Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerDzsó
tag
-
Flowtation
őstag
Szia!
Én a mediacenter.hu oldalt tudom ajánlani. Árak szerintem jók, support van és gyors is, nekem eddig bevált, igaz, hogy én 15 GB-os csomagot használok jelenleg ott. -
The DJ
addikt
5.3-as PHP mellett neked valami ősrégi WP verziód futhat csak, az pedig még nem tudja jelezni, hogy melyik pluginnak milyen PHP a minimum. Az újak már tudják és nem engedik telepíteni, ami nem fut az aktuális verzión. Az is csoda, hogy van olyan plugin, ami ilyen környezetben még rendesen elfut.
Mindenképp ajánlanék egy rendes tárhelyet PHP 7-el, még gyakorlásra is, mert régi WP core mellett még az alapok elsajátítása se fog rendesen menni.
25-30GB azért nem átlagos tárhely méret, az átlag csomag ilyen 1-5GB szokott lenni. A 25-30 már zsebbe nyúlós prémium szolgáltatások mellett. Itthoni cégek közül én csak az elin.hu-t tudom ajánlani vagy ha olcsóság a lényeg, akkor talán forpsi, de oda azért nem raknék olyan oldalt, amivel a kenyerem keresem és nagy terhelést kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-book olvasók
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új pitaka tók Iphone 17!!!
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő