- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Beigazolódott a sejtésem, a Swift Performance okozta a hibát (oldalszétesés), mert ha az eredetileg beállított és kb. több mint félévig hiba nélkül futott beállításoknál a "Critical CSS" mellöl ki lett véve a pipa, akkor a lifetimehez kapott plugin-al és a GDPR-el is stabil az oldal
Viszont az oldalak betöltése/optimalizáltsága katasztrofális mértékben romlott, az eddigi 99/100-ról 64/100. ill. 71/100-ra ..
. Bár kértem a supportot hogy segítsenek a régi optimalizáltsági értékek visszaállításában, el is kérték az oldalhoz való hozzáférési adatokat, de sajnos semmit nem javítottak az optimalizáltságom, sőt minimálisan csökkent az, valamint a válaszlevelükben nem jött javaslat, ezért kínomban elkezdtem a témával foglalkozni.
A GTmetrix futtatását követően meglepődve láttam, hogy az "Enable gzip compression-ra E 0"értéket adott, pedig a Swiften be volt jelölve/kipipálva a gzip jelölőnégyzet ....
A netten találtam gzip kódot, miután ezt beírtam a .htaccess fájlba ugrásszerűen javultak az optimalizálásra (betöltési sebesség) kapott értékek, majd még két plugin-al kiegészítettem a Swift-et, valamint azt állítgattam, és így most a PageSpeed Insights-en, ha nem is a régi 99/100-as értékeket, de egy elviselhető 92/100, 97/100, illetve a GTmatrix-on A(99%), A(93%) értékeket kaptam .....Na ennyit a lifetime Swiftes "kalandomról" .....
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest