- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
Ezt letöltöd: PHP Simple HTML DOM Parser
Én ugyan ebbe a mappába tettem az index.php-t és így töltöttem fel a szerverre az egészet, de ezt Te tudod, ahogy jóItt a egy példa kód:
<?php
include("simple_html_dom.php");
$html = file_get_html("http://www.szerencsejatek.hu/otoslotto");
$displaybody = $html->find('ul[class=nums]', 0)->plaintext;
echo $displaybody;
?>A Te esetedben find('div[id=informacio]' vagy ilyesmi
Utána csatlakozol egy adatbázishoz amibe az Insert paranccsal betolod a cuccot. - Segítség
Majd ezt a PHP-t Cronnal meghívogatod. A szolgáltatód Control Paneljén keresd. Lehet, hogy időzített munkák néven lesz. Ennyi
-
Dexter68
addikt
Szerintem ezt az egész földrajzi-modell cuccot le lehet kezelni a Geodirectory pluginnel. Nem pont erre van kitalálva, de adatokat kezel, lokációt kezel, képeket kezel.
-
Des1gnR
őstag
Ilyesmi témára lesz szükséged: Angel - Fashion Model Agency WordPress CMS Theme
A lányokat pedig regisztrálod és nem is kell a regisztrációjukat összekötni a modell profiljukkal ha úgy se tudnak rajta módosítani.
Az üzenőfalra olyat tudok elképzelni, hogy vagy egy felhasználók közötti chat plugin: iFlyChat vagy egy fórum ami nem publikus - bbPress
-
Des1gnR
őstag
Első körben ezt javasolnám:
WordPress
alapismeretek és ezt: Web programozás alapismeretekDe ha leírod, hogy mi az amit tudnia kell a rendszernek akkor lehet, hogy tudunk segíteni, illetve a vállalatirányítási rendszerekhez is lehet kérni plusz fejlesztéseket.
-
Des1gnR
őstag
Kezdj bele, később foglalkozhatsz a láthatósági jogosultságokkal.
A menüs részt nem teljesen értem. Próbál ki előbb egy párat és utána talán le tudod nekünk írni, hogy mi és miért nem jó. Pl: Max Mega Menu
Az új bejegyzéshez elég ha csak bejelentkezve maradsz és mindig ott lesz a felső sáv, ahol az Új menüpont Bejegyzés almenüjével tudsz új bejegyzést hozzáadni.
Kiindulásnak tervezd meg, hogy pontosan mit akarsz. Keress egy olyan témát amivel ez megvalósítható és utána ha már jársz valahol, akkor segítünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest