- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
(#5505) adatfalo
Köszi, az OSM jó lett.Mindenkitől:
Adott egy plugin, az events calendar. Minden szép és jó, viszont találtam egy olyan hibát, hogy a widgetes részénél egy mondat nyelvtanilag nem helyes. Ezt hogyan tudom kijavítani? Rákerestem a FF-ban a vizsgáló résszel, de nem sokat mond. Próbáltam átnézni a php fájlokat, de azokban semmit nem találtam. Egy ilyen résznél van:<p class="tribe-events-widget-link">
<a href="http://valami.hu/events/" rel="bookmark">Összes Események megtekintése</a>
</p>Ezt megtaláltam egy list-widget PHP-ban, de ott meg ilyen:
<p class="tribe-events-widget-link">
<a href="<?php echo esc_url( tribe_get_events_link() ); ?>" rel="bookmark"><?php printf( esc_html__( 'View All %s', 'the-events-calendar' ), $events_label_plural ); ?></a>
</p>Mindössze az események-et kellene átírnom eseményre...
Egyáltalán hogyan lehet rákeresni és szerkeszteni egy-egy ilyen részt? Mert a css az oké, azokkal megy a munka, de ilyen esetben mindig elakadok.Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest