Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt letöltöd: PHP Simple HTML DOM Parser
Én ugyan ebbe a mappába tettem az index.php-t és így töltöttem fel a szerverre az egészet, de ezt Te tudod, ahogy jó
Itt a egy példa kód:
<?php
include("simple_html_dom.php");
$html = file_get_html("http://www.szerencsejatek.hu/otoslotto");
$displaybody = $html->find('ul[class=nums]', 0)->plaintext;
echo $displaybody;
?>A Te esetedben find('div[id=informacio]' vagy ilyesmi

Utána csatlakozol egy adatbázishoz amibe az Insert paranccsal betolod a cuccot. - Segítség
Majd ezt a PHP-t Cronnal meghívogatod. A szolgáltatód Control Paneljén keresd. Lehet, hogy időzített munkák néven lesz. Ennyi

-
Dexter68
addikt
Szerintem ezt az egész földrajzi-modell cuccot le lehet kezelni a Geodirectory pluginnel. Nem pont erre van kitalálva, de adatokat kezel, lokációt kezel, képeket kezel.
-
Ilyesmi témára lesz szükséged: Angel - Fashion Model Agency WordPress CMS Theme
A lányokat pedig regisztrálod és nem is kell a regisztrációjukat összekötni a modell profiljukkal ha úgy se tudnak rajta módosítani.
Az üzenőfalra olyat tudok elképzelni, hogy vagy egy felhasználók közötti chat plugin: iFlyChat vagy egy fórum ami nem publikus - bbPress
-
Első körben ezt javasolnám:
WordPress
alapismeretek és ezt: Web programozás alapismeretekDe ha leírod, hogy mi az amit tudnia kell a rendszernek akkor lehet, hogy tudunk segíteni, illetve a vállalatirányítási rendszerekhez is lehet kérni plusz fejlesztéseket.

-
Kezdj bele, később foglalkozhatsz a láthatósági jogosultságokkal.
A menüs részt nem teljesen értem. Próbál ki előbb egy párat és utána talán le tudod nekünk írni, hogy mi és miért nem jó. Pl: Max Mega Menu
Az új bejegyzéshez elég ha csak bejelentkezve maradsz és mindig ott lesz a felső sáv, ahol az Új menüpont Bejegyzés almenüjével tudsz új bejegyzést hozzáadni.

Kiindulásnak tervezd meg, hogy pontosan mit akarsz. Keress egy olyan témát amivel ez megvalósítható és utána ha már jársz valahol, akkor segítünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest