- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerDzsó
tag
-
Flowtation
őstag
Szia!
Én a mediacenter.hu oldalt tudom ajánlani. Árak szerintem jók, support van és gyors is, nekem eddig bevált, igaz, hogy én 15 GB-os csomagot használok jelenleg ott. -
The DJ
addikt
5.3-as PHP mellett neked valami ősrégi WP verziód futhat csak, az pedig még nem tudja jelezni, hogy melyik pluginnak milyen PHP a minimum. Az újak már tudják és nem engedik telepíteni, ami nem fut az aktuális verzión. Az is csoda, hogy van olyan plugin, ami ilyen környezetben még rendesen elfut.
Mindenképp ajánlanék egy rendes tárhelyet PHP 7-el, még gyakorlásra is, mert régi WP core mellett még az alapok elsajátítása se fog rendesen menni.
25-30GB azért nem átlagos tárhely méret, az átlag csomag ilyen 1-5GB szokott lenni. A 25-30 már zsebbe nyúlós prémium szolgáltatások mellett. Itthoni cégek közül én csak az elin.hu-t tudom ajánlani vagy ha olcsóság a lényeg, akkor talán forpsi, de oda azért nem raknék olyan oldalt, amivel a kenyerem keresem és nagy terhelést kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest