- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Belefutottam egy problémába, amire sajnos eddig nem tudtam megoldást találni. Van rengeteg dokumentumom, amelyek megegyező felépítésűek, mindegyik 3 oldal, és mindhárom oldalon van 1-1 kép (a képek azonosak, logóról van szó). Ezeket szeretném lecserélni, szintén azonosakra. Olyan külső programot már találtam, amivel 1 oldalas dokumentumnál megoldható a csere, és / vagy az első oldal első képét cserélné le, de olyan megoldást nem, ami mindent lecserélne egységesen bárhol. Nekem pedig pont erre lenne szükségem, mivel a 3 megegyező képen felül nincs más, amit érintene. ~200 dokumentumnál meg nem olyan jó buli a Ctrl+C CTRL+V
Tudtok valamilyen ötletet adni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Poco F7
- SSD kibeszélő
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest