Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vic999
csendes tag
A Page Insights sem minden, mert attól függetlenül, hogy nincs 99 pontod, még lehet nagyon jó gyors és optimalizált weboldalad. Egy Wordpresses oldalnál nagyon nehéz elérni (közel) maximális pontszámot, mert sokszor vagy a design vagy pedig rosszabb esetben a funkcionalitás rovására megy.
Mindenesetre a Swift Performance-szel már voltak jó és rossz tapasztalataim is, abszolút oldalfüggő, hogy melyiken működik megfelelően. Én ha biztosra akarok menni, akkor inkább a Wp Rocket-ot szoktam megvásárolásra ajánlani, azzal még sosem nyúltam mellé.
szerk: ha már itt tartunk. valaki nem ismer olyan weboldalt, szoftvert vagy bármit, amivel egy egész oldalt ki lehet menteni PDF-ben / Word dokumentumban? A Chrome beépített kiegészítőit próbáltam, de olyanra lenne szükségem, ami minden egyes szöveget kiment minden aloldalról.
-
mrrr74
aktív tag
Hasonló hibám van, mégpedig valamelyik plugin frissítése után folyamatosan átíródnak a js-ek a kódban. Nem tudtam még megoldani, pedig Lazyload is ki lett kapcsolva (olyan, mintha az okozna galibát), meg minden tömörítés, de semmi javulás. Beteszek egy banner scriptet és a banner alatt megjelenik egy scr kezdetű sor. Nagyon idegesítő, néha jó, néha nem.
Ráadásul a legfontosabb pluginem is széthullott, a fejlesztő már 2 napot melózott vele és nem jött rá. Olyan, mintha minden egyes lekérdezésnál más - random - értéket adna vissza.
Amire gondoltam az SSL-, valamelyik cache, illetve a GDPR plugin is - ahogy nálad. Mindkét oldalamon fut a plugin és mindkét helyen hibásan, ez nem lehet véletlen. Két külön sablon, két külön szolgáltató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Társasjáték topic
- Jövedelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest