a sivatagban lakom.

Mostanában én csak CV-vel szeretek játszani.
Azt meg nem adnak ki.
Plusz az angol vagy amcsi járgányokat szeretem főleg.
Bár ha jönne új CV ág nem zavarna az sem ha kalóz.
Prém CV sem jött mostanában, vagy szenes.
Acélról meg csak álmodhatok.
Azért néha CV okoz egy kis fejtörést.
Az egyik operationsban az egyik játékos azért piszkált hogy ne mozduljak indulási pontról mert az biztonságos, másik meg azért piszkált mert ottmaradtam és mért nem megyek bázist védeni másodlagosokkal.
Ilyenkor mit tegyek? -
Djuree
félisten
nem ér annyit ha nem használod, ne vedd meg.
én megvettem, 8000 dublony ment rá összesen. szépnek szép de ennyi kb. számomra. csak dd-vel megyek, meg néha cruiser, de abból is inkább a dd szerűek, svea, colbert, ilyesmik.
én rajongok a hajókért, van egy kompozit kajakom is, nyáron ha lehet a vízen vagyok valahol (sajna nagyobb nincs, nem vagyok a rokona lölőnek
). szal nekem ilyen témában bármit el lehet adni....és ezt a wg is tudja sajna.

-
Plata
félisten
Sikerült letolnom CV-s dockyard küldit.
De nem volt egyszerű.
Viszont így is csak 14-es szintig jutottam,hiányzik még hat,hármat lehet még szerezni küldetéssel.Vagyis hármat kellene megvennem,de nem hiszem hogy ér ez a hajó 9000 aranyat ha sosem fogom használni.

-
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ha mókát is akarsz akkor meta hajókkal kell sajnos
libertad
bremen
hawaii
esetleg napolién GK-val vagy yamatoval szoktam de gyakran leolvasztanak a toszba 2 perc alatt
yama főleg esetlen elefánt ezekben a közeli gyors csatákban
de azért a 460-asokkal odab...ni mindig vicces
vagy vermont 457*12 ha oldalba talál valakit ..
ilyen síkon ohio is jó vagy shikishimapreussenre most olyan buildet tettem hogy 1 tűznél 18 sec a reload
2-nél 16
sajnos egy egy super dd vagy ilyen meta borzalom ellen mint a hawaii nem túl poén már a brawl sem
-
Plata
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Halland vagy tromp.
Van még a sikamika és az erdei sörmen mint DD. de több t10 nincs.Cruiser Moskva,des mones,nápolyi és brisbane.Viszont sosem mennék velük brawl-ba,legfeljebb operationsba.
BB-vel is lehfeljebb G Kurfürst vagy sliff.Burgonya preussen yamato már necces nekem.
De inkább DD. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
másodlagos tankos hajók váltak be.. német BB-k

goku még mindig bírja a pofonokat... foslék ágyukkal. felszórtam a 406os lövegeket, legalább 25 alatt szórom az áldást a másodlagosok mellé...
hawaii-nak 2x broad nem tudtam a 420akkal bekoccintani a citkót, namondom az a faxa
-
Djuree
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
brawl ahogy a neve is mutatja be kell rusholni, legjobb valami gyors torpos cuccal, instant win ha a többiek nem teljesen hülyék. le kell torpolni 2 enemyt, ennyi általában meg is van.
-
Plata
félisten
Mai nap csupa vesztes csata,azt hiszem megátkoztak.

Egyetlen operations lett nyertes,de azért mert szerintem bugos volt.
Felgyújtottam az egyik bázist bombázóval erre mind a kettő elkezdett leégni.
Olyan sanda gyanúm is felmerült hogy ez WG féle szivatás volt,mentem WoT-ban hét csatát rohamban és mind nyertes,erre WoWs-ban minden operations veszett nagy bukta. -
- = Zk = -
félisten
Kapitányok? o7
Brawl-ra kinek mi?!
-
scyllarus
veterán
Valamiért kaptam egy Wisconsint 2 hétre. Nem találom az okát sehol. No, nem panaszkodom.
-
Plata
félisten
Gondoltam játszom egyet munkában,hátha nem bukom le.
Erre hogy indul a csata? DD benyomja padlógázt és neki az első hajónak.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Én ma reggel beléptem a játékba és kaptam egy tactical special franc tudja mi ládát.

Mert kitöltöttem egy kérdőívet.
Igaz nagy érték nem volt benne.
WoT-ban vicces de még finnyásabb vagyok,ami tank szerintem nem szíp az akkor sem kell ha hozzám vágják. 
Na jó persze hogy nekem mi a szép az relatív.
Például az M4 alap sörmit imádom a kinézete miatt.
Viszont van olyan T9 prémem amit elő sem vettem egy csatára sem mert nem jön be a kinézete.
Évek óta dekkol a garázsban.
Ezt meg imádom a kinézete miatt.
[kép]
Igaz jó régi kép,azóta kicsit másképp néz ki.Még talán az első csatákban csináltam. -
Djuree
félisten
én már rászoktam a wot-ban a gyűjtésre, volt olyan idő, hogy minden létező prémium tank meg jutalom meg minden megvolt, megvettem mindent, persze nem alapáron, hanem mikor jó akciók voltak, meg láda akciókból, de így is sokba voltak. már nem csinálnám mert szinte heti szinten jön új prémium tank.
oké sok pénz, de nem sajnálom, sok ezer óra szórakozást adott. ez ha moziba megyek vagy buliba vagy akárhova még többe lett volna. nem járok sehova a sportoláson kívül így az megmarad legalább.
a wot-ban most sokat költöttem nagyon, black friday alatt is, de most a karácsonyi ládákból nagyon sokat vettem, sztem 100k fölött van.
bár itt se sajnálom....csak kicsit.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Mázli nekem nincs ilyen szándékom.

Ami nem tetszik vagy tudom hogy nem játszom vele azt nem veszem meg.
Olyan mázlim nincs hogy CV-t rakjanak be.
Vagy valami spéci sub-ot amivel operationsban jót szórakozhatnék.
De ismerős az érzés.Van olyan játék ahol szinte mindent megveszek,aztán nagyjából sosem játszom vele,kivéve ha tényleg op. Van egy játék ahol minden store-ban megjelent hajó megvan ami megjelent.Az olcsótól kezdve a legendary 300 dolcsisig.
250+ van,kb használok 40-et. Bár ott legalább a hajók traitje és spéci konzolja fegyvere át tehető másra.
Lehet ha dockyardban Cv lenne a főnyeremény kitörne a botrány.
Bár én megvenném az fix. -
Plata
félisten
Azt hiszem a mostani dockyard sem lesz meg,10 nap maradt és nekem még az utolsó szakasz sincs nyitva,egy küldetés kellene és akkor megnyílna,de nehezen jön össze.
Asszimetrikusban próbáltam megcsinálni CV küldit,2500 ribbon,de annyira elvették a kedvem az állandó vesztes csatával hogy ott feladtam,operationst meg hiába nyerek sorban,operationsban elért eredménynek csak a felét számolja.
Három csatához volt kedvem,azzal meg is lett a napi 30 valahány ezer xp ami kell a három ingyen ládához.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Most WoWs-ban is ugyanez van.

