Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Des1gnR
üzenetére
Modelleknek szeretnék egy rendszert kialakítani, akik nálunk dolgoznak. Ugye a modellek adatait fel kell vinni a rendszerbe és ehez kéne egy olyan felelüt, ahol be tudom állítani azt, hogy milyen adatokat kell majd elkérni illetve milyen adatokat kell tárolni róluk. A legjobb az lenne, ha ugye ezt én fel tudom építeni, de csak egyszer keljen megcsinálni, majd utánna mikor viszük fel az adatokat, vagy esetleg kollégám viszi fel, akkor legyenek olyan mezők, amik nem kötelezőek, de vannak olyanok amiket kötelező megadni és ugye ha nincs kitöltve akkor dobjon is fel egy hibát. Ide kell az, hogy fel tudjunk tölteni képeket a profilhoz, de ezeket tudjuk cserélni törölni stb.
Kell hogy tudjunk helyrajzilag szürni. Tehát hogy mondjuk innen Budapastről kell egy modell akkor kilistázza azokat akik ott élnek. De minnél jobban személyre tudjuk ezt szabni annál jobb (Több szűrés stb.)
Amikor egy ilyen profil elkészül akkor a modell is be tudjon lépni megnézni a saját adatait, de modosítani ne tudja csak ha mi modosítjuk, illetve néhány adatot ne lásson, amit magunknak írunk fel.
Ezen felül pedig a rendszerbe lenne egy üzenőfal ahova tudnak írni és megtudjuk őket válaszolni. (Kb. mint facebook-on)
Persze fontos, hogy lehessen bővíteni a rendszert, mert ezekután lehet bele statisztikákat tenni, akár számításokat, amik csak megint megkönnyítenék a munkánkat.
És persze fontos, hogy mobilon elérhető legyen.

Nagyvonalakban ennyi így hirtelen, és a WordPress tudom jól, hogy egy nagyon kezes rendszer teli alapból nagyon jó funkciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD 5 3600/GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- AMD Ryzen 5 4500/Radeon RX6600 8GB/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest