Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Hello
Köszönöm a segítséget! Tök érdekes ez a dizájn/theme dolog, mert én azt hittem hogy pont fordítva van 😃 Dizájn esetben csak leszedtem, alkalmaztam és Elementorral már irhattam is át a szöveget , valthattam le a képet.Ezzel szemben a theme alkalmazása után csak kaotikus blog szerű semmit látok.
Amúgy van rá mód, hogy az oldal wpn belül minden tartalmat töröljünk(menük, oldalak)? Még gyakorlok és sok mindent kipróbáltam, inkább kezdeném nulláról ismét.Gave Remélem nem csusztam véletlenül fizetős tartalomba, bár azt azért gondolom rögtön akkor fizetni kellett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- World of Warships
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Újszerű állapotú ACER 15,6"FullHD IPS,10.gen.i3,MX330 2/4GB VGA,12-20GB RAM,256SSD+HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H (Ryzen 5 5600H, RTX 3060 130W TGP, 32GB DDR4, 512+250GB SSD, új akksi)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy van rá mód, hogy az oldal wpn belül minden tartalmat töröljünk(menük, oldalak)? Még gyakorlok és sok mindent kipróbáltam, inkább kezdeném nulláról ismét.