Gondolom az európai verdák miatt vannak meg veszve a játékosok.
Viszont én örülök mert nyertem egyedül is CV-vel,kár hogy asszimetrikusban nem jár érte plecsni mint operationsban.
A Will of win vagy mi a manó nevű kitüntetés pöpec.
Valami win amiben will is van,ha játék közelben leszek megnézem. -
Plata
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
WoT-ban most valami süket robotzsaru event van,amiért megvannak őrülve,plusz beraktak egy új amcsi ágat és három új T11 tankot,amiből kettő piszokul jó egy meg selejt.
Mindenki grindolja xp-t T11-re vagy a süket eventre.
Egyébként WoWs-ban is ez van asszimetrikusban,eszement ökrök vannak ott is,szerintem szándékosan lesznek öngyilkosok,így is kapnak valami xp-t és mehetnek a következő csatára.
Én inkább a gamma kvadránsban ragadozok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[kép]
Megpróbálok majd éjszaka játszani,hátha jobb. -
Plata
félisten
Bázis védéssel nyertem asszimetrikust egyedül.
Nem gondoltam volna hogy sikerül megnyerni azzal hogy folyton megszakítom a foglalást.
Két hajó volt még hátra,egy Bb és egy Cv.
-
Plata
félisten
Nincs magyarításom,a játék még is hülyeségeket ír ki.
Vagy csak én nem értem ezt a nyelvet.
-
Plata
félisten
válasz
scyllarus
üzenetére
Igen, előtte mentem már hármat, egyet CV-vel kész lett repcsis küldi, majd szuper dd-re váltottam dd küldi miatt, utána qq Johny-ra váltottam és ő jobb volt, így egyből jelentkeztem újra, sokáig várakoztatott majd behívott de randomba.
Nyertünk gyorsan, kB semmit nem csináltam csak két bázis foglalás. -
Plata
félisten
Asszimetrikus csatára jelentkeztem,kb egy percig nem hívott be DD-vel majd bekerültem egy random csatába.
Mi a szent tehén történt?
Előttem mentem már három asszimetrikust. -
dokee78
félisten
Ezek a Steel Fleet hajók tényleg be kerülnek szénért majd a többi hajó közé?
-
Plata
félisten
Jól hangzik.
Szeretek DD-vel játszani ha láthatatlan és imádok sub-al játszani ugyanezért.
Na azért ne kövezzetek meg,nem játékosok ellen játszom csak operationsban és asszimetrikusban,ott szerintem nem teszek rosszat.
Őszintén szólva sok ezer órát töltöttem álcában harcolva ragadozómadárban és a sub kicsit vissza adja az érzést. Sub-al játszva operationsban is hasonlóan szórakoztató.
[kép] -
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Én megmondom,régen utáltam mert hamarabb elégett minthogy felhúztam volna a fehér gatyámat a zászlórúdva mondván haggyatok békén megadom magam.

Mostmeg örült módra bementem a tömegbe és bár néha kigyújtották és időnként ellőtték a lövegeit azért szétrúgta a seggüket.#56707KaLeun
Ritkán van olyan hajó ami tényleg nagyon tetszene dockyardban.
Az utolsó részeknél mindig feladom,vagy néha elfelejtem.
Az a gubanc olyan hajó nem szokott lenni amilyet én szeretnék.
Nekem most CV az ami leginkább kell,utána Sub vagy DD,ha van füstje és marha sok torpedója.Utána jöhet BB és cruiser kell a kukacnak.
Mondjuk az új T10 fura sub pont nem tetszik. -
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Nem mintha sok OP hajóm lenne, amit nyertem nem is használom.
Nekem a vízválasztó a Dél-Amerikai ág volt, sokan ott időt és költséget kímélve irattárakban és katonai feljegyzésekben kutatva összeraktak egy elég potens ágat.
Talán a 9-es és az 10-es volt csak papír hajó.
WG: Hold my beer...
A Worchester alapon might have been fantazmagória ág. Amikor amerika évtizedekig blokkolta a Latin-Amerikai országok hadihajó vásárlását.
Tudom persze volt kivétel a General Belgrano, amit britek elsüllyesztettek a Falkland-szigeteki háborúban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeretem az operations-okat,nem arról szól hogy mindenki megy amerre akar,hanem megvannak a feladatok.

Olyan sanda gyanúm is felmerült hogy ez WG féle szivatás volt,mentem WoT-ban hét csatát rohamban és mind nyertes,erre WoWs-ban minden operations veszett nagy bukta.
WoT-ban vicces de még finnyásabb vagyok,ami tank szerintem nem szíp az akkor sem kell ha hozzám vágják. 
Vagy csak én nem értem ezt a nyelvet.