- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A Divi önmagában tök jó és tetszik nekem is, próbálgattam én is nemrég. De a magazin stílust nem olyan egyszerű összerakni vele, illetve erre adtak ki külön egy témát - ahhoz viszont nincs kódom venni meg már vettem témát amit használok és szeretem azt is. Szóval a Divi jó dolog csak nem mindenhez és meg kell találni webshopként hogy kell összesakkozni (így láttam meg jó pár helyen, hogy a Woocommerce-t ajánlják).
Emlékeim szerint vannak demó cuccok a Prestában, de amúgy nagyon adja magát. Nekem az volt az első webshop motor a kezeim között és simán megoldottam mindent amit szerettem volna, pár nap próbálgatás után. Ezek a cuccok azért eléggé felhasználóbarátra vannak hangolva, csak akkor kell komolyabb html/CSS és egyéb programozói tudás ha mélyebben bele akarsz nyúlni. Amit ugye vagy megtanulsz magad, vagy kiadod fejlesztőnek és pénzért megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Robotporszívók
- Filmvilág
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest